• Latest

Περιοδεία Αναπλ. Εκπροσώπου Τύπου & Ανοιχτή Νομαρχιακή Συνέλευση Π.Ε. Κοζάνης

20 Ιουλίου 2018
Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών για την 18η Πανελλήνια Γιορτή Μανιταριού

Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών για τα 113α Ελευθέρια της πόλης

12 Οκτωβρίου 2025
ΕΠΣ Κοζάνης: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Σαββατοκύριακου 21-22/12/2024

ΕΠΣ Κοζάνης: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

12 Οκτωβρίου 2025
Γαλατινή: Τουρνουά ποδοσφαίρου 5χ5

Γ Εθνική: Μια ισοπαλία και μία ήττα για τις ομάδες της Κοζάνης

12 Οκτωβρίου 2025
Γαλατινή: 45 φιάλες αίμα στην αιμοδοσία της Κυριακής

Γαλατινή: 45 φιάλες αίμα στην αιμοδοσία της Κυριακής

12 Οκτωβρίου 2025
Καύσιμα: Έρχονται αυξήσεις στην τιμή της βενζίνης- Πόσο θα κοστίσει φέτος το πετρέλαιο θέρμανσης

Μεγάλη υποχώρηση στις διεθνείς τιμές πετρελαίου και φυσικού αερίου – Πρόβλεψη για τιμή στη θέρμανση κάτω από 1,1 ευρώ το λίτρο

12 Οκτωβρίου 2025
Π. Κουκουλόπουλος στο Συνέδριο του Economist: «Αλλαγή πορείας στην ελληνική οικονομία, με διαρθρωτικές πολιτικές κοινωνικής συνοχής»

Π. Κουκουλόπουλος: «Ακούσιες ψυχιατρικές νοσηλείες: Απόκλιση από την Ε.Ε., η περίπτωση της Δυτικής Μακεδονίας»

12 Οκτωβρίου 2025
To Κ.Φ.Α.Α Πενταλόφου στον 5ο “Kastraki Trail” στα Γρεβενά: Μια ξεχωριστή συμμετοχή – σπορά ελπίδας και δύναμης

To Κ.Φ.Α.Α Πενταλόφου στον 5ο “Kastraki Trail” στα Γρεβενά: Μια ξεχωριστή συμμετοχή – σπορά ελπίδας και δύναμης

12 Οκτωβρίου 2025
λαικη αγορα

Νεαρή γυναίκα δέχθηκε σεξουαλική επίθεση την ώρα που ψώνιζε στη λαϊκή

12 Οκτωβρίου 2025
ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ

Διαβατήρια: Τέλος οι σφραγίδες για ταξιδιώτες εκτός Ε.Ε. – Τι αλλάζει και από πότε

12 Οκτωβρίου 2025
υπολογιστης

Έχασε 105.000 ευρώ σε διαδικτυακή απάτη για επενδύσεις στο Λονδίνο – Έκοβαν απόδειξη για κάθε συναλλαγή

12 Οκτωβρίου 2025
ΠΑΙΔΙ, ΒΡΕΦΟΣ, μωρο,

Bρέφος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε διαμέρισμα – Εισέπνευσε ναρκωτικές ουσίες και νοσηλεύεται διασωληνωμένο

12 Οκτωβρίου 2025
Αιμοδοτικός Σύλλογος Σιάτιστας: Δωρεάν Μαστολογικός Έλεγχος από την Dr Γιώτα Σασοπούλου

Αιμοδοτικός Σύλλογος Σιάτιστας: Δωρεάν Μαστολογικός Έλεγχος από την Dr Γιώτα Σασοπούλου

12 Οκτωβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περιοδεία Αναπλ. Εκπροσώπου Τύπου & Ανοιχτή Νομαρχιακή Συνέλευση Π.Ε. Κοζάνης

sierafm by sierafm
20 Ιουλίου 2018
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
1
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Περιοδεία και συναντήσεις με παραγωγικούς και θεσμικούς φορείς της Π.Ε. Κοζάνης πραγματοποίησε την Πέμπτη 19 Ιουλίου ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής κ. Σπύρος Καρανικόλας.

Πιο συγκεκριμένα, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού κ. Νίκο Κουτλιάμπα και ενημερώθηκε για τη λειτουργία του συνεταιρισμού και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πρωτογενής παραγωγή.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Σερβίων, όπου σε συνάντηση εργασίας με τον Διευθυντή κ. Λάζαρο Πάσχο ενημερώθηκε για τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει η πρωτοβάθμια περίθαλψη και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Κ.Υ. για να καλύψει υγειονομικά ένα γερασμένο πληθυσμό που κατοικεί σε μεγάλη και ορεινή έκταση.

Τέλος, επισκέφθηκε τη Σιάτιστα όπου συνάντησε εκπροσώπους των γουνοποιών μεταξύ των οποίων και τον αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας κ. Δημήτρη Κοσμίδη.

Οι γουνοποιοί παρουσίασαν τις προοπτικές και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της γούνας εξαιτίας της υπερφορολόγησης και των κλειστών τραπεζών.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε Ανοιχτή Νομαρχιακή Συνέλευση των μελών και των φίλων του Κινήματος Αλλαγής στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης με τη συμμετοχή του κ. Σπύρου Καρανικόλα και του πρώην Υπουργού κ. Χάρη Καστανίδη.

Ο Σπύρος Καρανικόλας αναφέρθηκε κυρίως στο ζήτημα της «συμφωνίας των Πρεσπών». Ανέπτυξε τη θέση του Κινήματος Αλλαγής «μια σωστή θέση σε λάθος συμφωνία» και τα προβλήματα που αυτή έχει κυρίως σε ό,τι αφορά το ζήτημα της εθνικότητας, της γλώσσας και της απουσίας αιρεσιμότητας στην αίτηση της γειτονικής χώρας για ένταξη στο ΝΑΤΟ.

Επιπλέον, ερωτώμενος από μέλη του Κινήματος για τη στάση εν όψει πιθανόν μετεκλογικών συνεργασιών υποστήριξε ότι «το Κίνημα Αλλαγής δεν θα αποτελέσει ούτε χείρα βοηθείας του ΣΥΡΙΖΑ ούτε σανίδα σωτηρίας της ΝΔ. Διεκδικεί την τρίτη διερευνητική για να προτείνει και να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα ανασυγκρότησης της χώρας».

Ο Χάρης Καστανίδης, που είχε την κεντρική πολιτική εισήγηση, αναφέρθηκε στην ευθύνη «να αποκαταστήσουμε την ηθική και ιστορική αδικία που υφίσταται η δημοκρατική παράταξη, να τιμωρείται επειδή έσωσε τη χώρα από άτακτη χρεοκοπία».

Συμπλήρωσε, ότι πρέπει και οι πολίτες να αναλογιστούν και τις δικές του ευθύνες για τους πολιτικούς σχηματισμούς που ψηφίζουν και το πολιτικό προσωπικό που επιλέγουν στις κάλπες των εθνικών εκλογών. Στη συνέχεια έθεσε ως στόχο του Κινήματος Αλλαγής να πείσει τους πολίτες ότι το ίδιο ως οργανισμός και τα στελέχη του είναι χρήσιμα για τον τόπο: «Όχι για ό,τι έκαναν στο παρελθόν – που δεν είναι λίγα – αλλά για το τί μπορούν να προσφέρουν στην ανοικοδόμηση της χώρας στο παρόν και το μέλλον».

Επιτέθηκε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τις ντροπιαστικές συμφωνίες που «διαπραγματεύτηκαν», υποθηκεύοντας τη δημόσια περιουσία για 99 χρόνια και θέτοντας τη διαχείρισή της υπό ένα ελεγχόμενο από το εξωτερικό Ελεγκτικό Συμβούλιο.

Τέλος, αναφερόμενος στις «παιδικές ασθένειες» του Κινήματος Αλλαγής επισήμανε ότι «το εγχείρημα της επανίδρυσης είναι μια δύσκολη υπόθεση. Κατ’ αρχήν λόγω του ομοσπονδιακού χαρακτήρα της πρώτης φάσης – μέχρι τις επερχόμενες εθνικές εκλογές – αλλά και της διαφορετικής πολιτικής κουλτούρας που έχουν συμμετέχουσες δυνάμεις που δεν προέρχονται από την κοινή μήτρα του ΠΑΣΟΚ, όπως το Ποτάμι και η Δημοκρατική Αριστερά».

«Χρειάζεται», συμπλήρωσε, «περισσότερος διάλογος, κατανόηση και χρόνος μέχρι να ομογενοποιηθούν πρακτικές και λειτουργίες υπό τη νέα αιγίδα του Κινήματος Αλλαγής».

Η Ν.Ε. Κοζάνης

Tags: ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ
Previous Post

Εκλογικό παράδειγμα εφαρμογής του Κλεισθένη1, από το “Αυτοδιοικητικό Κίνημα” – Δείτε πως θα χάνουν οι πλειοψηφίες !

Next Post

Πρόεδρος ΔΥΠΡΑ Α.Ε.- Χ.Λυσσαρίδης: Προχωρά η μελέτη και δεν υφίστανται κανένα πρόβλημα με την ποιότητα του νερού

Next Post
δυπρα

Πρόεδρος ΔΥΠΡΑ Α.Ε.- Χ.Λυσσαρίδης: Προχωρά η μελέτη και δεν υφίστανται κανένα πρόβλημα με την ποιότητα του νερού

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών για τα 113α Ελευθέρια της πόλης
  • ΕΠΣ Κοζάνης: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία
  • Γ Εθνική: Μια ισοπαλία και μία ήττα για τις ομάδες της Κοζάνης
  • Γαλατινή: 45 φιάλες αίμα στην αιμοδοσία της Κυριακής
  • Μεγάλη υποχώρηση στις διεθνείς τιμές πετρελαίου και φυσικού αερίου – Πρόβλεψη για τιμή στη θέρμανση κάτω από 1,1 ευρώ το λίτρο

Πρόσφατα σχόλια

  1. ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ στο Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Δημήτρη (Τάκη) Τσιώνα στη Χρυσαυγή Βοΐου
  2. C.A.SAMPSONIDIS στο Δυο αγρότες από Γρεβενά και Βόιο φέρονται εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
  3. Κωστας στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  4. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  5. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr