• Latest
ζευγαρι Βιασμός

Ροζ κυκλώματα «μετακόμιζαν» από την Αθήνα στη Μύκονο -Εκαναν εικονικούς γάμους, είχαν μέχρι και καρδιολόγο

8 Οκτωβρίου 2018
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Πρόταση για στοχευμένο πρόγραμμα προσέλκυσης εργαζομένων στη γουνοποιία, με εξειδικευμένες παραμέτρους, κατέθεσε ο Π. Κουκουλόπουλος στη Βουλή

24 Απριλίου 2026

Ευχαριστήριο μήνυμα από το Γυμνάσιο Λύκειο Νεάπολης για την αντικατάσταση των εσωτερικών θυρών του σχολείου

24 Απριλίου 2026
ΔΕΥΑΚ

ΔΕΥΑΚ: Σάββατο 25/4, λόγω διακοπής ρεύματος, αρρυθμία και πιθανή διακοπή υδροδότησης, σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κοζάνης.

24 Απριλίου 2026

Μια χούφτα καρύδια την ημέρα είναι βάλσαμο για σάκχαρο, πίεση και χοληστερόλη

24 Απριλίου 2026
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Πρωταθλητής τζούντο μετέφερε στην Εθνική Οδό 1,15 εκατ. ευρώ μετρητά σε σακούλες σούπερ μάρκετ

24 Απριλίου 2026
Ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών για τη στήριξη των εργαζομένων και τη βιωσιμότητα των κοινωνικών δομών.

Ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών για τη στήριξη των εργαζομένων και τη βιωσιμότητα των κοινωνικών δομών.

24 Απριλίου 2026
ΕΠΣ Κοζάνης: Μοιράζονται την κορυφή Σιάτιστα και Εορδαϊκός

«Φωτιά» σε Α’ και Β’ Κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης – Μάχες τίτλου, σωτηρίας και ανόδου στο πιο κρίσιμο Σαββατοκύριακο!

24 Απριλίου 2026
γυαλια, βιβλιο

Πρεσβυωπία: 8 φυσικοί τρόποι για να την αντιμετωπίσετε

24 Απριλίου 2026
νοσοκομειο

13χρονος σκότωσε 30χρονη τουρίστρια πετώντας άγαλμα από το μπαλκόνι

24 Απριλίου 2026
αστυνομια

Συνελήφθη 12χρονος που απείλησε με μαχαίρι πεζό

24 Απριλίου 2026
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Νέες ταυτότητες: Προτεραιότητα στην έκδοση για μαθητές – Η απόφαση

24 Απριλίου 2026

Υπερταμείο: Ξεκινά ο διαγωνισμός για τα 22 περιφερειακά αεροδρόμια (Κοζάνης, Καστοριάς)

24 Απριλίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 24 Απριλίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Ροζ κυκλώματα «μετακόμιζαν» από την Αθήνα στη Μύκονο -Εκαναν εικονικούς γάμους, είχαν μέχρι και καρδιολόγο

sierafm by sierafm
8 Οκτωβρίου 2018
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ζευγαρι Βιασμός
1
SHARES
5
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ροζ κυκλώματα της Αθήνας «μετακόμιζαν» στη Μύκονο, για την εκπλήρωση των ερωτικών φαντασιώσεων κροίσων από τη Σαουδική Αραβία και τη Ρωσία, διαπίστωσαν στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων.

Αντίστοιχες «μεταφορές» θυμάτων των κυκλωμάτων σωματεμπορίας έγιναν στη Μαραθόπολη Μεσσηνίας, το Βραχάτι Κορινθίας και την Καρδίτσα. Το κύκλωμα είχε συμβολαιογράφο και δικηγόρο, για να συνάπτει εικονικούς γάμους και σύμφωνα συμβίωσης, ενώ διέθετε μέχρι και καρδιολόγο, που έδινε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις.

Ο «Λάνα» είχε στρατολογήσει από την Ουκρανία τις 30 άτυχες κοπέλες και με το πρόσχημα της ισχύουσας νομοθεσίας κρατούσε τα ταξιδιωτικά έγγραφά τους, ενώ ο αρχηγός- ο «Ανδρέας» ή «Πέτροβιτς»- έκανε μήνυση σε βάρος όσων γυναικών κατάφερναν να διαφύγουν, αναγκάζοντας τις υπόλοιπες να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισής,

Στριπτίζ και κέντρα ευεξίας  

Πέρα από τους «χορούς» σε τουλάχιστον τέσσερα στριπτιζάδικα στη Λ. Συγγρού, το κύκλωμα εξωθούσε τις κοπέλες στην πορνεία, για 50 ευρώ την ημέρα, σε κρυφούς οίκους ανοχής στην πλατεία Αμερικής, οι οποίοι λειτουργούσαν ως κέντρα ευεξίας.

Ο «Πέτροβιτς» δεν επέτρεπε στις κοπέλες να έχουν επικοινωνία με τους πελάτες, ενώ επέβαλε ποινές και πρόστιμα σε όσες δεν συμμορφώνονταν με αυτή την εντολή.

Ο ίδιος είχε αναλάβει την έκδοση απαραίτητων εγγράφων που καθιστούσαν νόμιμη την παραμονή και εργασία τους στη χώρα μας ενώ κανόνιζε τα «εικονικά» σύμφωνα συμβίωσης και την έκδοση ΑΦΜ στο όνομά τους. Επικοινωνούσε με τα άλλα μέλη του κυκλώματος μέσω viber, WhatsApp και άλλες εφαρμογές, χρησιμοποιώντας κωδικούς. Οι γυναίκες κρατούνταν σε διαμερίσματα στο Γαλάτσι και την Καλλιθέα.

Συμβολαιογράφος, δικηγόρος και γιατρός

Η νομιμοποίηση των γυναικών γίνονταν με τη σύναψη εικονικών συμφώνων συμβίωσης, σε συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας. Στη συνέχεια τα κατέθεταν σε ληξιαρχείο, ΔΟΥ και σε υπηρεσίες του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής πετυχαίνοντας την παραμονή και εργασία των γυναικών που εκπόρνευαν.

Η συμβολαιογράφος που συνέτασσε τα σύμφωνα συμβίωσης, βεβαίωνε έναντι 150 ευρώ την αναληθή συμβίωση, ενώ ο δικηγόρος τα χρησιμοποιούσε, μαζί με άλλα δικαιολογητικά, για να εκδοθεί άδεια παραμονής. Οι δυο τους είχαν αναζητηθεί το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς να εντοπιστούν. Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί βρήκαν 14 «νύφες» και 7 «γαμπρούς».

Ακόμη, ο «Πέτροβιτς» ανέθετε σε καρδιολόγο, διευθυντή κλινικής γνωστού δημόσιου νοσοκομείου την έκδοση ψευδών ιατρικών βεβαιώσεων που προορίζονταν για δικαστική χρήση. Με αυτόν τον τρόπο, ο αρχηγός απέφευγε να παρουσιαστεί ως κατηγορούμενος σε ακροαματικές διαδικασίες σε δικαστήρια της Πάτρας, Λάρισας και Αθήνας, πετυχαίνοντας την αναβολή της εκδίκασης.

Η επιχείρηση στο στριπτιζάδικο

Το περασμένο καλοκαίρι μία κατηγορουμένη, προσέγγισε σε στριπτιζάδικο της Αθήνας αστυνομικό- πελάτη, του ζήτησε να την κεράσει ποτό και μετά του πρότεινε να πάνε σε πατάρι του καταστήματος, για έναν «πριβέ» χορό. Εκείνος της έδωσε 60 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα και πήγαν σε αυτόν τον χώρο, όπου η χορεύτρια έβγαλε τα ρούχα της και λικνιζόταν πάνω στα επίμαχα σημεία του σώματος του αστυνομικού, όπως αναφέρει η δικογραφία.

Εκείνη τη στιγμή, οι άλλοι αστυνομικοί, μπήκαν στο κατάστημα, όπου συνέλαβαν τον «Πέτροβιτς» και την «υπαρχηγό» του IRINA, ενώ κατασχέθηκαν σημειώσεις με ονόματα γυναικών και αριθμούς.

«Μετακόμιση» σε Μύκονο, Βραχάτι και αλλού

Από τα τέλη Σεπτεμβρίου 2017, ο ιδιοκτήτης στριπτιζάδικου στη Μύκονο παρέλαβε, έναντι αμοιβής, άγνωστο αριθμό γυναικών, με σκοπό την σεξουαλική τους εκμετάλλευση και την εκπόρνευσή τους σε πελάτες του καταστήματος.

Το ίδιο συνέβη σε παρόμοιο κατάστημα στο Βραχάτι Κορινθίας, όπου οι γυναίκες υποχρεώνονταν σε ερωτικά ραντεβού σε διπλανά ξενοδοχεία, ενώ το αντίστοιχο συνέβη σε δύο στριπτιζάδικα στη Μαραθόπολη Μεσσηνίας και την Καρδίτσα.

Στην αστυνομική επιχείρηση στη Μαραθόπολη και τη Μύκονο, στα μέσα Ιουλίου, παρότι υπήρχαν ισχυρές ενδείξεις ότι εξακολουθούσαν να απασχολούνται γυναίκες, που είχαν διοχετευτεί από την εγκληματική οργάνωση, αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν. Ωστόσο, σχηματίσθηκαν δικογραφίες για διευκόλυνση ακολασίας και περί εκδιδομένων προσώπων, οι οποίες διαβιβάστηκαν στις κατά τόπους εισαγγελικές αρχές.

Πηγή: iefimerida.gr
Tags: ΖΕΥΓΑΡΙ
Previous Post

Κατσανογιορτή στην Δαμασκηνιά Βοΐου.

Next Post

Ντελιβεράς αντιμετωπίζει 18 χρόνια φυλάκισης επειδή έφτυσε σε πίτσα

Next Post
Δικαστήριο δικη

Ντελιβεράς αντιμετωπίζει 18 χρόνια φυλάκισης επειδή έφτυσε σε πίτσα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Πρόταση για στοχευμένο πρόγραμμα προσέλκυσης εργαζομένων στη γουνοποιία, με εξειδικευμένες παραμέτρους, κατέθεσε ο Π. Κουκουλόπουλος στη Βουλή
  • Ευχαριστήριο μήνυμα από το Γυμνάσιο Λύκειο Νεάπολης για την αντικατάσταση των εσωτερικών θυρών του σχολείου
  • ΔΕΥΑΚ: Σάββατο 25/4, λόγω διακοπής ρεύματος, αρρυθμία και πιθανή διακοπή υδροδότησης, σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κοζάνης.
  • Μια χούφτα καρύδια την ημέρα είναι βάλσαμο για σάκχαρο, πίεση και χοληστερόλη
  • Πρωταθλητής τζούντο μετέφερε στην Εθνική Οδό 1,15 εκατ. ευρώ μετρητά σε σακούλες σούπερ μάρκετ

Πρόσφατα σχόλια

  1. Νεότερες πληροφορίες για την 59χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο οικοδομής στην Πτολεμαΐδα - SieraFM στο Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε ακάλυπτο οικοδομής
  2. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
  3. Εκδήλωση για τη Μάχη της Οσνίτσανης - GreekHumans στο Δήμος Βοΐου: Η Εκδήλωση για τον εορτασμό της Μάχης της Οσνίτσανης στη Δαμασκηνιά. Φωτογραφίες
  4. Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο - TsotiliNews στο Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο
  5. Λόζιος κι ανακατωσια στο Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα. Βίντεο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr