Στάθης Κωνσταντινίδης: Η δημιουργία 2 Ωνάσειων Σχολείων στην περιοχή μας αποτελεί μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη
Ευλογιά προβάτων: Στο μικροσκόπιο η προέλευση των κρουσμάτων – Τα μέτρα που ελήφθησαν
Το Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πενταλόφου, Δήμου Βοΐου, στην 3η Πανελλαδική Σχολική Σκυταλοδρομία «Τρέχω για την Ειρήνη»
Ευχαριστήριο του Μακεδονικού Σιάτιστας
Με λαμπρότητα ο εορτασμός των 112ων Ελευθερίων της Κοζάνης – Γιάννης Κοκκαλιάρης: «Σύμβολο ενότητας, ομοψυχίας και προσφοράς, η 11η Οκτωβρίου» (Φωτογραφίες)
Η 15η τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων
Πένθος
Πολυτίμη Φαρμάκη
Στις εγκαταστάσεις των «Λαμπηδόνων» ο Περιφερειάρχης Γιώργος Αμανατίδης  
Επιμελητήριο Κοζάνης – Σωματείο Καφετεριών και Εστίασης Κοζάνης «Ο Ερμής» – Κέντρα Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Κοζάνης «Digital Marketing και Ψηφιακά Εργαλεία στην Εστίαση»
Καστοριά: Είχαν καβάντζα με ναρκωτικά ένας ανήλικος και δύο ακόμη άτομα
«Ενότητα» – Λάζαρος Μαλούτας: Είμαστε περήφανοι για το έργο μας – Χαιρόμαστε με τα έργα που διευρύνουν τις αναπτυξιακές ευκαιρίες του τόπου μας!

Οι νιόπαντροι γλεντούσαν και οι διαρρήκτες τους έκλεβαν τα… γαμήλια δώρα

Θύμα διαρρηκτών έπεσε ένα νιόπαντρο ζευγάρι το βράδυ της Κυριακής στα Χανιά της Κρήτης.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr, το ζευγάρι παντρεύτηκε το μεσημέρι και νωρίς το βράδυ, έκανε το καθιερωμένο γλέντι για συγγενείς και φίλους.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα δώρα που έλαβαν οι νεόνυμφοι στην εκκλησία είχαν μεταφερθεί στο σπίτι του ζευγαριού στο κέντρο των Χανίων, χωρίς κανείς να μπορεί να υποψιαστεί αυτό που θα επακολουθούσε.

Ενώ όλοι γλεντούσαν, διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του ζευγαριού και έκλεψαν όλα τα δώρα. Όταν το γλέντι τέλειωσε και το ζευγάρι επέστρεψε σπίτι του, αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί.

Οι δράστες πάντως δεν… χάρηκαν για πολύ τη λεία τους, αφού η αστυνομία έφτασε στα ίχνη τους. Πρόκεται για δύο άτομα που το μεσημέρι θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα Χανίων.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *