• Latest

Γαλλικό μενού με ημίχρονα, τελικά και γκολ!

26 Οκτωβρίου 2018
Εθελοντική Δράση Πολιτών Σιάτιστας: Έναρξη εργαστηρίων ενηλίκων

Εθελοντική Δράση Πολιτών Σιάτιστας: 30 Σεπτεμβρίου – Ημέρα Μνήμης των Εθνικών Ευεργετών

30 Σεπτεμβρίου 2025
Κλιμάκιο ΠΑΣΟΚ στην Κοζάνη – Ρεαλιστικό, κοστολογημένο και εφαρμόσιμο το πρόγραμμα του Κινήματος

Κλιμάκιο ΠΑΣΟΚ στην Κοζάνη – Ρεαλιστικό, κοστολογημένο και εφαρμόσιμο το πρόγραμμα του Κινήματος

30 Σεπτεμβρίου 2025
Ικανοποιημένος δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΔΑΜ για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος απολιγνιτοποίησης. Δηλώσεις

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας για την Υγεία

30 Σεπτεμβρίου 2025
HELLENiQ Renewables: Σταθερά δίπλα στην κοινωνία της Κοζάνης

HELLENiQ Renewables: Σταθερά δίπλα στην κοινωνία της Κοζάνης

30 Σεπτεμβρίου 2025
tablet, ταμπλετ,

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Νέα σελίδα του Γραφείου Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών

30 Σεπτεμβρίου 2025
Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης: Αναβαθμίζουμε τις πύλες των συνόρων μας

Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης: Αναβαθμίζουμε τις πύλες των συνόρων μας

30 Σεπτεμβρίου 2025
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)

Έκτακτη Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2025

30 Σεπτεμβρίου 2025
ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ

Κέντρο Υγείας Σιάτιστας: Οι επισκέπτες γιατροί για τον Οκτώβριο 2025

30 Σεπτεμβρίου 2025
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Π. Κουκουλόπουλος: «Πόσο έτοιμοι είμαστε στην αντιπλημμυρική θωράκιση της Δυτικής Μακεδονίας;»

30 Σεπτεμβρίου 2025
Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου: Οι επισκέπτες γιατροί για τον Αύγουστο

Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου: Οι επισκέπτες ιατροί για τον Οκτώβριο

30 Σεπτεμβρίου 2025
επιδομα παιδιου χρημα

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού

30 Σεπτεμβρίου 2025
Δήμος Βοΐου: 15οι Πανελλήνιοι «Ευθύμιοι» Ιππικοί Αγώνες από τον Ιππικό Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Σιάτιστας «Ο ΑΓΙΟΣ ΜΟΔΕΣΤΟΣ»

Δήμος Βοΐου: 15οι Πανελλήνιοι «Ευθύμιοι» Ιππικοί Αγώνες από τον Ιππικό Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Σιάτιστας «Ο ΑΓΙΟΣ ΜΟΔΕΣΤΟΣ»

30 Σεπτεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γαλλικό μενού με ημίχρονα, τελικά και γκολ!

sierafm by sierafm
26 Οκτωβρίου 2018
in ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
3
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Καλημέρα στην παρέα. Στα σημερινά θα ασχοληθώ με την Γαλλία και στο αρκετά μπερδεμένο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής, της Ligue 2, στην οποία θαρρώ πως υπάρχουν πολύ μικρές διαφορές ανάμεσα στις μονομάχους.

Θα ξεκινήσω από την υποδοχή της Μπεζιέ στην έδρα της Γκαζελέκ, που ήδη από την περασμένη αγωνιστική έχει στο τιμόνι της τον Ερβέ Ντελά Ματζιόρε, που μετά από δέκα χρόνια στον πάγκο της Μπουρζ Περονάς έκανε την αλλαγή για να επιστρέψει στην Ligue 2 μετά τον περσινό υποβιβασμό της ομάδας του. Με τους Κορσικανούς δεν κατάφερε να την κάνει να επιστρέψει στις νίκες, κάτι που καλείται να κάνει απόψε έχοντας στην διάθεσή του και αρκετούς παίκτες που επιστρέφουν από απουσίες για διαφορετικούς λόγους. Έχει ποιότητα η φετινή Γκαζελέκ και με σοβαρό πρόσωπο θα πάρει το τρίποντο.

Πηγαίνω στην έδρα της Οσέρ, εκεί όπου ο κόσμος θα περίμενε σίγουρα να δει κάτι καλύτερο φέτος και τώρα απλώς ελπίζει σε κάτι καλό κόντρα στην Παρί. Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου και φέτος ο ιστορικός σύλλογος, με τον Πάμπλο Κορέα να μην κάνει ξεκίνημα αντάξιο των προσδοκιών όλων. Έχει επιστροφές η γηπεδούχος, αν και της μένει εκτός η βασική μονάδα που ακούει στο όνομα Μοχαμέντ Γιαταρά, και θέλει ιδανικά να ζευγαρώσει τις νίκες της μετά το 2-0 επί της Μπεζιέ. Από την άλλη η πρωτευουσιάνα το ‘χει πολύ το Χ φέτος, ειδικά στις τελευταίες αγωνιστικές, και παρά το γεγονός πως δεν έχει δύο σερί θα μπορούσε σήμερα να το επιβεβαιώσει. Όπως έγραψα και στο Foxbet.gr, θεωρώ αρκετά λογικό να είναι μοιρασμένα τα πράγματα μετά τα πρώτα 45’.

Κάπως έτσι περιμένω την αναμέτρηση και στην έδρα της Μπερισόν, η οποία υποδέχεται την Αζαξιό. Με νέο προπονητή και επίσημα οι γηπεδούχοι, με το φαβορί Νικολά Ουσάι να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία. Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα τα πάει ο νέος της προπονητής που προέρχεται από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, αν και αν βγάλει σκονάκι από το προηγούμενο η λογική λέει πως δεν θα είναι κακή η πρεμιέρα του στον πάγκο. Στο άλλο μισό του γηπέδου οι Κορσικανοί πήραν σπουδαία νίκη κόντρα στην Χάβρη και τώρα θέλουν να την “επιβεβαιώσουν”, σε ένα ματσάρισμα που πέρυσι κέρδισαν αμφότερες τις φορές οι φιλοξενούμενοι. Εικάζω ωστόσο πως ο αποψινός αγώνας θα έχει το ύφος των τριών προηγούμενων, που ολοκληρώθηκαν με ισοπαλία. Αν και σε καμία από αυτές τις αναμετρήσεις δεν υπήρξε Χ στο ημίχρονο, πιστεύω πως από εκεί θα ξεκινήσει το… τελικό.

Επόμενο ματς το Γκρενόμπλ – Τρουά. Και σε αυτήν την περίπτωση η επιλογή μου θα είναι το Χ ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να θέλουν να κάνουν από την αρχή μια μεστή εμφάνιση, η καθεμία για τους δικούς της στόχους. Είναι διπρόσωπη η φετινή Τρουά και το διπλό της είναι λογικό να είναι στα ύψη, ωστόσο αυτό προσφέρει την δυνατότητα για μια καλή κάλυψη. Ειδικά από την στιγμή που η υποβιβασμένη από την περσινή Ligue 1 έχει και επιστροφές στην άμυνά της, από την οποία και θα στηριχτεί για να πάρει κάτι απέναντι στην έκπληξη της κατηγορίας μέχρι τώρα.

Κλείνω με το απόλυτα λογικό στα μάτια μου να έχει αρκετά γκολ, Λοριάν – Μετς. Έχουν να παίξουν από το 2017 οι δύο ομάδες, όταν ήταν ακόμη και οι δύο στην Ligue 1, με τα δύο ματς εκείνη την σεζόν να προσφέρουν έναν σκασμό γκολ. Κάπως έτσι πιστεύω πως θα γίνει και απόψε, αφού δεν βρίσκω βάσιμο το να μην σκοράρει έστω μία φορά η φιλοξενούμενη. Από την στιγμή που στο στρατόπεδο των γηπεδούχων ψάχνουν ανάκαμψη μετά την βαριά ήττα (3-2) στο ντέρμπι με την Μπρεστ, ένα γκολ λογικά το έχουν κι αυτοί, ενώ παρά το γεγονός πως θα είναι η ομάδα που θα δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στην άμυνα δεν αποκλείεται η πρωτοπόρος να της κάνει παραπάνω από μία φορά την ζημιά. Ωραίοτατο το combo GG & over 2.5.

Ελπίζω να σας αρέσουν, αλλά και να… τους αρέσουν για να τα περάσουν… Καλή μας επιτυχία!

Προγνωστικά στοιχήματος από το bet-hoven.net και τον Γιώργο Σιάφα

Tags: Ποδόσφαιρο
Previous Post

ΤΕΕ/τμ. Δυτικής Μακεδονίας: Η δημιουργία του νέου Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ως ενός ενιαίου Τριτοβάθμιου Φορέα είναι αναγκαιότητα

Next Post

1ο Δημοτικό σχολείο Σιάτιστας: Η ταινία των παιδιών στον σύλλογο απόδημων Σιατιστέων των Η.Π.Α (βίντεο)

Next Post

1ο Δημοτικό σχολείο Σιάτιστας: Η ταινία των παιδιών στον σύλλογο απόδημων Σιατιστέων των Η.Π.Α (βίντεο)

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Εθελοντική Δράση Πολιτών Σιάτιστας: 30 Σεπτεμβρίου – Ημέρα Μνήμης των Εθνικών Ευεργετών
  • Κλιμάκιο ΠΑΣΟΚ στην Κοζάνη – Ρεαλιστικό, κοστολογημένο και εφαρμόσιμο το πρόγραμμα του Κινήματος
  • Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας για την Υγεία
  • HELLENiQ Renewables: Σταθερά δίπλα στην κοινωνία της Κοζάνης
  • Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Νέα σελίδα του Γραφείου Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών

Πρόσφατα σχόλια

  1. ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ στο Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Δημήτρη (Τάκη) Τσιώνα στη Χρυσαυγή Βοΐου
  2. C.A.SAMPSONIDIS στο Δυο αγρότες από Γρεβενά και Βόιο φέρονται εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
  3. Κωστας στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  4. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  5. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr