• Latest

Γαλλικό μενού με ημίχρονα, τελικά και γκολ!

26 Οκτωβρίου 2018
πιεση

Αρτηριακή πίεση: 6 τροφές που τη ρίχνουν αποτελεσματικά, σύμφωνα με ειδικούς

7 Ιουνίου 2025
ΠΟΝΟΣ ΚΑΡΔΙΑ

Το σύμπτωμα στο στήθος που μοιάζει με δυσπεψία αλλά προειδοποιεί για καρδιακή νόσο

7 Ιουνίου 2025
νοσοκομειο

Τραγικός θάνατος για 19χρονη: Έκανε challenge με σπρέι καθαρισμού για πληκτρολόγιο και έλεγε «θα γίνω διάσημη»

7 Ιουνίου 2025
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Πώς αξιολόγησαν οι πολίτες τους δήμους: Ποιοι είναι οι χειρότεροι – Οι τρεις υπηρεσίες που πήραν καλό βαθμό

7 Ιουνίου 2025
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή

Παρακολουθούσε 21χρονη από το διπλανό διαμέρισμα και αυτοϊκανοποιούταν – Συνελήφθη 44χρονος

7 Ιουνίου 2025
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, διασωληνωμένος

Με πολυοργανική ανεπάρκεια η 62χρονη μετά τη λάθος μετάγγιση στο Τζάνειο – Άφαντος ο βοηθός νοσηλευτή

7 Ιουνίου 2025
πυροσβεστικη φωτια

Νεαροί έβαλαν φωτιά σε σχολείο – «Το κάψαμε επιτέλους»

7 Ιουνίου 2025
νοσοκομειο

Νέα καταγγελία για λάθος μετάγγιση αίματος σε ασθενή

7 Ιουνίου 2025
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Φλώρινα: Δύο συλλήψεις για κλοπή σιδήρων από κατάστημα αξίας 4.500 ευρώ

6 Ιουνίου 2025
εξετασεις, σχολειο

Επεισόδιο σε εξεταστικό κέντρο για τις Πανελλήνιες – Συνελήφθη διευθύντρια

6 Ιουνίου 2025
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Καταγγελία: Ρολόι με λάθος ώρα «μηδένισε» μαθητή στις Πανελλήνιες

6 Ιουνίου 2025
βαπτιση

Viral βίντεο με νονά που άρπαξαν τα μαλλιά της φωτιά από λαμπάδες – Κράτησε την ψυχραιμία της με το μωρό στην αγκαλιά

6 Ιουνίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 7 Ιουνίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γαλλικό μενού με ημίχρονα, τελικά και γκολ!

sierafm by sierafm
26 Οκτωβρίου 2018
in ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
3
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Καλημέρα στην παρέα. Στα σημερινά θα ασχοληθώ με την Γαλλία και στο αρκετά μπερδεμένο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής, της Ligue 2, στην οποία θαρρώ πως υπάρχουν πολύ μικρές διαφορές ανάμεσα στις μονομάχους.

Θα ξεκινήσω από την υποδοχή της Μπεζιέ στην έδρα της Γκαζελέκ, που ήδη από την περασμένη αγωνιστική έχει στο τιμόνι της τον Ερβέ Ντελά Ματζιόρε, που μετά από δέκα χρόνια στον πάγκο της Μπουρζ Περονάς έκανε την αλλαγή για να επιστρέψει στην Ligue 2 μετά τον περσινό υποβιβασμό της ομάδας του. Με τους Κορσικανούς δεν κατάφερε να την κάνει να επιστρέψει στις νίκες, κάτι που καλείται να κάνει απόψε έχοντας στην διάθεσή του και αρκετούς παίκτες που επιστρέφουν από απουσίες για διαφορετικούς λόγους. Έχει ποιότητα η φετινή Γκαζελέκ και με σοβαρό πρόσωπο θα πάρει το τρίποντο.

Πηγαίνω στην έδρα της Οσέρ, εκεί όπου ο κόσμος θα περίμενε σίγουρα να δει κάτι καλύτερο φέτος και τώρα απλώς ελπίζει σε κάτι καλό κόντρα στην Παρί. Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου και φέτος ο ιστορικός σύλλογος, με τον Πάμπλο Κορέα να μην κάνει ξεκίνημα αντάξιο των προσδοκιών όλων. Έχει επιστροφές η γηπεδούχος, αν και της μένει εκτός η βασική μονάδα που ακούει στο όνομα Μοχαμέντ Γιαταρά, και θέλει ιδανικά να ζευγαρώσει τις νίκες της μετά το 2-0 επί της Μπεζιέ. Από την άλλη η πρωτευουσιάνα το ‘χει πολύ το Χ φέτος, ειδικά στις τελευταίες αγωνιστικές, και παρά το γεγονός πως δεν έχει δύο σερί θα μπορούσε σήμερα να το επιβεβαιώσει. Όπως έγραψα και στο Foxbet.gr, θεωρώ αρκετά λογικό να είναι μοιρασμένα τα πράγματα μετά τα πρώτα 45’.

Κάπως έτσι περιμένω την αναμέτρηση και στην έδρα της Μπερισόν, η οποία υποδέχεται την Αζαξιό. Με νέο προπονητή και επίσημα οι γηπεδούχοι, με το φαβορί Νικολά Ουσάι να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία. Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα τα πάει ο νέος της προπονητής που προέρχεται από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, αν και αν βγάλει σκονάκι από το προηγούμενο η λογική λέει πως δεν θα είναι κακή η πρεμιέρα του στον πάγκο. Στο άλλο μισό του γηπέδου οι Κορσικανοί πήραν σπουδαία νίκη κόντρα στην Χάβρη και τώρα θέλουν να την “επιβεβαιώσουν”, σε ένα ματσάρισμα που πέρυσι κέρδισαν αμφότερες τις φορές οι φιλοξενούμενοι. Εικάζω ωστόσο πως ο αποψινός αγώνας θα έχει το ύφος των τριών προηγούμενων, που ολοκληρώθηκαν με ισοπαλία. Αν και σε καμία από αυτές τις αναμετρήσεις δεν υπήρξε Χ στο ημίχρονο, πιστεύω πως από εκεί θα ξεκινήσει το… τελικό.

Επόμενο ματς το Γκρενόμπλ – Τρουά. Και σε αυτήν την περίπτωση η επιλογή μου θα είναι το Χ ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να θέλουν να κάνουν από την αρχή μια μεστή εμφάνιση, η καθεμία για τους δικούς της στόχους. Είναι διπρόσωπη η φετινή Τρουά και το διπλό της είναι λογικό να είναι στα ύψη, ωστόσο αυτό προσφέρει την δυνατότητα για μια καλή κάλυψη. Ειδικά από την στιγμή που η υποβιβασμένη από την περσινή Ligue 1 έχει και επιστροφές στην άμυνά της, από την οποία και θα στηριχτεί για να πάρει κάτι απέναντι στην έκπληξη της κατηγορίας μέχρι τώρα.

Κλείνω με το απόλυτα λογικό στα μάτια μου να έχει αρκετά γκολ, Λοριάν – Μετς. Έχουν να παίξουν από το 2017 οι δύο ομάδες, όταν ήταν ακόμη και οι δύο στην Ligue 1, με τα δύο ματς εκείνη την σεζόν να προσφέρουν έναν σκασμό γκολ. Κάπως έτσι πιστεύω πως θα γίνει και απόψε, αφού δεν βρίσκω βάσιμο το να μην σκοράρει έστω μία φορά η φιλοξενούμενη. Από την στιγμή που στο στρατόπεδο των γηπεδούχων ψάχνουν ανάκαμψη μετά την βαριά ήττα (3-2) στο ντέρμπι με την Μπρεστ, ένα γκολ λογικά το έχουν κι αυτοί, ενώ παρά το γεγονός πως θα είναι η ομάδα που θα δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στην άμυνα δεν αποκλείεται η πρωτοπόρος να της κάνει παραπάνω από μία φορά την ζημιά. Ωραίοτατο το combo GG & over 2.5.

Ελπίζω να σας αρέσουν, αλλά και να… τους αρέσουν για να τα περάσουν… Καλή μας επιτυχία!

Προγνωστικά στοιχήματος από το bet-hoven.net και τον Γιώργο Σιάφα

Tags: Ποδόσφαιρο
Previous Post

ΤΕΕ/τμ. Δυτικής Μακεδονίας: Η δημιουργία του νέου Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ως ενός ενιαίου Τριτοβάθμιου Φορέα είναι αναγκαιότητα

Next Post

1ο Δημοτικό σχολείο Σιάτιστας: Η ταινία των παιδιών στον σύλλογο απόδημων Σιατιστέων των Η.Π.Α (βίντεο)

Next Post

1ο Δημοτικό σχολείο Σιάτιστας: Η ταινία των παιδιών στον σύλλογο απόδημων Σιατιστέων των Η.Π.Α (βίντεο)

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • Αρτηριακή πίεση: 6 τροφές που τη ρίχνουν αποτελεσματικά, σύμφωνα με ειδικούς
  • Το σύμπτωμα στο στήθος που μοιάζει με δυσπεψία αλλά προειδοποιεί για καρδιακή νόσο
  • Τραγικός θάνατος για 19χρονη: Έκανε challenge με σπρέι καθαρισμού για πληκτρολόγιο και έλεγε «θα γίνω διάσημη»
  • Πώς αξιολόγησαν οι πολίτες τους δήμους: Ποιοι είναι οι χειρότεροι – Οι τρεις υπηρεσίες που πήραν καλό βαθμό
  • Παρακολουθούσε 21χρονη από το διπλανό διαμέρισμα και αυτοϊκανοποιούταν – Συνελήφθη 44χρονος

Πρόσφατα σχόλια

  1. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  2. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  3. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
  4. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ στο Ο Δήμος Κοζάνης απαγορεύει ποδήλατα, πατίνια & μπάλες στην κεντρική πλατεία
  5. Νικοςασπραδακης ετών 80 στο Μπαράζ Ανόδου: Ο Εορδαϊκός ξανά στη Γ’ Εθνική
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr