Η Σιάτιστα τίμησε τον Πολιούχο Άγιο Δημήτριο ανήμερα της Εορτής.  Βίντεο και φωτογραφίες
Ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Σιάτιστας καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση
χρημα
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους
Προσοχή στις απάτες τύπου Caller ID spoofing: Από πλαστές τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι deepfake φωνές και βίντεο χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι
Η Σιάτιστα γιορτάζει τον Πολιούχο Άγιο Δημήτριο
Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος για την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού
Πτολεμαΐδα: Πήγε μεθυσμένος με το τρακτέρ στην Αστυνομία να διαμαρτυρηθεί για τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Πήρε πρόστιμο
Καστοριά: «Αποκολλήθηκε» αλέτρι από τρακτέρ και γέμισε λάδια το οδόστρωμα
Βόιο- Δίλοφο: Γουρνοχαρά στην «καρδιά» του φθινοπώρου- Γεύσεις, μνήμες και πλούσια αρώματα στο Βόιο
ΕΠΣ Κοζάνης: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Σαββατοκύριακου 21-22/12/2024
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Έρχονται αυξήσεις – φωτιά στα ασφάλιστρα των Ι.Χ.

Αφετηρία του πρώτου ανατιμητικού κύκλου στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου- και μάλιστα με διψήφιο ποσοστό- ύστερα από ένα πολυετές πτωτικό σερί φαίνεται ότι θα αποτελέσει το 2019.

Σύμφωνα με φορείς του κλάδου, η κάθετη πτώση των ασφαλίστρων κατά την περίοδο της ύφεσης σε ποσοστό που αγγίζει ακόμη και το 50% θα είχε σταματήσει από το 2016, ωστόσο η… προσέλκυση των χιλιάδων ανασφάλιστων ΙΧ που κυκλοφορούσαν στους ελληνικούς δρόμους με “δέλεαρ” την τιμή ανέβαλε για λίγο την αλλαγή πολιτικής εκ μέρους των ασφαλιστικών ομίλων.

Σύμφωνα με το “Έθνος” μόνο φέτος οι μειώσεις ανήλθαν σε 10%, ανεβάζοντας το ποσοστό πτώσης στα υφεσιακά χρόνια κοντά στο 50%. Κερδισμένες από τη μάχη αυτή βγήκαν οι Εταιρείες Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών (ΕΠΥ), οι οποίες κατέχουν περίπου το 11,2% του στόλου, που στο σύνολό του τζιράρει περίπου 1 δισ. ευρώ.

Εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες και με βάση τις επιμέρους παραμέτρους, η αγορά θα προχωρήσει σε πιθανή αναπροσαρμογή προς τα πάνω, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ένα ποσοστό της τάξεως του 15%- 20%. 

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *