• Latest
ΤΡΑΚΤΕΡ

Η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων καλεί τις Ενωτικές Ομοσπονδίες, τους Αγροτικούς και Κτηνοτροφικούς Συλλόγους να συμμετέχουν στην Πανελλαδική Σύσκεψη στο Πολιτιστικό Κέντρο στην Νίκαια-Λάρισας.

5 Δεκεμβρίου 2018
ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη του Υποψήφιου Προέδρου Μιχάλη Κατρίνη στον Νομό Κοζάνης

Η ΔΕΗ απαντά… αντί του ΑΔΜΗΕ και της Κυβέρνησης

26 Ιουνίου 2026

Οι Ερωτήσεις για την συνεδρίαση Λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου από την Λαϊκή Συσπείρωση

26 Ιουνίου 2026
Βέττα Καλλιόπη

Καλλιόπη Βέττα: Η κυβέρνηση της ΝΔ θέλει μια Τοπική Αυτοδιοίκηση αποδυναμωμένη και μια κοινωνία φιμωμένη

26 Ιουνίου 2026
Tρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Συνοριακού Φύλακα Ιωάννη Παμπουκίδη

Tρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Συνοριακού Φύλακα Ιωάννη Παμπουκίδη

26 Ιουνίου 2026
Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο «AI Εργαλεία για το Σύγχρονο Εμπόριο»

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο «AI Εργαλεία για το Σύγχρονο Εμπόριο»

26 Ιουνίου 2026
ΔΕΥΑΒ: Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για την υδροδότηση κτηνοτροφικών μονάδων και οικισμών του Δήμου Βοΐου

ΔΕΥΑΒ: Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για την υδροδότηση κτηνοτροφικών μονάδων και οικισμών του Δήμου Βοΐου

26 Ιουνίου 2026
Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών για την 18η Πανελλήνια Γιορτή Μανιταριού

Δήμος Γρεβενών: Ανακοινώθηκε η νέα σύνθεση της Δημοτικής Αρχής

26 Ιουνίου 2026
Κοζάνη: Ιατρική Ενημερωτική Διάλεξη με θέμα «Πρόληψη και Προαγωγή Υγείας»

Κοζάνη: Ιατρική Ενημερωτική Διάλεξη με θέμα «Πρόληψη και Προαγωγή Υγείας»

26 Ιουνίου 2026
Όχι στη ζωή με δόσεις  – Μήνυμα ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ για την ημέρα κατά των ναρκωτικών

Όχι στη ζωή με δόσεις – Μήνυμα ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ για την ημέρα κατά των ναρκωτικών

26 Ιουνίου 2026
51χρονος έσφαξε τον ανιψιό του

Πτολεμαΐδα: Σήκωσαν μηχανήματα αξίας 100.000 ευρώ!!

26 Ιουνίου 2026
Προσοχή στις απάτες τύπου Caller ID spoofing: Από πλαστές τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι deepfake φωνές και βίντεο χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι

Κοζάνη: Έδωσε 330 ευρώ σε αγγελία απατεώνα

26 Ιουνίου 2026
Π. Κουκουλόπουλος στο Συνέδριο του Economist: «Αλλαγή πορείας στην ελληνική οικονομία, με διαρθρωτικές πολιτικές κοινωνικής συνοχής»

Π. Κουκουλόπουλος: Ξεχωριστή κάλπη στα χωριά και ενδοδημοτική αποκέντρωση, το μήνυμά μας στην ύπαιθρο

26 Ιουνίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 27 Ιουνίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων καλεί τις Ενωτικές Ομοσπονδίες, τους Αγροτικούς και Κτηνοτροφικούς Συλλόγους να συμμετέχουν στην Πανελλαδική Σύσκεψη στο Πολιτιστικό Κέντρο στην Νίκαια-Λάρισας.

sierafm by sierafm
5 Δεκεμβρίου 2018
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΤΡΑΚΤΕΡ
2
SHARES
6
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΠΛΟΚΩΝ

Η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων καλεί τις Ενωτικές Ομοσπονδίες, τους Αγροτικούς και Κτηνοτροφικούς Συλλόγους να συμμετέχουν στην Πανελλαδική Σύσκεψη που πραγματοποιείται την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στο Πολιτιστικό Κέντρο στην Νίκαια-Λάρισας.

Σε μια περίοδο που τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν δεκάδες χιλιάδες μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι οξύνονται από την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, και η αναθεώρηση της ΚΑΠ της Ε.Ε θα κινείται σε ακόμη χειρότερη κατεύθυνση με μείωση των ενισχύσεων,  είναι απαραίτητο το οργανωμένο αγροτικό κίνημα να δώσει την δική του αγωνιστική απάντηση.

Να συζητήσουμε και να οργανώσουμε την πάλη μας για τις σύγχρονες ανάγκες μας που δεν χωράνε στις πολιτικές που μειώνουν το εισόδημα μας, παίρνουν από την τσέπη μας πάνω από το 50% του εισοδήματος μας.

Να συζητήσουμε για  την άγρια φοροληστεία, τις υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές σε ΕΦΚΑ  χωρίς αντίκρισμα στις εξευτελιστικές συντάξεις των 320€, στην ποιότητα της υγείας και πρόνοιας, την εγκατάλειψη Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας, τον ΕΛΓΑ με ελάχιστες ή καθόλου αποζημιώσεις για τις καταστροφές στην παραγωγή, ενάντια στον ΕΝΦΙΑ και σε κάθε είδους χαράτσια που επιβάλλουν συνεχώς.

Το συνεχώς αυξανόμενο κόστος παραγωγής στα μέσα και εφόδια, τις ανοιχτές και χαμηλές τιμές στα προϊόντα μας που φτάνουν πανάκριβα στην λαϊκή κατανάλωση για να κερδοσκοπούν βιομηχανίες και έμποροι σε βάρος παραγωγών και καταναλωτών.

Να οργανώσουμε τον αγώνα μας με το δυνάμωμα των αγροτικών και κτηνοτροφικών συλλόγων ώστε να αποτελέσουν πραγματικά εργαλεία συσπείρωσης και κινητοποίησης των αγροτών. Να συγκροτήσουμε νέους αγροτικούς συλλόγους σε όλη την χώρα ώστε να γίνεται πιο αποτελεσματική η δράση μας.

Να συντονίσουμε πανελλαδικά την δράση και τους αγώνες μας με μαζική δυναμική συμμετοχή το επόμενο διάστημα αξιοποιώντας όλες τις μορφές πάλης. Όσοι λένε ότι ο αγώνας μας δεν έχει αποτέλεσμα, στους θιασώτες της απογοήτευσης, της ηττοπάθειας και της μοιρολατρίας, απαντάμε πως ότι κερδίσαμε ήταν αποτέλεσμα σκληρών αγώνων, πολυήμερων μπλόκων, μαζικών κινητοποιήσεων. Καμία κυβέρνηση και ποτέ δεν μας χάρισε τίποτα χωρίς αγώνα. Πάλι με τους αγώνες θα έχουμε νέες κατακτήσεις και θα ανακόψουμε την μεγαλύτερη επίθεση στην τσέπη μας και να ακυρώσουμε τα μέτρα που έχουν στα σκαριά.

Να βρεθούμε και να παλέψουμε μαζί με τους εργαζόμενους και τους αυτοαπασχολούμενους των πόλεων με τους οποίους έχουμε κοινά συμφέροντα και κοινό αντίπαλο και αυτή η συμμαχία μπορεί να δώσει μεγαλύτερη δύναμη, αποτελεσματικότητα και προοπτική στους αγώνες μας.

Να διεκδικήσουμε άμεση υλοποίηση των δεσμεύσεων της κυβέρνησης από τα περυσινά μπλόκα όπως το ακατάσχετο των τραπεζικών λογαριασμών, την επιστροφή του φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα από το 2016, την κατάργηση του φόρου στο κρασί.

Να επικαιροποιήσουμε το αγωνιστικό πλαίσιο διεκδίκησης των δίκαιων αιτημάτων επιβίωσης που έχουμε.

Σε αυτή την σύσκεψη θέση έχει ο κάθε συνάδελφος που αγωνιά για το σήμερα και το αύριο της παραγωγής τους, που μοχθεί αλλά δεν πληρώνεται τον ιδρώτα του, που έχει την διάθεση να κρατήσει ψηλά το κεφάλι και πιστεύει στην δύναμη του οργανωμένου κινήματος και των αγώνων του. Να συμβάλει με τις προτάσεις του και τους προβληματισμούς του.

Όλοι την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στην Νίκαια-Λάρισας

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΛΟΚΩΝ

Tags: ΤΡΑΚΤΕΡ
Previous Post

Με τη φόρα των «κανονιέρηδων»!

Next Post

Απίστευτο! Χάθηκαν όλα τα emails του ΥΠΕΞ λόγω βλάβης στο σκληρό δίσκο

Next Post
ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Απίστευτο! Χάθηκαν όλα τα emails του ΥΠΕΞ λόγω βλάβης στο σκληρό δίσκο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Η ΔΕΗ απαντά… αντί του ΑΔΜΗΕ και της Κυβέρνησης
  • Οι Ερωτήσεις για την συνεδρίαση Λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου από την Λαϊκή Συσπείρωση
  • Καλλιόπη Βέττα: Η κυβέρνηση της ΝΔ θέλει μια Τοπική Αυτοδιοίκηση αποδυναμωμένη και μια κοινωνία φιμωμένη
  • Tρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Συνοριακού Φύλακα Ιωάννη Παμπουκίδη
  • Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο «AI Εργαλεία για το Σύγχρονο Εμπόριο»

Πρόσφατα σχόλια

  1. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  2. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
  3. Η Εμπειρία Διακοπών που Συνεχίζεται στο Σπίτι - SieraFM στο Παρουσίαση των Βιβλίων του Δημήτρη Χριστόπουλο, “Ταξίδι στο Κράτος” και “Χρόνια Δοκιμασίας”
  4. Νεότερες πληροφορίες για την 59χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο οικοδομής στην Πτολεμαΐδα - SieraFM στο Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε ακάλυπτο οικοδομής
  5. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr