• Latest
χιονια

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τα Γρεβενά!!

10 Ιανουαρίου 2019
10ο Συμπόσιο Λογοτεχνίας – Διαδραστικό λογοτεχνικό εργαστήριο για τη μνήμη και τη λογοτεχνία: «Μικρές ρωγμές στον Χρόνο». Σύντομες συναντήσεις ανάμεσα στη μνήμη, τη λήθη και τη λογοτεχνία»

10ο Συμπόσιο Λογοτεχνίας – Διαδραστικό λογοτεχνικό εργαστήριο για τη μνήμη και τη λογοτεχνία: «Μικρές ρωγμές στον Χρόνο». Σύντομες συναντήσεις ανάμεσα στη μνήμη, τη λήθη και τη λογοτεχνία»

5 Νοεμβρίου 2026
ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης: Σινεμά Δευτέρα βράδυ «Η Αλεπού των Κατασκόπων»

5 Νοεμβρίου 2026
Αμανατίδης- Γκερεχτές στο νέο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας

Αμανατίδης- Γκερεχτές στο νέο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας

5 Νοεμβρίου 2026
Επιμελητήριο Κοζάνης

Διακλαδική Επιμορφωτική Δράση «Ηλεκτρονική Τιμολόγηση, Ψηφιακή Διακίνηση Αποθεμάτων & Φορολογικές Αλλαγές»

5 Νοεμβρίου 2026
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή

Σύλληψη δυο ατόμων για ναρκωτικά σε περιοχή της Κοζάνης

5 Νοεμβρίου 2026
Δ.ΕΠ.Ε.ΠΟ.Κ. : Αλαζονεία, έπαρση και αποποίηση ευθυνών από τη Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη

Τοπικό Αναπτυξιακό Σύμφωνο, η πρότασή μας για μια μόνιμη, θεσμοθετημένη και διαφανή διαδικασία διαπραγμάτευσης κάθε μεγάλης επένδυσης

5 Νοεμβρίου 2026
51χρονος έσφαξε τον ανιψιό του

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης μέσω των paysafecash, το χρηματικό ποσό των -941,88- ευρώ, στην πόλη της Κοζάνης 

5 Νοεμβρίου 2026
Aναστάτωση και περιπολικά το βραδάκι της Τρίτης στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης-Γυναίκα φέρεται να χτύπησε την ηλικιωμένη μητέρα της σε χωριό της περιοχής

Νέα απάτη με πρόσχημα το επίδομα των 400 ευρώ – Πώς πήγαν να παγιδέψουν 85χρονη με paysafe

5 Νοεμβρίου 2026
Από την Τρίτη 1/4 το θερινό ωράριο για το μειωμένο τιμολόγιο ρεύματος

Φοβόταν να ανοίξει το κλιματιστικό για 10 χρόνια – Τελικά πλήρωνε το ρεύμα του γείτονα

5 Νοεμβρίου 2026
ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΞΥΛΟ ΒΙΑ

Επίθεση έξι ανηλίκων σε 16χρονο – Τον ξυλοκόπησαν και του άρπαξαν το κινητό

5 Νοεμβρίου 2026
αστυνομια, συλληψη

Καθηγητής συνελήφθη μετά από την καταγγελία πως χαστούκισε 16χρονη μαθήτρια

5 Νοεμβρίου 2026
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Έμεινε από βενζίνη, ζήτησε βοήθεια από το «100» αλλά κατέληξε πίσω από τα κάγκελα

5 Νοεμβρίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τα Γρεβενά!!

sierafm by sierafm
10 Ιανουαρίου 2019
in ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
χιονια
22
SHARES
11
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Τις διαδικασίες για την κήρυξη της Περιφερειακής ενότητας Γρεβενών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αποφάσισε ομόφωνα σε έκτακτη συνεδρίασή το συντονιστικό όργανο πολιτικής προστασίας, προκειμένου ο νόμος Γρεβενών να αντιμετωπίσει άμεσα τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει οι τελευταίες χιονοπτώσεις.

Ο αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Ευάγγελος Σημανδράκος, πριν από λίγο δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι «το χιόνι μέσα στην πόλη των Γρεβενών αυτή την ώρα είναι στα 40 εκατοστά ενώ στα χωριά σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζει τα 80 εκατοστά.

Από αύριο το πρωί θα χρειαστεί άμεσα να αντιμετωπίσουμε προβλήματα όπως η πρόσβαση στα δεκάδες ορεινά χωριά, η διάνοιξη των δρόμων για να φτάσουν οι κτηνοτρόφοι στα ποιμνιοστάσιά τους και ο καθαρισμός των σχολικών μονάδων που έχουν βουλιάξει στο χιόνι».

Η χιονόπτωση είναι τόσο έντονη σε όλα τα σημεία της δυτικής Μακεδονίας που χρειάστηκε σε τρεις περιπτώσεις η επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής Γρεβενών για το απεγκλωβισμό δύο κτηνοτρόφων που είχαν αποκλειστεί στις μονάδες τους, ενώ με ειδικό όχημα της ίδιας υπηρεσίας μεταφέρθηκε από τα ορεινά Γρεβενά μια έγκυος γυναίκα στο νοσοκομείο της πόλης.
Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης Παναγιώτη Πλακεντά, το χιόνι που έφερε η «Υπατία» «είναι το περισσότερο από κάθε καιρικό φαινόμενο που έχει πλήξει την περιοχή τις τελευταίες 10 ημέρες αλλά αυτό που διευκολύνει αφάνταστα τα συνεργεία αποχιονισμού είναι ότι δεν έχουμε δυνατούς ανέμους για να δυσχεραίνουν το έργο μας».

Αργά το απόγευμα οι δήμαρχοι όλων των δήμων της Δυτικής Μακεδονίας με αποφάσεις τους, για την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου, ανέστειλαν την λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και την λειτουργία όλων των Παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών.

Στο μεταξύ, εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης που επικρατεί σ΄ όλη την δυτική Μακεδονία η Περιφερειακή διεύθυνση Αστυνομίας αποφάσισε την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών οχημάτων, με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, στην Εγνατία οδό, από τον κόμβο της Παναγιάς, στο 120.8ο χιλιόμετρο (Α/Κ Παναγιάς) έως το 153ο χιλ. (Δυτικός Α/Κ Γρεβενών) και από το 1ο χλμ. έως 40ο χλμ. της Εθνικής Οδού Γρεβενών – Τρικάλων. Επίσης, την προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας, όλων των φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων και χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα λοιπά οχήματα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στον Κάθετο Άξονα της Εγνατίας Οδού Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής, από την χ/θ 49,600 (Α/Κ Κορομηλιάς) έως την χ/θ 70,900 (Ι/Κ Κρυσταλλοπηγής).

Αποφάσισε ακόμη την απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, από το 18ο έως 28ο χλμ της Επαρχιακής οδού Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου).

Η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο των ΠΕ Γρεβενών, Καστοριάς Φλώρινας και Κοζάνης διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Previous Post

Κοπή πίτας Εθελοντικής δράσης. Νέα ημερομηνία

Next Post

Η Σιάτιστα μέσα στα χιόνια! Φωτογραφίες..

Next Post

Η Σιάτιστα μέσα στα χιόνια! Φωτογραφίες..

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • 10ο Συμπόσιο Λογοτεχνίας – Διαδραστικό λογοτεχνικό εργαστήριο για τη μνήμη και τη λογοτεχνία: «Μικρές ρωγμές στον Χρόνο». Σύντομες συναντήσεις ανάμεσα στη μνήμη, τη λήθη και τη λογοτεχνία»
  • Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης: Σινεμά Δευτέρα βράδυ «Η Αλεπού των Κατασκόπων»
  • Αμανατίδης- Γκερεχτές στο νέο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας
  • Διακλαδική Επιμορφωτική Δράση «Ηλεκτρονική Τιμολόγηση, Ψηφιακή Διακίνηση Αποθεμάτων & Φορολογικές Αλλαγές»
  • Σύλληψη δυο ατόμων για ναρκωτικά σε περιοχή της Κοζάνης

Πρόσφατα σχόλια

  1. R-G στο Η Σιάτιστα γιορτάζει τον Πολιούχο Άγιο Δημήτριο. Ο Εσπερινός και η περιφορά της Εικόνας. Βίντεο και φωτογραφίες
  2. Xris στο Fiesta Voio 2026: Στα 95.000 – 98.000 ευρώ το κόστος για τον Δήμο Βοΐου – Τι ειπώθηκε στη συνεδρίαση λογοδοσίας.  Βίντεο
  3. LYROGIANNIMARINA στο ΔΥΠΑ -Πρόγραμμα 55+: Ανοιχτές 8.000 θέσεις -Τι πρέπει να κάνουν οι άνεργοι
  4. Βασίλης Στρέμπας στο Με καταγωγή από την Εράτυρα ο 62χρονος που έχασε τη ζωή του στη Ρόδο εξαιτίας της κακοκαιρίας
  5. Κωνσταντίνος Καραγιάννης στο Η 34η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας, σε δύο λεπτά και σαράντα πέντε δευτερόλεπτα ! (video)
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr