• Latest
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Φωτιά» στην Τούμπα με 2.85

10 Φεβρουαρίου 2019
ηλικιωμένοι

Σοκαριστικό περιστατικό κακοποίησης ηλικιωμένης που έπασχε από άνοια από 67χρονη Βουλγάρα – Την έδερνε καθημερινά

3 Μαΐου 2026
Κοζάνη: Έκλεψε ενοικιαζόμενο ηλεκτρικό πατίνι και κατέληξε στο Τμήμα!!

«Κούρσες» θανάτου στους δρόμους με ηλεκτρικά πατίνια – Πάνω από 150 παιδιά στα νοσοκομεία από ατυχήματα

3 Μαΐου 2026
ηλικιωμένοι

«Δώσε 2.000 ευρώ αλλιώς θα πετάξω τη μάνα σου στα σκουπίδια» – Η απειλή που αποκάλυψε το παράνομο γηροκομείο στους Αμπελόκηπους

3 Μαΐου 2026
ΕΠΣ Κοζάνης: Κυπελλούχος η Κοζάνη στα πέναλτι. Βίντεο με τα πέναλτι

ΕΠΣ Κοζάνης: Κυπελλούχος η Κοζάνη στα πέναλτι. Βίντεο με τα πέναλτι

2 Μαΐου 2026
Γρεβενά: Συναντήσεις στο Υπουργείο Υποδομών για τον Ε65

Αντίστροφη μέτρηση για τον νέο αυτοκινητόδρομο που θα ενώσει την Αθήνα με τη Μακεδονία -Πότε θα παραδοθεί

2 Μαΐου 2026
μωβ μέδουσες

Επέστρεψαν οι μωβ μέδουσες στις ελληνικές θάλασσες: Τι να προσέχουμε

2 Μαΐου 2026
παιδι

Ώρες αγωνίας για βρέφος 19 μηνών

2 Μαΐου 2026
Βράβευση παλαιμάχων Μακεδονικού Σιάτιστας. Φωτογραφίες

Βράβευση παλαιμάχων Μακεδονικού Σιάτιστας. Φωτογραφίες

2 Μαΐου 2026
Κουτσοτόλιος και Σια: Εγκαίνια μονάδας ανακύκλωσης αδρανών υλικών στο Βόιο

Κουτσοτόλιος και Σια: Εγκαίνια μονάδας ανακύκλωσης αδρανών υλικών στο Βόιο

2 Μαΐου 2026
Ευχές δέχθηκε ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Αθανάσιος για την εορτή του

Ευχές δέχθηκε ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Αθανάσιος για την εορτή του

2 Μαΐου 2026
Βόιο: Η πρώτη κόντρα Ζευκλή – Μαγιάγκα με αφορμή το τεχνικό πρόγραμμα. Βίντεο

Πολιτική «Θύελλα» στο Δήμο Βοΐου: Κόντρα Μαγιάγκα – Ζευκλή για τις Επιδόσεις και τους Δείκτες του ΥΠΕΣ

2 Μαΐου 2026
Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών για την 18η Πανελλήνια Γιορτή Μανιταριού

Δήλωση του Δημάρχου Γρεβενών, Κυριάκου Ταταρίδη, για τη χρηματοδότηση του κόστους εσωτερικών μετασκευών που απαιτούνται για τη σύνδεση οικιών των Γρεβενών με το δίκτυο φυσικού αερίου

2 Μαΐου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 3 Μαΐου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Φωτιά» στην Τούμπα με 2.85

sierafm by sierafm
10 Φεβρουαρίου 2019
in ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
2
SHARES
7
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος στο Foxbet

Δεν μας πήγε το Σάββατο μετά την δυνατή Παρασκευή, αλλά πραγματικά, ας μου εξηγήσει κάποιος πως έμεινε 0-0 το Φιορεντίνα – Νάπολι, όπου έχαναν την μια ευκαιρία μετά την άλλη.

Στο πρόγραμμα και αυτά τέλος πάντων, δεν ασχολούμαι περαιτέρω. Πάμε στα σημερινά. Ξεχωρίζει σαφώς το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην «Τούμπα» στο πρόγραμμα της Κυριακής.

Ο ΠΑΟΚ με νίκη σηκώνει το πρωτάθλημα ουσιαστικά, ενώ με ισοπαλία βάζει και τα δύο χέρια πάνω. Με ήττα μπαίνει γερά στο κόλπο ο Ολυμπιακός, καθώς μειώνει στο -3 την απόσταση και όλα θα είναι πιθανά μέχρι το τέλος. Η ομάδα του Λουτσέσκου είναι αήττητη μέχρι τώρα και μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό. Δείχνει το «δέσιμο» του συνόλου και την συγκέντρωση του στο μεγαλύτερο μέρος των παιχνιδιών. Θα έχει την έδρα αλλά και την «υποχρέωση» να μην ηττηθεί από τον Ολυμπιακό για να μην του δώσει δικαίωμα να ελπίζει. Πιστεύω ότι θα δημιουργήσει «ρήγματα» στην άμυνα των «ερυθρόλευκων», η οποία δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και ένα γκολ στην «Τούμπα» το έχει με τον κόσμο. Στον αντίποδα όμως έχουμε έναν Ολυμπιακό που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, δημιουργεί σωρεία ευκαιριών σε κάθε ματς και σκοράρει με άνεση πλέον. Θα βγάλει και σήμερα φάσεις, έχει πολύ ποιότητα μεσοεπιθετικά και αν πιστέψω το ρεπορτάζ, ο Μαρτίνς θα βάλει τον μπαλαδόρο Νάτχο αντί του Καμαρά και θα παίξει με καθαρό αμυντικό χαφ τον Γκιγιέρμε. Αυτό μου δείχνει έναν άνθρωπο έτοιμο να τα ρισκάρει όλα για όλα, να έχει καλή κυκλοφορία μπάλας και… φαρμάκι κάθετες μπαλιές που μπορούν να ανοίξουν τις καλές άμυνες. Γκολ θα βάλει ο Ολυμπιακός, αλλά ο ΠΑΟΚ όταν καταφέρει να σπάσει την πρώτη γραμμή πίεσης, τότε η άμυνα του Ολυμπιακού θα είναι εκτεθειμένη γιατί θα λείπουν τα τρεξίματα από τον Νάτχο. Περιμένω λοιπόν συνοψίζοντας, ματς που ξεκινάει από το 1-1, όταν μιλάμε για τις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και στη συνέχεια over 2.5. Ο Ολυμπιακός και στο 1-1 να είναι θα βγει μπροστά για τη νίκη, δεν του κάνει άλλο αποτέλεσμα και είτε θα πιέσει ασφυκτικά για το γκολ, είτε θα μείνει ακάλυπτος στις αντεπιθέσεις και θα τον… σκοτώσει ο ΠΑΟΚ. Καταλάβατε πιστεύω το σκεπτικό μου για το ματς και για αυτό θα πάω στο combo bet g/g & over 2.5. Όλα για όλα ο Ολυμπιακός από ένα σημείο και μετά, όλα για όλα και εγώ για την μεγαλύτερη δυνατή απόδοση στα γκολ.

Δείτε εδώ το καθημερινό κουπονι στοιχηματος

Από εκεί και πέρα πάω στην Ισπανία και το ματς Βαλένθια με την Σοσιεδάδ στο οποίο θα ρισκάρω. Η Βαλένθια είναι στην καλύτερη της φάση μέσα στη σεζόν, έρχεται από διαδοχικά θετικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, παίζει καλό ποδόσφαιρο και θέλει να συνεχίσει σε αυτό το… μοτίβο. Ωστόσο έχω κάποιες ενστάσεις. Θα δώσει το 11ο της παιχνίδι μέσα σε έναν μήνα και παίζει σταθερά Τετάρτη – Κυριακή τον τελευταίο καιρό. Δεν έχει «βάθος» στο ρόστερ, στην ουσία η ίδια ενδεκάδα έχει τραβήξει όλο το… κουπί, με ελάχιστο ροτέισον και τώρα ακολουθεί ευρωπαϊκό ματς. Ο Μαρθελίνο δείχνει διατεθειμένος να κάνει ροτέισον, αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό και αυτό σημαίνει ότι όσο και σε καλή κατάσταση να είναι η Βαλένθια, την κούραση δεν την νίκησε κανείς. Μπορεί όλα αυτά να είναι θεωρία και να μπει μέσα να… γαζώσει, αλλά κάπου την περιμένω για γκέλα. Η Σοσιεδάδ έκανε ίσως την καλύτερη της εμφάνιση την περασμένη αγωνιστική στο ντέρμπι με την Μπιλμπάο, πήρε τη νίκη και μπήκε εκ νέου στο κόλπο για Ευρώπη. Δεν χάνει στα 7 πιο πρόσφατα με τον Ιμανόλ στον πάγκο, δηλαδή μόλις άλλαξε προπονητή, άλλαξε και εντελώς η εικόνα της. Πιστεύω ότι μπορεί να κάνει ζημιά στο «Μεστάγια» και εκτός του προφανούς g/g στο 1.90, λέω να δοκιμάσω την τύχη μου στο 3.45 του 2 DNB. Έχει σαφές ρίσκο η επιλογή, αλλά θεωρώ ότι ανέλυσα το γιατί πάω σε αυτή. Βάλτε και την καλή παράδοση των Βάσκων σε αυτό το γήπεδο.

Η Σεβίλλη τα έκανε… μαντάρα τόσο σε πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο, έχει ξεμείνει με μια μόλις νίκη στη Λα Λίγκα και δεν έχει περιθώρια πλέον για άλλες απώλειες. Μετά από καιρό δεν είχε να δώσει ματς μεσοβδόμαδα, είναι σημαντικό αυτό για μια ομάδα με τόσα ματς μέχρι τώρα, που παίζει από το καλοκαίρι σταθερά διαδοχικά δύο και τρία παιχνίδια την εβδομάδα. Πήρε πολύτιμες ανάσες, είδε παίκτες να γυρνούν από τραυματισμούς και ετοιμάζει την αντεπίθεση της στο πρωτάθλημα. Υποδέχεται μια Έιμπαρ που είναι σαφώς καλή ομάδα, αλλά μακριά από την έδρα της χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της και στην Ανδαλουσία λίγες είναι οι ομάδες που μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα από την Σεβίλλη. Ο άσος είναι περίπου στο 1.70 και θα πάω στο combo bet 1 & over 1.5 γιατί δεν βλέπω 1-0, το οποίο διπλασιάζει.

Πάω στην Αργεντινή, εκεί όπου υπάρχει το πολύ μεγάλο ντέρμπι του Μπουένος  Άιρες ανάμεσα σε Ρίβερ Πλέιτ και Ρασίνγκ. Η Ρίβερ… ξύπνησε, πήρε δύο σερί νίκες και άφησε πίσω της τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα. Βάζει και δέχεται γκολ με μεγάλη άνεση, χαρακτηριστικό του πώς παίζει η ομάδα του Γκαγιάρδο. Έχει πολύ ποιότητα μεσοεπιθετικά, αλλά στην άμυνα βγάζει πολλά προβλήματα, τα οποία η πρωτοπόρος Ρασίνγκ μπορεί να εκμεταλλευτεί. Η «Ακαδημία» έχει θέσει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και μετράει μόλις μια ήττα σε 17 αγωνιστικές μέχρι τώρα. Στηρίζει πολλά στην ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή της, αλλά λίγα στην άμυνα της, η οποία πολλές φορές έχει κενά τα οποία πληρώνει. Προσωπικά είναι από τις ομάδες που κυνηγάω στο over 2.5 πολλές φορές και θα το κάνω ξανά από τη στιγμή που παίζουν μεταξύ τους.

Αυτά για σήμερα. Καλή τύχη στις επιλογές σας. Έμειναν πολλά σημεία εκτός, όπως το διπλό της Μπόκα, το over 2.5 στο Γοδόι – Σαν Μαρτίν και ο άσος της Μποαβίστα. Καλό ντέρμπι να έχουμε και στο τέλος να μιλάμε μόνο για μπάλα και τίποτα άλλο.

 

Tags: ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Previous Post

Διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος Τρίτη και Τετάρτη

Next Post

Η βόλτα Μητσοτάκη στο Αρχοντικό. Βίντεο

Next Post

Η βόλτα Μητσοτάκη στο Αρχοντικό. Βίντεο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Σοκαριστικό περιστατικό κακοποίησης ηλικιωμένης που έπασχε από άνοια από 67χρονη Βουλγάρα – Την έδερνε καθημερινά
  • «Κούρσες» θανάτου στους δρόμους με ηλεκτρικά πατίνια – Πάνω από 150 παιδιά στα νοσοκομεία από ατυχήματα
  • «Δώσε 2.000 ευρώ αλλιώς θα πετάξω τη μάνα σου στα σκουπίδια» – Η απειλή που αποκάλυψε το παράνομο γηροκομείο στους Αμπελόκηπους
  • ΕΠΣ Κοζάνης: Κυπελλούχος η Κοζάνη στα πέναλτι. Βίντεο με τα πέναλτι
  • Αντίστροφη μέτρηση για τον νέο αυτοκινητόδρομο που θα ενώσει την Αθήνα με τη Μακεδονία -Πότε θα παραδοθεί

Πρόσφατα σχόλια

  1. Νεότερες πληροφορίες για την 59χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο οικοδομής στην Πτολεμαΐδα - SieraFM στο Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε ακάλυπτο οικοδομής
  2. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
  3. Εκδήλωση για τη Μάχη της Οσνίτσανης - GreekHumans στο Δήμος Βοΐου: Η Εκδήλωση για τον εορτασμό της Μάχης της Οσνίτσανης στη Δαμασκηνιά. Φωτογραφίες
  4. Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο - TsotiliNews στο Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο
  5. Λόζιος κι ανακατωσια στο Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα. Βίντεο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr