ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΕΓΝΑΤΙΑ
Σειρά συσκέψεων του Δημάρχου  Γιάννη Κορεντσίδη στην Αθήνα, με στόχο την περαιτέρω  ανάπτυξη και ενίσχυση του Δήμου Καστοριάς
Αριστερή Συμπόρευση για την Ανατροπή
Σε εξέλιξη οι δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων ζώων συντροφιάς από τον Δήμο Κοζάνης (Φωτογραφίες)
Νέα κυκλοφορία: Μηνύματα από νέους καλλιτέχνες της Σιάτιστας. Βίντεο
απατη
Πώς να επιλέξετε την ιδανική πλατφόρμα gaming για τις ανάγκες σας
Ο Χορός της Ρόκας στο Γυμνάσιο Γαλατινής
Στη Σιάτιστα ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Δημήτρης Τσιόδρας. Βίντεο
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

MEGA: Αποφασίζεται το αν θα επαναλειτουργήσει ο σταθμός

Οι εργαζόμενοι έχουν προχωρήσει τις νόμιμες διαδικασίες

Στο Πρωτοδικείο Αθηνών, την Πέμπτη 14 Μαρτίου και ώρα 10.30, θα συζητηθεί η αίτηση 175 εργαζόμενων του Mega, με την οποία ζητούν την επαναλειτουργία του σταθμού στο πλαίσιο της ειδικής διαχείρισης. Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι επικαλούνται το νόμο και επιθυμούν να υποχρεωθεί η ειδική διαχειρίστρια εταιρεία να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να εκπέμψει ξανά το κανάλι. 

Να σημειωθεί, άλλωστε, ότι ο νόμος 4307/2014 δίνει τη δυνατότητα της ειδικής διαχείρισης εν λειτουργία μιας επιχείρησης, οπότε το επόμενο διάστημα μπορεί να λειτουργήσει το Mega με πρόγραμμα.

Η ειδική διαχειρίστρια, σύμφωνα με πληροφορίες, βέβαια, θα αρνηθεί την αίτηση των εργαζομένων, υποστηρίζοντας ότι η υπάρχουσα κατάσταση-πρόγραμμα μέσω site αποτελεί λειτουργία τηλεοπτικού σταθμού.

Για τους ανθρώπους του Mega, όμως, δεν νοείται λειτουργία ως web tv καθώς ο σταθμός ήταν τηλεοπτικός. Ακόμη, οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν το γεγονός ότι σχεδόν 2,5 μήνες μετά την έναρξη της ειδικής διαχείρισης δεν έχει ακόμα έχει δημοσιευτεί πρόγραμμα πλειστηριασμού.

Πηγή:Reader.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako