• Latest

Αποκατάσταση αλήθειας σχετικά με το τιμολόγιο που εκδόθηκε από τον Ισαάκ Ελευθεριάδη, Γεωλόγο ΕΔΕ, προς το Δήμο Κοζάνης

24 Μαρτίου 2019
Aναστάτωση και περιπολικά το βραδάκι της Τρίτης στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης-Γυναίκα φέρεται να χτύπησε την ηλικιωμένη μητέρα της σε χωριό της περιοχής

Νέα απάτη με πρόσχημα το επίδομα των 400 ευρώ – Πώς πήγαν να παγιδέψουν 85χρονη με paysafe

5 Νοεμβρίου 2026
Από την Τρίτη 1/4 το θερινό ωράριο για το μειωμένο τιμολόγιο ρεύματος

Φοβόταν να ανοίξει το κλιματιστικό για 10 χρόνια – Τελικά πλήρωνε το ρεύμα του γείτονα

5 Νοεμβρίου 2026
ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΞΥΛΟ ΒΙΑ

Επίθεση έξι ανηλίκων σε 16χρονο – Τον ξυλοκόπησαν και του άρπαξαν το κινητό

5 Νοεμβρίου 2026
αστυνομια, συλληψη

Καθηγητής συνελήφθη μετά από την καταγγελία πως χαστούκισε 16χρονη μαθήτρια

5 Νοεμβρίου 2026
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Έμεινε από βενζίνη, ζήτησε βοήθεια από το «100» αλλά κατέληξε πίσω από τα κάγκελα

5 Νοεμβρίου 2026
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: «Όχι άλλες αόριστες υποσχέσεις για την Δυτική Μακεδονία – Να διευκρινιστούν άμεσα οι λεπτομέρειες και τα ενδεχόμενα οφέλη από το Data Center στον Άγιο Δημήτριο»

5 Νοεμβρίου 2026
51χρονος έσφαξε τον ανιψιό του

Πέντε ανήλικοι έκλεψαν μηχανές, καταστήματα και εκκλησία μέσα σε δύο μήνες

5 Νοεμβρίου 2026
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος για τις συνεργασίες διακυβέρνησης

Π. Κουκουλόπουλος: Επανεκκίνηση της κοινωνίας, με ριζική επίλυση του ιδιωτικού χρέους

5 Νοεμβρίου 2026
ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη του Υποψήφιου Προέδρου Μιχάλη Κατρίνη στον Νομό Κοζάνης

Τηλεθέρμανση Κοζάνης: Οι πολίτες στο κρύο, οι λογαριασμοί στα ύψη – ποιος πληρώνει την απολιγνιτοποίηση;

5 Νοεμβρίου 2026
Οι πρωταγωνιστές στο φως της μνήμης: Λαμπρή επετειακή εκδήλωση στη Σιάτιστα για τα 114 χρόνια από την Απελευθέρωσης Βίντεο και φωτογραφίες

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας στην επετειακή εκδήλωση για τη Μάχη της Σιάτιστας

4 Νοεμβρίου 2026
Συμπτύξεις τμημάτων: Σε βάρος της δημόσιας εκπαίδευσης  η ακολουθούμενη πολιτική του Υπουργείου Παιδείας

Κρατώντας όρθια τα σχολεία, χωρίς στήριξη. Μέχρι πότε; Οι νηπιαγωγοί στα όρια της εξάντλησης !!!

4 Νοεμβρίου 2026
Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  και Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης  (Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ΤΝ)

Εγκρίσεις τρόπων δημοπράτησης σημαντικών έργων από την Περιφερειακή Επιτροπή ΠΔΜ

4 Νοεμβρίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αποκατάσταση αλήθειας σχετικά με το τιμολόγιο που εκδόθηκε από τον Ισαάκ Ελευθεριάδη, Γεωλόγο ΕΔΕ, προς το Δήμο Κοζάνης

sierafm by sierafm
24 Μαρτίου 2019
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
1
SHARES
9
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, σχετικά με το υπ’ αριθμ. 420/08.11.2012 τιμολόγιο που εκδόθηκε από τον Ισαάκ Ελευθεριάδη, Γεωλόγο ΕΔΕ, προς το Δήμο Κοζάνης και αφορά σε εξαγωγή αντλητικού – επισκευή και επανατοποθέτηση του στη γεώτρηση στην Τοπική Κοινότητα Λευκοπηγής, ποσού 2.829,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, και το οποίο παρουσιάστηκε μαζί με τη σύμβαση του Δήμου Κοζάνης στον προβολέα (προτζέκτορα), στη Γενική Συνέλευση της 13ης Δεκεμβρίου 2018 που συγκάλεσε η Επιτροπής Άρδευσης Τοπικής Κοινότητας Λευκοπηγής, αποτελούμενη από την Πρόεδρο της Επιτροπής και Αντιδήμαρχο Οικονομικής Ανάπτυξης Κοζάνης Χρύσα Αθανασιάδου, το μέλος και μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Λευκοπηγής Κωνσταντίνο Βόμβα και το μέλος – υδρονομέα Βασίλειο Πάσχο, παρουσία του Δημάρχου Κοζάνης, των Αντιδημάρχων και ενώπιον των Δημοτών της Λευκοπηγής, με την αναφορά της ανωτέρω Επιτροπής ότι το συγκεκριμένο τιμολόγιο εξοφλήθηκε το έτος 2012 από το Δήμο Κοζάνης πρέπει να διορθωθεί στο ορθό και αληθές ότι το συγκεκριμένο τιμολόγιο εξοφλήθηκε από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Λευκοπηγής Ευάγγελο Ζαμίχο και από  23 ιδιοκτήτες – καλλιεργητές που κατέβαλαν από 50,00 ευρώ έκαστος και ουδέποτε ο Δήμος Κοζάνης το εξόφλησε ή έδωσε τα χρήματα στους ως άνω που επιβαρύνθηκαν με την εξόφλησή του γι’ αυτό άλλωστε και το τιμολόγιο αυτό βρίσκεται στην κατοχή του Ευάγγελου Ζαμίχου και ο Δήμος Κοζάνης δεν έχει εκδώσει ένταλμα πληρωμής μέχρι σήμερα.

Τέλος το υπ’ αριθμ. 415/06.08.2012 τιμολόγιο που επίσης εκδόθηκε από τον Ισαάκ Ελευθεριάδη, ποσού 2.829,00 ευρώ, και εξοφλήθηκε από το Δήμο, αφορά σε εργασίες καταγραφής υδροληψίας νερού του Δήμου Κοζάνης και ουδεμία σχέση έχει με τις εργασίες που αναφέρονται στο ανωτέρω υπ’ αριθμ. 420/08.11.2012 τιμολόγιο που εξέδωσε ο ίδιος.

Η Επιτροπή Άρδευσης (Πρόεδρος και μέλη αυτής) της Τοπικής Κοινότητας Λευκοπηγής, όφειλε, ως δεσμεύτηκε προφορικώς και συμφωνήθηκε προσέτι κι ενώπιον του Δημάρχου Κοζάνης, σε κατ ιδία συνάντησή μας, διά του κ. Κωνσταντίνου Βόμβα (μέλους της ανωτέρω επιτροπής), να εκδώσει και να δημοσιεύσει τη σχετική ανακοίνωση στα ΜΜΕ Κοζάνης (έγγραφο και ηλεκτρονικό τύπο) προς αποκατάσταση της αλήθειας έτσι ώστε το ελάχιστο που μπορούσε να πράξει ήταν να εκφράσει την δημόσια συγγνώμη της προς εμάς.

Όμως, από τότε, ήτοι από τη μεταξύ ημών συμφωνία για τη δημοσίευση της δημόσιας ανακοίνωσης παρήλθε μήνας και παρά τις οχλήσεις μας προς την Επιτροπή Άρδευσης και τον κ. Κωνσταντίνο Βόμβα αυτοί μας αγνοούν.

Συνεπεία της ανωτέρω, ακατανόητης και αδικαιολόγητης για εμάς στάσης της, δηλαδή με το να μην δημοσιεύει ανακοίνωση συγγνώμης, τα ονόματά μας, του μεν πρώτου Ευάγγελου Ζαμίχου Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Λευκοπηγής, του δε δεύτερου Ισαάκ Ελευθεριάδη Γεωλόγου ΕΔΕ, διασύρονται καθημερινώς δημόσια, καθώς οι συμπολίτες μας εσφαλμένως θεωρούν ότι, ο μεν Ευάγγελος Ζαμίχος δεν επέστρεψε στους καλλιεργητές τα χρήματα που του έδωσαν, ο δε Ισαάκ Ελευθεριάδης εισέπραξε δύο φορές για το ίδιο έργο, ήτοι από τον Ευάγγελο Ζαμίχο και τους καλλιεργητές και από τον Δήμο. Κάτι όμως που δεν ισχύει σύμφωνα με τα ανωτέρω γιατί το συγκεκριμένο τιμολόγιο ΔΕΝ το εξόφλησε ο Δήμος Κοζάνης.

Μετά τα ανωτέρω, σε εμάς τους δύο, δημιουργούνται προβληματισμοί και ερωτήματα και ειδικότερα :

  1. Για ποιο λόγο η Επιτροπή Άρδευσης της Τοπικής Κοινότητας Λευκοπηγής καθυστερεί την δημοσίευση της συμφωνηθείσας ανακοίνωσης που σκοπό είχε να καθαρίσει τα ονόματά μας από τον δημόσιο διασυρμό που υπέστημεν.
  2. Πως το επίμαχο τιμολόγιο που έχει στην κατοχή του ο κ. Ευάγγελος Ζαμίχος βρέθηκε στα χέρια του κ. Κωνσταντίνου Βόμβα και της Επιτροπής Άρδευσης και παρουσιάστηκε στην Γ.Σ. ως δήθεν εξοφλημένο από τον Δήμο Κοζάνης.

 

Αυτά για να γνωρίζει ο κόσμος της αλήθεια και πλέον επιφυλασσόμαστε για τις επόμενες νομικές ενέργειές μας.

 

Κοζάνη, 08.03.2019.

 

Ευάγγελος Ζαμίχος

Πρόεδρος Τ.Κ. Λευκοπηγής

 

Ισαάκ Ελευθεριάδης

Γεωλόγος ΕΔΕ

 

Tags: ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ
Previous Post

Αφιέρωματικη συναυλία στην αίθουσα τέχνης της Κοζάνης

Next Post

Μήνυμα νίκης εξέπεμψε η Καστοριά κατά την εκδήλωση παρουσίασης των υποψήφιων του συνδυασμού «αλλάζουμε πορεία»

Next Post

Μήνυμα νίκης εξέπεμψε η Καστοριά κατά την εκδήλωση παρουσίασης των υποψήφιων του συνδυασμού «αλλάζουμε πορεία»

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Νέα απάτη με πρόσχημα το επίδομα των 400 ευρώ – Πώς πήγαν να παγιδέψουν 85χρονη με paysafe
  • Φοβόταν να ανοίξει το κλιματιστικό για 10 χρόνια – Τελικά πλήρωνε το ρεύμα του γείτονα
  • Επίθεση έξι ανηλίκων σε 16χρονο – Τον ξυλοκόπησαν και του άρπαξαν το κινητό
  • Καθηγητής συνελήφθη μετά από την καταγγελία πως χαστούκισε 16χρονη μαθήτρια
  • Έμεινε από βενζίνη, ζήτησε βοήθεια από το «100» αλλά κατέληξε πίσω από τα κάγκελα

Πρόσφατα σχόλια

  1. R-G στο Η Σιάτιστα γιορτάζει τον Πολιούχο Άγιο Δημήτριο. Ο Εσπερινός και η περιφορά της Εικόνας. Βίντεο και φωτογραφίες
  2. Xris στο Fiesta Voio 2026: Στα 95.000 – 98.000 ευρώ το κόστος για τον Δήμο Βοΐου – Τι ειπώθηκε στη συνεδρίαση λογοδοσίας.  Βίντεο
  3. LYROGIANNIMARINA στο ΔΥΠΑ -Πρόγραμμα 55+: Ανοιχτές 8.000 θέσεις -Τι πρέπει να κάνουν οι άνεργοι
  4. Βασίλης Στρέμπας στο Με καταγωγή από την Εράτυρα ο 62χρονος που έχασε τη ζωή του στη Ρόδο εξαιτίας της κακοκαιρίας
  5. Κωνσταντίνος Καραγιάννης στο Η 34η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας, σε δύο λεπτά και σαράντα πέντε δευτερόλεπτα ! (video)
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr