Tennis Europe 2025 … game over. Εύσημα από όλους στον Όμιλο Αντισφαίρισης για την άρτια διοργάνωση
Δήμος Κοζάνης: Οδηγίες προστασίας από τις δασικές πυρκαγιές
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά
Σπείρα απατεώνων απέσπασε -1.000- ευρώ, -28- λίρες, κοσμήματα και τιμαλφή, συνολικής χρηματικής αξίας -18.000- ευρώ
Επεμβατική Ακτινολογία. Γράφει ο ΑγγειοΕπεμβατικός Ακτινολόγος Γιώργος Ζιμπιλίδης
πιεση
ΠΟΝΟΣ ΚΑΡΔΙΑ
νοσοκομειο
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, διασωληνωμένος
πυροσβεστικη φωτια

Σοκ: Πατέρας κατηγορείται ότι εξέδιδε την κόρη του που έχει νοητική υστέρηση

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν στη Λαμία διότι οι δύο εξ αυτών κατηγορούνται ότι είχαν ερωτική επαφή με κορίτσι το οποίο έχει νοητική υστέρηση.

Ο τρίτος είναι ο πατέρας του κοριτσιού.

Όπως αναφέρει το lamianow.gr, μετά τις καταγγελίες που έφτασαν στα χέρια της εισαγγελίας υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αρχών και οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας με τη βοήθεια και παιδοψυχολόγων ξετύλιξαν γρήγορα το νήμα της υπόθεσης.

Για την ακρίβεια ο 53χρονος πατέρας -σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία είναι υπό διερεύνηση- φέρεται να έπαιρνε χρήματα και να εξέδιδε την κόρη του για περίπου πέντε χρόνια από το 2013 ως το 2018!

Όσον αφορά στους άλλους δύο άνδρες, ηλικίας 60 και 59 χρονών, ασελγούσαν στο κορίτσι έναντι χρηματικής αμοιβής.

Την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα σχετικά με το ενδεχόμενο εμπλοκής και άλλων ανδρών στην υπόθεση.

Πηγή:lamianow.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *