Ημερίδα παρουσίασης των ερευνητικών αποτελεσμάτων του έργου: «Ανάδειξη των ιδιαιτέρων διατροφικών χαρακτηριστικών τοπικών γεωργικών προϊόντων  Η περίπτωση των ροδάκινων Βελβεντού»
Στην Αθήνα ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σιάτιστας. Δηλώσεις συμμετοχής
κτηνοτροφια προβατα
Καστοριά: Συνελήφθη 33χρονος για κατοχή κοκαΐνης
Πέμπτη 8-8, διακοπή υδροδότησης στο κάτω τμήμα της Τ.Κ.  Πετρανών, 10.00 με 13.00, λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης
Η 23η Γιορτή Κρασιού στο Αγίασμα Δ.Δ. του Δήμου Βοΐου
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)
εργατικο κεντρο
“Football – Το παιχνίδι της ανθρωπότητας” του Θανάση Τριαρίδη- Έρχεται στην Πτολεμαϊδα
Συνάντηση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, με ομόλογους υπηρεσιακούς παράγοντες της Αλβανικής Αστυνομίας στην Κορυτσά
Επιμελητήριο Κοζάνης

Ο διευθυντής έστειλε μαθητές Γυμνασίου στο αστυνομικό τμήμα για βανδαλισμούς

Οι βανδαλισμοί έγιναν προηγούμενες μέρες και τα παιδιά απλά συζητούσαν στο προαύλιο, ισχυρίζεται ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Στην προσαγωγή εννέα νεαρών οι οποίοι βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο του 11ου Γυμνασίου Καλαμαριάς, προχώρησε χθες το βράδυ η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν προηγηθεί καταγγελίες για φθορές. Περίπου στις 22.00 οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή τους.

Oι εννέα μαθητές, ηλικίας 10 έως 13 ετών, κλήθηκαν να ακολουθήσουν τους αστυνομικούς, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των γονιών των προσαγόμενων ανηλίκων.

Όπως φαίνεται να εξήγησαν οι αστυνομικοί στους γονείς, η προσαγωγή έγινε μετά από μήνυση που είχε καταθέσει κατ’ αγνώστων ο διευθυντής του Γυμνασίου για βανδαλισμούς στην ίδια σχολική μονάδα κατά τα προηγούμενα 24ωρα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι εκπρόσωποι του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων διαμαρτυρήθηκαν, τονίζοντας ότι οι βανδαλισμοί αφορούσαν προηγούμενες ημέρες και τα παιδιά απλώς συζητούσαν στο προαύλιο του σχολείου, χωρίς να προκαλούν προβλήματα.

Οι νεαροί οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, δεν προέκυψε τίποτα σε βάρος τους και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι και αποχώρησαν.

Πηγή:Reader.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *