Έρχεται το πιο μαγικό ταξίδι των Χριστουγέννων – Το «Πολικό Εργαστήρι» στην Καστοριά!
Λάζαρος Γκερεχτές: Προχωρά η κατασκευή κόμβων στη Μπάρα Σιάτιστας.  Φωτογραφίες
Μπλόκο Αντιγόνου: Συνεχίζουμε τον αγώνα μας!
Βελβεντό: Χριστουγεννιάτικες μελωδίες
Π. Κουκουλόπουλος στο Συνέδριο του Economist: «Αλλαγή πορείας στην ελληνική οικονομία, με διαρθρωτικές πολιτικές κοινωνικής συνοχής»
Δήμος Κοζάνης: Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2025 το «2ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Τοπικής Γευσιγνωσίας»
Καστοριά: Υποδεχόμαστε όλοι μαζί το 2026 παρέα με τον μοναδικό Τόνι Σφήνο!
Μαλούτας: Ποιος εμπιστεύεται πλέον τη Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο
Καστοριά: Περιμένουν την υποχώρηση των νερών για να απεγκλωβιστούν οι πέντε κτηνοτρόφοι στον Γράμμο
Κοζάνη: Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Υπηρεσιών στην Αιανή
Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα.  Βίντεο

46χρονος μαχαίρωσε συγγενή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Τέλος στη ζωή του με δραματικό τρόπο έδωσε ένας 46χρονος άνδρας σε περιοχή του Ρεθύμνου, όταν αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα που είχε στην κατοχή του. Το άψυχο σώμα του, βρήκαν συγγενικά πρόσωπα το πρωί, με αποτέλεσμα η οικογένεια να βυθιστεί στο πένθος και την οδύνη.

Τα αίτια που οδήγησαν τον 46χρονο άνδρα στο απονενοημένο διάβημα δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί, ωστόσο δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να σχετίζονται με τον τραυματισμό στενού συγγενή του, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Στην περίπτωση αυτή, οι αρχές βρίσκονται αντιμέτωπες με μια οικογενειακή τραγωδία, που οδήγησε στον θάνατο του 46χρονου και στον τραυματισμό του 44χρονου συγγενή του.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο Γενικό Νοσοκομείο του Ρεθύμνου, φέροντας τραύματα που είχαν προκληθεί με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιά. Λίγες ώρες αργότερα, συγγενείς των δύο ανδρών έβρισκαν το πτώμα του 46χρονου στο σπίτι του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν οι δύο άνδρες είχαν διαφορές μεταξύ τους, και αν της αυτοκτονίας και του τραυματισμού είχε προηγηθεί έντονος καυγάς μεταξύ τους.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *