• Latest
ηλικια, ομορφια

40 συμβουλές για άψογη επιδερμίδα μετά τα 40

27 Σεπτεμβρίου 2019
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Στην τελική ευθεία για τις Βάσεις 2025: Όλες οι ημερομηνίες

4 Ιουλίου 2025
Καιρός: Έρχεται «βουτιά» 10 βαθμών μετά τον μίνι καύσωνα

Καιρός: 38άρια και επικίνδυνοι άνεμοι σήμερα – Έρχεται 4ήμερος καύσωνας

4 Ιουλίου 2025
πονος αυτι

Κίνδυνος εγκεφαλικού: 4 πράγματα που πρέπει να αποφεύγετε μετά τις 5 το απόγευμα

4 Ιουλίου 2025
Youth Pass

«Market Place»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των επιχειρήσεων στην πλατφόρμα

4 Ιουλίου 2025
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους

Παραβίασε Stop και οδηγούσε χωρίς δίπλωμα ο 63χρονος που συγκρούστηκε με όχημα του «Βοήθεια στο Σπίτι»

4 Ιουλίου 2025
ζευγαρι Βιασμός

Καταγγέλλουν Ελληνίδα ιερόδουλη ότι παρίστανε την παπαδιά – «Έλα για νύχτες ακολασίες, κρυφά από τον παπά»

4 Ιουλίου 2025
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Άγρια συμπλοκή γυναικών: Την κυνηγούσε στον δρόμο με ψαλίδι και της το κάρφωσε στην πλάτη

4 Ιουλίου 2025
βιασμος

Ομαδικός βιασμός 14χρονης: Συνελήφθη ένας 16χρονος – Την απειλούσαν ότι θα της κάνουν κακό αν μιλήσει

4 Ιουλίου 2025
Ο Αλιάκμων Βοΐου επανέρχεται στην ΕΠΣ Κοζάνης. Πρώτη συνάντηση

Ο Αλιάκμων Βοΐου επανέρχεται στην ΕΠΣ Κοζάνης. Πρώτη συνάντηση

3 Ιουλίου 2025
Το Pindos Vespa Ride διασχίζει τα υπέροχα Γρεβενά!

Το Pindos Vespa Ride διασχίζει τα υπέροχα Γρεβενά!

3 Ιουλίου 2025
Δήμος Γρεβενών: Την Μ. Πέμπτη η διεξαγωγή της Λαϊκής Αγοράς.

Πανγρεβενιώτικη Σύσκεψη για το Μέλλον των Γρεβενών

3 Ιουλίου 2025
Δήμος Βοΐου: Δύο έργα αναβάθμισης υφιστάμενων μονοπατιών στο Βόιο, από  το Δήμο Βοΐου και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, συνολικού προϋπολογισμού 718.190,00 ευρώ

Δήμος Βοΐου: Δύο έργα αναβάθμισης υφιστάμενων μονοπατιών στο Βόιο, από  το Δήμο Βοΐου και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, συνολικού προϋπολογισμού 718.190,00 ευρώ

3 Ιουλίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 4 Ιουλίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

40 συμβουλές για άψογη επιδερμίδα μετά τα 40

sierafm by sierafm
27 Σεπτεμβρίου 2019
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
0
ηλικια, ομορφια
5
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Τα μυστικά των σταρ, αλλά και κάποια που δεν έχουν φτάσει ακόμη στα αυτιά τους.

Marion Cotillard, JLo, Aishwarya Rai, Κate Winslet, Charlize Theron, Jessica Chastain.

Τι κοινό έχουν μεταξύ τους όλες αυτές οι πανέμορφες σταρ; Διανύουν τη δεκαετία των σαράντα και μεγαλώνουν με τόση χάρη που πολλοί θεωρούν πως είναι πιο όμορφες τώρα απ’ ό,τι πριν από 20 χρόνια. Εμείς, αφού μάθαμε τα μυστικά της περιποίησής τους, μελετήσαμε τις φωτογραφίες τους και εφαρμόσαμε διάφορα tips, προκειμένου και η δική μας επιδερμίδα να μπει στη φάση της ωρίμασης με τον καλύτερο τρόπο.

  1. Φροντίζουμε περισσότερο τα χέρια, τον λαιμό και το ντεκολτέ, γιατί «σπάνε» πιο εύκολα και είναι πιο επιρρεπή στα σημάδια του χρόνου.
  2. Κοιμόμαστε καλά και αρκετά, για να δώσουμε χρόνο στο μυαλό μας να ξεκουραστεί και στο δέρμα να επιδιορθώσει τις φθορές του. Σε περιόδους με στρες, αρωματίζουμε το μαξιλάρι μας με ένα σπρέι λεβάντας, προκειμένου να χαλαρώσουμε και να κοιμηθούμε ήρεμα.
  3. Χρησιμοποιούμε πιο ενισχυμένη ενυδατική σύνθεση, με υαλουρονικό οξύ, ώστε να βοηθάμε την επιδερμίδα να ανακτά την υγρασία που χάνει και να παραμένει σφριγηλή και ελαστική.
  4. Επιλέγουμε προϊόντα λείανσης και λάμψης στα μαλλιά, γιατί τείνουν να φριζάρουν και να γίνονται πιο άτονα.
  5. Τονίζουμε το χρώμα των μαλλιών μας και σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο μιας νέας κουπ που θα μας χαρίσει φρεσκάδα.
  6. Επιλέγουμε ένα πιο φρέσκο, πιο λουλουδάτο και λιγότερο βαρύ άρωμα ώστε να ταιριάζει με τη φυσική μας μυρωδιά, που αλλάζει λόγω των ορμονικών μεταβολών.
  7. Τονίζουμε περισσότερο τα μάτια μας, κάνοντας απαλό περίγραμμα με γήινες σκιές και μαύρη μάσκαρα. Αποφεύγουμε το μαύρο μολύβι γιατί μπορεί να κάνει το βλέμμα πιο άγριο και σκληρό.
  8. Απευθυνόμαστε σε ειδικό για να φτιάξει τα φρύδια μας, προτιμώντας τα πιο «γεμάτα», που είναι σημάδι νιότης.
  9. Θωρακίζουμε την επιδερμίδα μας απέναντι στην περιβαλλοντική μόλυνση, κάνοντας διπλό καθαρισμό και χρησιμοποιώντας αντιοξειδωτικά καλλυντικά.
  10. Αποφεύγουμε το βαρύ μακιγιάζ γιατί τονίζει τα σημάδια του χρόνου και υιοθετούμε το μότο less is more.
  11. Απλώνουμε ρουζ στα ζυγωματικά με ανοδική κατεύθυνση στα μήλα για το εφέ του lifting. Αποφεύγουμε να βάλουμε στα μάγουλα, ιδίως αν αυτά έχουν χάσει τη σφριγηλότητά τους.
  12. Προτιμάμε λαμπερά, φωτεινά χρώματα στα χείλη, που τα κάνουν να φαίνονται πιο ζουμερά και χυμώδη.
  13. Λέμε «ναι» στις ψεύτικες αλλά όχι υπερβολικές βλεφαρίδες για να μεγαλώσουμε τα μάτια μας.
  14. Δεν πέφτουμε ποτέ για ύπνο αν προηγουμένως δεν έχουμε καθαρίσει σχολαστικά το πρόσωπο.
  15. Χρησιμοποιούμε καθημερινά SPF, για να εμποδίσουμε περαιτέρω φθορές στο δέρμα.
  16. Στο μακιγιάζ προτιμάμε κρεμώδεις και υγρές συνθέσεις αντί για κόμπακτ, για να δίνουν τη φρεσκάδα και τη λάμψη που ζητάμε αντί για ματ, θαμπό αποτέλεσμα. Αν ωστόσο έχουμε λιπαρή επιδερμίδα, απλώνουμε πούδρα στα σημεία που χρειάζονται.
  17. Εχουμε πλέον γκρίζα μαλλιά; Αντί να τα καμουφλάρουμε, τα αναδεικνύουμε. Επιπλέον επειδή οι λευκές τρίχες είναι πιο χοντρές από τις άλλες, περιποιούμαστε τα μαλλιά μας με μια θρεπτική μάσκα, μία φορά την εβδομάδα.
  18. Δίνουμε ζωντάνια στην όψη μας και ενεργοποιούμε την κυκλοφορία του αίματος κάνοντας απολέπιση με μια ήπια σύνθεση μία-δύο φορές την εβδομάδα
  19. Ενσωματώνουμε στην περιποίησή μας οξέα που προσφέρουν πιο φρέσκια, πιο τονωμένη και ενυδατωμένη επιδερμίδα.
  20. Κάνουμε το περίγραμμα των χειλιών με ένα μολύβι, έτσι ώστε να τονίσουμε το πάχος τους που σταδιακά λεπταίνει και να διασφαλίσουμε ότι το κραγιόν δεν θα βγει από το περίγραμμα.
  21. Αποφεύγουμε τα προϊόντα με γκλίτερ και προτιμάμε εκείνα που έχουν διακριτική ιριδίζουσα λάμψη, ώστε να κολακεύσουμε τα χαρακτηριστικά μας με όσο το δυνατόν φυσικό τρόπο.
  22. Κάνουμε τα μάτια μας να φαίνονται μεγαλύτερα, δίνοντας καμπύλη στις βλεφαρίδες. Επιπλέον, επειδή και αυτές ατονούν με το πέρασμα του χρόνου, τις περιποιούμαστε με ειδικές συνθέσεις.
  23. Αποφεύγουμε το contouring αλλά προσθέτουμε χρώμα με λίγο μπρόνζερ.
  24. Προτιμάμε μαύρη μάσκαρα αντί για χρωματιστές, για να «ανοίξουμε» περισσότερο το βλέμμα.
  25. Αφού αποκτήσαμε καλοσχηματισμένα φρύδια, τα διατηρούμε όμορφα συμπληρώνοντας τυχόν κενά με ένα μολύβι ή σκιά.
  26. Προσθέτουμε στην καθημερινή μας περιποίηση μια κρέμα ματιών, για να ενισχύσουμε την προστασία της ευαίσθητης αυτής περιοχής και να εμποδίσουμε την εμφάνιση ή εμβάθυνση των ρυτίδων και άλλων ατελειών.
  27. Κάνουμε στεγνή απολέπιση στο σώμα με μια βούρτσα, για να βοηθήσουμε την κυκλοφορία της λέμφου και την αποτοξίνωση του οργανισμού.
  28. Χρησιμοποιούμε μια σύνθεση με ρετινόλη, που υποστηρίζει την ανανέωση των κυττάρων και λειαίνει αποτελεσματικά τις ρυτίδες. Προτιμάμε τη χρήση της το βράδυ, για να αποφύγουμε τυχόν ερεθισμούς εξαιτίας του ήλιου.
  29. Δυναμώνουμε τα νύχια μας με θρεπτικές συνθέσεις, προκειμένου να είναι πιο ανθεκτικά και υγιή.
  30. Προετοιμάζουμε το πρόσωπο πριν από το μακιγιάζ, με ένα primer λάμψης.
  31. Εχουμε πάντα μαζί μας ένα αντιοξειδωτικό σπρέι για να ενυδατώνουμε το πρόσωπο και να φρεσκάρουμε το μακιγιάζ μας.
  32. Ενίοτε επιλέγουμε κάποιο συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση του κολλαγόνου στον οργανισμό μας.
  33. Απλώνουμε το make up με ένα βρεγμένο σφουγγαράκι, για πιο φυσικό, ομοιόμορφο, άψογο αποτέλεσμα.
  34. Ενισχύουμε τη λάμψη των δοντιών και την υγεία των ούλων με μια οδοντόκρεμα λεύκανσης, αφού προηγουμένως συμβουλευθούμε τον οδοντίατρό μας.
  35. Επενδύουμε σε μια καλή αντιρυτιδική κρέμα, με ενεργά συστατικά που προστατεύουν και θρέφουν το δέρμα. Επίσης, ένα σέρουμ πριν από την κρέμα είναι απαραίτητο για βέλτιστα αποτελέσματα.
  36. Κάνουμε face yoga για να γυμνάσουμε τους μυς του προσώπου και να συσφίγξουμε το οβάλ του.
  37. Κοιμόμαστε σε μαξιλαροθήκες από σατέν ή μετάξι, γιατί είναι απαλές στην υφή και δεν επιτρέπουν τη δημιουργία ρυτίδων και το φριζάρισμα των μαλλιών.
  38. Δεν υπερβάλλουμε με τα fillers. Λέμε «ναι» στη διόρθωση των ατελειών αλλά πάντα με μέτρο.
  39. Βάζουμε στη διατροφή μας περισσότερα φρούτα, νερό και τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες, γιατί βοηθούν στην παραγωγή του κολλαγόνου και καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες.
  40. Μειώνουμε την κατανάλωση αλκοόλ, γιατί προκαλεί όχι μόνο αφυδάτωση αλλά και φλεγμονές στον οργανισμό που επιταχύνουν τη γήρανση των ιστών.

Πηγή:vita.gr

Previous Post

19η Γιορτή Κρασιού στο Αγίασμα του Δήμου Βοΐου.

Next Post

Ποια είναι η μετοχική σύνθεση της ΔΥΠΡΑ Α.Ε.; – Εξορθολογισμός της εταιρίας με διακριτούς ρόλους – Χρέος 280.000 ευρώ στη ΔΕΗ

Next Post
δυπρα

Ποια είναι η μετοχική σύνθεση της ΔΥΠΡΑ Α.Ε.; – Εξορθολογισμός της εταιρίας με διακριτούς ρόλους – Χρέος 280.000 ευρώ στη ΔΕΗ

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • Στην τελική ευθεία για τις Βάσεις 2025: Όλες οι ημερομηνίες
  • Καιρός: 38άρια και επικίνδυνοι άνεμοι σήμερα – Έρχεται 4ήμερος καύσωνας
  • Κίνδυνος εγκεφαλικού: 4 πράγματα που πρέπει να αποφεύγετε μετά τις 5 το απόγευμα
  • «Market Place»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των επιχειρήσεων στην πλατφόρμα
  • Παραβίασε Stop και οδηγούσε χωρίς δίπλωμα ο 63χρονος που συγκρούστηκε με όχημα του «Βοήθεια στο Σπίτι»

Πρόσφατα σχόλια

  1. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόνο ποδόσφαιρο: Η ποδηλασία κατακτά τους φιλάθλους - SieraFM στο 3ος ο Δημήτρης Σελέτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου στο Καρπενήσι. Βίντεο
  2. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  3. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  4. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
  5. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ στο Ο Δήμος Κοζάνης απαγορεύει ποδήλατα, πατίνια & μπάλες στην κεντρική πλατεία
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr