Βόιο: Ροντέο έγινε η συνεδρίαση.  Διακοπή και αποχώρηση της αντιπολίτευσης.  Βίντεο
Π. Κουκουλόπουλος: «Τρεις δεσμεύσεις για τη Δυτική Μακεδονία στις 100 πρώτες μέρες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ»
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024
Παραγουάη – Γαλλία: Με το πνεύμα του… Ρόκι
Ευλογιά προβάτων: Στο μικροσκόπιο η προέλευση των κρουσμάτων – Τα μέτρα που ελήφθησαν
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, διασωληνωμένος
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του
γιατρος
ΑΙΜΟΔΟΣΊΑ
Ανήλικος «χτυπήθηκε» από ρεύμα – Προσπάθησε να κλέψει μετασχηματιστή
απατη
βια Βιασμός παιδι

Κάπνισμα: «Βροχή» προστίμων – Καταστηματάρχες αντέδρασαν αναλαμβάνοντας να πληρώσουν για τους πελάτες

«Έβρεξε» πρόστιμα το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Λάρισας. Κλιμάκιο ελέγχου για την εφαρμογή του νέου αντικαπνιστικού νόμου βεβαίωσε πλήθος προστίμων χιλιάδων ευρώ σε καφέ, μπαρ και επιχειρήσεις εστίασης.

Η «σφαγή» των… καπνιστών έγινε το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Λάρισας, εκεί όπου εξ Αθηνών ορμώμενο κλιμάκιο ελέγχου για την εφαρμογή του νέου αντικαπνιστικού νόμου, βεβαίωσε πλήθος προστίμων πολλών χιλιάδων ευρώ σε καφέ, μπαρ και επιχειρήσεις εστίασης.

Οι ελεγκτές υπήρξαν αμείλικτοι ρίχνοντας «καμπάνες» που έφθασαν σε πολύ γνωστά καφέ – μπαρ τις 3.000 ευρώ. Μάλιστα, αρκετά πρόστιμα «έπεσαν» για καπνίζοντες σε εξωτερικούς χώρους που όμως ήταν κλεισμένοι με τέντες και άλλα υλικά, αγνοώντας τις εκκλήσεις καταστηματαρχών και καπνιστών ότι πρόκειται για «ανοιχτούς». Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, κάποιοι καταστηματάρχες ανέλαβαν οι ίδιοι να πληρώσουν τα πρόστιμα που βεβαιώθηκαν και στους θαμώνες τους που κάπνιζαν.

Ομοβροντία ελέγχων

Δεν ήταν όμως μόνον οι ελεγκτές για τον αντικαπνιστικό νόμο, χθες Παρασκευή στο κέντρο της Λάρισας. Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκαν… «επιδρομές» από κλιμάκια για την πάταξη της φοροδιαφυγής, για τον έλεγχο των εργαζομένων καθώς και για την… ηχορύπανση!

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *