• Latest

Πρόταση του συνδυασμού “Επανεκκίνηση του κοζανίτικου ποδοσφαίρου” για το αύριο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Κοζάνης

12 Απριλίου 2020
Tennis Europe 2025 … game over. Εύσημα από όλους στον Όμιλο Αντισφαίρισης για την άρτια διοργάνωση

Tennis Europe 2025 … game over. Εύσημα από όλους στον Όμιλο Αντισφαίρισης για την άρτια διοργάνωση

7 Ιουνίου 2025
Δήμος Κοζάνης: Οδηγίες προστασίας από τις δασικές πυρκαγιές

Δήμος Κοζάνης: Οδηγίες προστασίας από τις δασικές πυρκαγιές

7 Ιουνίου 2025
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά

Δήμος Σερβίων: Συλλυπητήριο ψήφισμα

7 Ιουνίου 2025
Σπείρα απατεώνων απέσπασε -1.000- ευρώ, -28- λίρες, κοσμήματα και τιμαλφή, συνολικής χρηματικής αξίας -18.000- ευρώ

Σπείρα απατεώνων απέσπασε -1.000- ευρώ, -28- λίρες, κοσμήματα και τιμαλφή, συνολικής χρηματικής αξίας -18.000- ευρώ

7 Ιουνίου 2025
Επεμβατική Ακτινολογία. Γράφει ο ΑγγειοΕπεμβατικός Ακτινολόγος Γιώργος Ζιμπιλίδης

Αρτηριακή Αγγειοπλαστική και Ενδοπρόθεση. Γράφει ο Γ. Ζιμπιλίδης

7 Ιουνίου 2025
πιεση

Αρτηριακή πίεση: 6 τροφές που τη ρίχνουν αποτελεσματικά, σύμφωνα με ειδικούς

7 Ιουνίου 2025
ΠΟΝΟΣ ΚΑΡΔΙΑ

Το σύμπτωμα στο στήθος που μοιάζει με δυσπεψία αλλά προειδοποιεί για καρδιακή νόσο

7 Ιουνίου 2025
νοσοκομειο

Τραγικός θάνατος για 19χρονη: Έκανε challenge με σπρέι καθαρισμού για πληκτρολόγιο και έλεγε «θα γίνω διάσημη»

7 Ιουνίου 2025
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Πώς αξιολόγησαν οι πολίτες τους δήμους: Ποιοι είναι οι χειρότεροι – Οι τρεις υπηρεσίες που πήραν καλό βαθμό

7 Ιουνίου 2025
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή

Παρακολουθούσε 21χρονη από το διπλανό διαμέρισμα και αυτοϊκανοποιούταν – Συνελήφθη 44χρονος

7 Ιουνίου 2025
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, διασωληνωμένος

Με πολυοργανική ανεπάρκεια η 62χρονη μετά τη λάθος μετάγγιση στο Τζάνειο – Άφαντος ο βοηθός νοσηλευτή

7 Ιουνίου 2025
πυροσβεστικη φωτια

Νεαροί έβαλαν φωτιά σε σχολείο – «Το κάψαμε επιτέλους»

7 Ιουνίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 8 Ιουνίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόταση του συνδυασμού “Επανεκκίνηση του κοζανίτικου ποδοσφαίρου” για το αύριο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Κοζάνης

sierafm by sierafm
12 Απριλίου 2020
in ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
7
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Το ποδόσφαιρο δεν είναι πιο σημαντικό από την Υγεία. Η Υγεία αποτελεί προτεραιότητα και πρέπει να παραμείνει. Όλοι θέλουμε να ξαναγεμίσουμε τα σαββατοκύριακα μας με ποδόσφαιρο αλλά δεν ξέρουμε πότε.

Είναι σημαντικό να ακολουθούμε τις οδηγίες των υπεύθυνων ( υγειονομικές αρχές – κυβέρνηση )και οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου να δίνουμε το καλό παράδειγμα ακολουθώντας πιστά τις εντολές γιατί κανένας αγώνας δεν είναι πιο σημαντικός από την ανθρώπινη ζωή. Παρόλα αυτά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και όχι να μείνουμε παθητικοί, γιατί η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να οργανώσουμε το αύριο στο ποδόσφαιρο στην περιφερειακή μας ενότητα.

Είναι ευθύνη μας ως εν δυνάμει διοίκηση της ΕΠΣ Κοζάνης να διασφαλίσουμε ότι το ποδόσφαιρο θα προχωρήσει ξανά. Αυτό δεν είναι μόνο ευθύνη μας αλλά και υποχρέωση μας. Ο συνδυασμός Επανεκκίνηση του Κοζανίτικου Ποδοσφαίρου καταθέτει πρόταση για το τι μέλει γενέσθαι για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιφέρειας μας.

Ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση . Περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να μη παιχτεί ποδόσφαιρο . Βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Μέλημα μας πρέπει να είναι η συνέχιση λειτουργίας των σωματείων και όχι η απογοήτευση που θα οδηγήσει σε αναστολή λειτουργίας των. Ήδη έχουμε συρρικνωθεί υπερβολικά τα τελευταία χρόνια. Για το λόγο αυτό πρέπει να προχωρήσουμε σε μια διαδικασία αξιοκρατική χωρίς αδικίες για κανέναν.

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πρέπει να βγει πιο δυνατό και πιο ενωμένο από αυτή τη πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε.

Πρέπει να είμαστε ευέλικτοι .

Η δική μας πρόταση είναι να σταματήσουν τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κοζάνης.

Αναλύοντας τα θετικά και τα αρνητικά της επίπτωσης αυτής , θεωρούμε ότι τα θετικά υπερτερούν. Σε αυτή την ανακοίνωση δεν γίνεται να δοθούν πιο αναλυτικές εξηγήσεις.

Θα σταθούμε όμως σε τρεις παραμέτρους

  1. Στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν διακυβεύονται οικονομικά συμφέροντα ώστε να πάθουν οικονομική ζημιά τα σωματεία.

  2. Μιλάμε για ερασιτέχνες αθλητές με ότι συνεπάγεται όλο αυτό ( στο χρόνο αποχής – στο χρόνο προετοιμασίας και στην αποφυγή τραυματισμών μετά από την ελλιπή προετοιμασία για επανεκκίνηση των αγώνων ).

  3. Έχουμε μάθει στις αρχές Μαΐου να τελειώνουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών και όχι να αρχίζουν, λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας.

  4. Και τέλος, μην αμελούμε τις υποχρεώσεις των μαθητών και ειδικά της 3ης λυκείου που πρωταρχικώς στόχος για τα παιδιά αυτά είναι οι πανελλήνιες εξετάσεις και φυσικά έχουν απόλυτο δίκιο.

Και ερχόμαστε στο ζητούμενο.

Τι θα γίνει με την άνοδο και τον υποβιβασμό των ομάδων.

Επικύρωση της βαθμολογίας ως έχει.

Από την Α΄ κατηγορία προβιβάζεται στη Γ΄ Εθνική η πρώτη της βαθμολογίας ομάδα του ΦΣ Κοζάνης που κατά γενική ομολογία δύσκολα θα έχανε την πρώτη θέση ακόμη και με την ολοκλήρωση των αγώνων.

Για τον υποβιβασμό, προτείνουμε να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι παραμένουν στην Α΄ κατηγορία 13 ομάδες.

Πάμε στη Β΄ κατηγορία.

Η προκήρυξη λέει να ανέβουν οι δύο πρώτοι και οι δύο δεύτεροι να παίξουν αγώνα μπαράζ αν δεν υποβιβαστεί ομάδα της περιφέρειας μας από την Γ΄ Εθνική. Αν υποβιβαστεί ομάδα από την Γ΄ Εθνική θα ανέβουν κατηγορία μόνο οι δύο πρώτοι του βαθμολογικού πίνακα.

Εμείς προτείνουμε να ανέβουν και οι τέσσερις , δηλαδή οι δύο πρώτοι του Α΄ ομίλου και οι δύο πρώτοι του Β΄ ομίλου.

Για τον υποβιβασμό των ομάδων, προτείνουμε να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα και να συνεχίζουν να αγωνίζονται στη Β΄ κατηγορία οι υπόλοιπες 21 ομάδες ( με τα σημερινά δεδομένα ) χωρισμένοι σε δύο ομίλους. Δηλαδή να μην προχωρήσει για φέτος το πλάνο της Γ΄ ερασιτεχνικής και να μετατεθεί για τις επόμενες χρονιές.

Αυτό σημαίνει ότι η Α΄ κατηγορία θα διεξαχθεί με 17 ομάδες. Δηλαδή θα πάμε σε έναν μαραθώνιο την επόμενη σεζόν με 34 αγωνιστικές όπου κάθε ομάδα θα έχει ένα ρεπό. Αν σε περίπτωση που το απευχόμαστε υποβιβαστεί η ομάδα του Μακεδονικού Φούφα δεν αλλάζει ο αριθμός των αγωνιστικών πάλι 34 θα γίνουν αλλά δεν θα υπάρχει ρεπό.

Πάμε τώρα στο τι θα γίνει τη νέα σεζόν.

Προκήρυξη σεζόν 2020-2021.

Το πρωτάθλημα να αρχίσει μέσα στον Αύγουστο (21 -22 Αυγούστου ή 29-30 Αυγούστου ). Λόγω των αυξημένων αγωνιστικών για να τελειώσει το αργότερο τέλη Μαΐου.

Στην Α΄ κατηγορία.

Προβιβάζεται ο πρωταθλητής και υποβιβάζονται οι τελευταίοι δυο του βαθμολογικού πίνακα αν έχουμε πρωτάθλημα 17 ομάδων και τρείς αν έχουμε πρωτάθλημα 18 ομάδων και θα συμπαρασύρει και άλλη ομάδα κάθε υποβιβασμός ομάδος της περιφέρειας μας από τη Γ΄ Εθνική.

Στη Β΄ κατηγορία.

Δύο όμιλοι των 10 και 11 ομάδων με άνοδο στη Α΄ κατηγορία των πρώτων στη βαθμολογία και κανέναν υποβιβασμό. Έναρξη πρωταθλήματος τέλη Σεπτεμβρίου.

Συμπέρασμα

Τη σεζόν 2021-2022 στην Α΄ κατηγορία θα είναι 16 ομάδες και οι υπόλοιπες στη Β΄ .

Γ ια τον προγραμματισμό της σεζόν 2021-2022 δεν θα σας προτείνουμε κάτι γιατί ο προγραμματισμός θα γίνει από τη νέα διοίκηση της ΕΠΣ που θα προκύψει από τη ν επικείμενη εκλογική διαδικασία και αυτή η νέα διοίκηση θα είναι ο συνδυασμός ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

Είμαστε στη διάθεση για οποιονδήποτε φίλο – παράγοντα θέλει διευκρινήσεις και φυσικά στη διάθεση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΣ Κοζάνης.

Υ.Γ. Για τα πρωταθλήματα υποδομής και το κύπελλο αυτονόητο είναι ότι σταματάνε κι αυτά.

Για τον συνδυασμό ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Ο επικεφαλής

ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΛΤΣΙΔΗΣ

Tags: ΕΠΣ Κοζάνης
Previous Post

Οι “Αγαμοι θύται” επιστρέφουν με νέα σκετσάκια στο Youtube – Οδηγίες για το Πάσχα

Next Post

Δυτική Μακεδονία: 19 νεκροί, 924 δείγματα,174 θετικά και 631 αρνητικά

Next Post
κορονοιος, εξεταση

Δυτική Μακεδονία: 19 νεκροί, 924 δείγματα,174 θετικά και 631 αρνητικά

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • Tennis Europe 2025 … game over. Εύσημα από όλους στον Όμιλο Αντισφαίρισης για την άρτια διοργάνωση
  • Δήμος Κοζάνης: Οδηγίες προστασίας από τις δασικές πυρκαγιές
  • Δήμος Σερβίων: Συλλυπητήριο ψήφισμα
  • Σπείρα απατεώνων απέσπασε -1.000- ευρώ, -28- λίρες, κοσμήματα και τιμαλφή, συνολικής χρηματικής αξίας -18.000- ευρώ
  • Αρτηριακή Αγγειοπλαστική και Ενδοπρόθεση. Γράφει ο Γ. Ζιμπιλίδης

Πρόσφατα σχόλια

  1. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  2. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  3. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
  4. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ στο Ο Δήμος Κοζάνης απαγορεύει ποδήλατα, πατίνια & μπάλες στην κεντρική πλατεία
  5. Νικοςασπραδακης ετών 80 στο Μπαράζ Ανόδου: Ο Εορδαϊκός ξανά στη Γ’ Εθνική
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr