• Latest
ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ

Τηλεδιασκέψεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τις διοικήσεις των Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας και «Παπαχαραλάμπειου» ΕΑΚ Ναυπάκτου

14 Απριλίου 2020
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά

Δήμος Σερβίων: Συλλυπητήριο ψήφισμα

7 Ιουνίου 2025
Σπείρα απατεώνων απέσπασε -1.000- ευρώ, -28- λίρες, κοσμήματα και τιμαλφή, συνολικής χρηματικής αξίας -18.000- ευρώ

Σπείρα απατεώνων απέσπασε -1.000- ευρώ, -28- λίρες, κοσμήματα και τιμαλφή, συνολικής χρηματικής αξίας -18.000- ευρώ

7 Ιουνίου 2025
Επεμβατική Ακτινολογία. Γράφει ο ΑγγειοΕπεμβατικός Ακτινολόγος Γιώργος Ζιμπιλίδης

Αρτηριακή Αγγειοπλαστική και Ενδοπρόθεση. Γράφει ο Γ. Ζιμπιλίδη

7 Ιουνίου 2025
πιεση

Αρτηριακή πίεση: 6 τροφές που τη ρίχνουν αποτελεσματικά, σύμφωνα με ειδικούς

7 Ιουνίου 2025
ΠΟΝΟΣ ΚΑΡΔΙΑ

Το σύμπτωμα στο στήθος που μοιάζει με δυσπεψία αλλά προειδοποιεί για καρδιακή νόσο

7 Ιουνίου 2025
νοσοκομειο

Τραγικός θάνατος για 19χρονη: Έκανε challenge με σπρέι καθαρισμού για πληκτρολόγιο και έλεγε «θα γίνω διάσημη»

7 Ιουνίου 2025
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Πώς αξιολόγησαν οι πολίτες τους δήμους: Ποιοι είναι οι χειρότεροι – Οι τρεις υπηρεσίες που πήραν καλό βαθμό

7 Ιουνίου 2025
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή

Παρακολουθούσε 21χρονη από το διπλανό διαμέρισμα και αυτοϊκανοποιούταν – Συνελήφθη 44χρονος

7 Ιουνίου 2025
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, διασωληνωμένος

Με πολυοργανική ανεπάρκεια η 62χρονη μετά τη λάθος μετάγγιση στο Τζάνειο – Άφαντος ο βοηθός νοσηλευτή

7 Ιουνίου 2025
πυροσβεστικη φωτια

Νεαροί έβαλαν φωτιά σε σχολείο – «Το κάψαμε επιτέλους»

7 Ιουνίου 2025
νοσοκομειο

Νέα καταγγελία για λάθος μετάγγιση αίματος σε ασθενή

7 Ιουνίου 2025
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Φλώρινα: Δύο συλλήψεις για κλοπή σιδήρων από κατάστημα αξίας 4.500 ευρώ

6 Ιουνίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 7 Ιουνίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τηλεδιασκέψεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τις διοικήσεις των Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας και «Παπαχαραλάμπειου» ΕΑΚ Ναυπάκτου

sierafm by sierafm
14 Απριλίου 2020
in ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ
2
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
  • Η συμβολή της αθλητικής οικογένειας σ’ αυτές της ημέρες τις κρίσης, οι νέες θέσεις εργασίας στις αθλητικές εγκαταστάσεις και οι προετοιμασίες για ακόμα καλύτερες αθλητικές υποδομές την επόμενη ημέρα, όταν η Ελλάδα νικήσει τον κορωνοϊό

Με τις διοικήσεις των Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας και «Παπαχαραλάμπειου» Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ναυπάκτου πραγματοποίησε τηλεδιασκέψεις ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στο πλαίσιο της σειράς επαφών που έχει τις τελευταίες ημέρες με τους επικεφαλής των αθλητικών υποδομών, οι οποίες εποπτεύονται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Είχαν προηγηθεί εκείνες με τα ΕΑΚ Θεσσαλονίκης – Καυτανζογλείου, Λάρισας, Ηρακλείου, Χανίων, Πάτρας, Ιωαννίνων και Κέρκυρας.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού συνεχάρη τους προέδρους των δύο αθλητικών κέντρων, Δημήτρη Καραγιάννη και Γιώργο Μίχο, αντίστοιχα, καθώς και τα μέλη των διοικήσεων, τακτικά και αναπληρωματικά, τα οποία δουλεύουν επαγγελματικά και με συνέπεια, τιμώντας την εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού και τη δική του, αφήνοντας θετικό αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία με τη δραστηριότητα και τη διαχείριση των αθλητικών υποδομών.

Στη συνέχεια, ο κ. Αυγενάκης, αναφέρθηκε αναλυτικά στα γρήγορα αντανακλαστικά του Υφυπουργείου και στη σειρά προληπτικών ενεργειών που έγιναν προτού καν κλιμακωθεί στη χώρα μας ο Covid-19 (απολυμάνσεις εγκαταστάσεων, επιστολή σε Δήμους να πράξουν το ίδιο, πρόβλεψη για κεκλεισμένων των θυρών αγώνες, μέριμνα εξαίρεσης των προετοιμαζόμενων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τα μέτρα απαγόρευσης των άσκοπων μετακινήσεων προτού καν να το ζητήσει η ΔΟΕ) και ζήτησε την ίδια επαγρύπνηση και ταχύτατα αντανακλαστικά από όλους μόλις επιτραπεί η επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων στη χώρα.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, με σύνθημα «να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία», επεξεργάζεται ένα πακέτο δράσεων που αφορούν στις αθλητικές υποδομές μόλις ο αγώνας ενάντια στον κορωνοϊό καταστεί νικηφόρος. Επ’ αυτών ζητήθηκαν προτάσεις και παρατηρήσεις από τις διοικήσεις των δύο αθλητικών κέντρων, προκειμένου οι εγκαταστάσεις τους να αναβαθμιστούν περαιτέρω, προς όφελος της αθλητικής οικογένειας και να «ανοίξουν» περισσότερο στις τοπικές κοινωνίες.

Ο κ. Αυγενάκης επισήμανε και τις διαδικτυακές καμπάνιες του προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά», του Υφυπουργείο Αθλητισμού που προωθούν τις βασικές αρχές του αθλητισμού, τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη. Τις δράσεις για την αιμοδοσία ανά την επικράτεια (ήδη διεξήχθησαν σε Ιωάννινα, Άγιο Κοσμά, Ηράκλειο, Χανιά, Θεσσαλονίκη, ΣΕΦ και θα ακολουθήσουν ΟΑΚΑ και Πάτρα), αλλά και για τις δημοπρασίες αθλητικών ενθυμίων Ολυμπιονικών και Πρωταθλητών μας, που ξεκίνησαν σήμερα με τη φανέλα του Νίκου Γκάλη και τα γάντια του Μιχάλη Ζαμπίδη και θα συνεχιστούν με αντικείμενα των Κακλαμανάκη, Πετρούνια, Τσιτσιπά, Σάκκαρη κ.ά. Τα έσοδα από τις δημοπρασίες θα κατατίθενται στον ειδικό λογαριασμό για την ενίσχυση του Δημοσίου Συστήματος Υγείας στον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό.

Αναφορά έγινε και στη συμφωνία με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννη Βρούτση για τα κοινωφελή προγράμματα του ΟΑΕΔ, μέσω των οποίων θα απορροφηθούν στα ΕΑΚ 249 εργαζόμενοι, διαφόρων ειδικοτήτων. Στο «Παχαραλάμπειο» ΕΑΚ Ναυπάκτου αντιστοιχούν 11 και στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας 6, που προφανώς θα συμβάλλουν καθοριστικά στην αποδοτικότερη λειτουργία τους.

Οι διοικήσεις των δύο αθλητικών κέντρων μετέφεραν τη μεγάλη ικανοποίηση των τοπικών αθλητικών κοινοτήτων για την ένταξη όλων των φορέων τους στα Μέτρα Στήριξης για επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα και στάθηκαν στο γεγονός ότι για πρώτη φορά η Πολιτεία δείχνει τέτοια άμεση μέριμνα, ενώ εξήραν και την αποτελεσματικότητα, γενικότερα, των μέτρων της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

 

Tags: ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ
Previous Post

Κουκουλόπουλος: Δυο φορές στα δέκα χρόνια, η Ελληνική οικογένεια έμεινε όρθια

Next Post

Δωρεά της Τοπικής Κοινότητας Κοζάνης στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο

Next Post

Δωρεά της Τοπικής Κοινότητας Κοζάνης στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • Δήμος Σερβίων: Συλλυπητήριο ψήφισμα
  • Σπείρα απατεώνων απέσπασε -1.000- ευρώ, -28- λίρες, κοσμήματα και τιμαλφή, συνολικής χρηματικής αξίας -18.000- ευρώ
  • Αρτηριακή Αγγειοπλαστική και Ενδοπρόθεση. Γράφει ο Γ. Ζιμπιλίδη
  • Αρτηριακή πίεση: 6 τροφές που τη ρίχνουν αποτελεσματικά, σύμφωνα με ειδικούς
  • Το σύμπτωμα στο στήθος που μοιάζει με δυσπεψία αλλά προειδοποιεί για καρδιακή νόσο

Πρόσφατα σχόλια

  1. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  2. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  3. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
  4. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ στο Ο Δήμος Κοζάνης απαγορεύει ποδήλατα, πατίνια & μπάλες στην κεντρική πλατεία
  5. Νικοςασπραδακης ετών 80 στο Μπαράζ Ανόδου: Ο Εορδαϊκός ξανά στη Γ’ Εθνική
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr