• Latest
ΟΑΕΔ

Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα για την Κοινωφελή Εργασία του ΟΑΕΔ

6 Ιουλίου 2020
Σιάτιστα: Ξεκίνησε ο Μπούνος. Φωτογραφίες και βίντεο

Σιάτιστα: Ξεκίνησε ο Μπούνος. Φωτογραφίες και βίντεο

13 Αυγούστου 2026
Δρυόβουνο: Επιδρομή αρκούδας στον αμυγδαλαιώνα BioNUCES. Διέλυσε τα δέντρα. Φωτογραφίες

Δρυόβουνο: Επιδρομή αρκούδας στον αμυγδαλαιώνα BioNUCES. Διέλυσε τα δέντρα. Φωτογραφίες

13 Αυγούστου 2026
Π. Κουκουλόπουλος: «Στη Βουλή το αδιέξοδο των 120 γουνοποιών που δεν εντάχθηκαν σε κανένα πρόγραμμα στήριξης»

Δράση 17.000.000 ευρώ για την ενίσχυση των επιχειρήσεων γούνας

13 Αυγούστου 2026
ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Αποτελέσματα Ερωτηματολογίου “Πλατεία Ηρώων  Κοζάνης, η δική σας εμπειρία ανασχεδιάζει την πλατεία”

ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Αποτελέσματα Ερωτηματολογίου “Πλατεία Ηρώων Κοζάνης, η δική σας εμπειρία ανασχεδιάζει την πλατεία”

13 Αυγούστου 2026
«Πολιτιστικό Καλοκαίρι Γρεβενά 2026»: Το «Topos Festival» ένωσε την παράδοση και τη γρεβενιώτικη φιλοξενία με την Ευρώπη

«Πολιτιστικό Καλοκαίρι Γρεβενά 2026»: Το «Topos Festival» ένωσε την παράδοση και τη γρεβενιώτικη φιλοξενία με την Ευρώπη

13 Αυγούστου 2026
Παραδοσιακό Πανηγύρι στο Δίλοφο

Παραδοσιακό Πανηγύρι στο Δίλοφο

13 Αυγούστου 2026
Σιάτιστα: Ένας πρακτικός οδηγός για όσους την επισκεφθούν με αφορμή το Έθιμο των Καβαλάρηδων

Σιάτιστα: Ένας πρακτικός οδηγός για όσους την επισκεφθούν με αφορμή το Έθιμο των Καβαλάρηδων

13 Αυγούστου 2026
Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2026. Όλο το πρόγραμμα, Περισσότερες από 160 εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά του Βοΐου!

Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό Καλοκαίρι Το πρόγραμμα της Παρασκευή  14 Αυγούστου

13 Αυγούστου 2026
Σιάτιστα: Όλοι μια παρέα στο γλέντι του Aravani Horse. Βίντεο

Σιάτιστα: Όλοι μια παρέα στο γλέντι του Aravani Horse. Βίντεο

13 Αυγούστου 2026
Τα Ζουπάνια στον Πεντάλοφο, Πέμπτη 13 έως  Κυριακή 16 Αυγούστου

Τα Ζουπάνια στον Πεντάλοφο, Πέμπτη 13 έως  Κυριακή 16 Αυγούστου

13 Αυγούστου 2026
Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2026. Όλο το πρόγραμμα, Περισσότερες από 160 εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά του Βοΐου!

Δήμος Βοΐου: Οι εκδηλώσεις για την Πέμπτη  13 Αυγούστου 2026

13 Αυγούστου 2026
ΚΑΡΔΙΑ

Καρδιολόγοι συμβουλεύουν: Τα 5 πράγματα που μπορείτε να κάνετε για την υγεία της καρδιάς – Είναι πιο απλά από όσο νομίζετε

13 Αυγούστου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα για την Κοινωφελή Εργασία του ΟΑΕΔ

sierafm by sierafm
6 Ιουλίου 2020
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΟΑΕΔ
8
SHARES
5
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Πάνω από 175.000 έχουν φτάσει οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ για 36.500 θέσεις σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων λίγες ώρες πριν λήξει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων.

Οι αιτήσεις για την Κοινωφελή Εργασία του ΟΑΕΔ μπορούν να υποβληθούν μέχρι σήμερα στις 11 το πρωί στην διεύθυνση https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/programmata-koinophelous-kharaktera.

Μετά την ολοκλήρωση της υποβολής των αιτήσεων ο ΟΑΕΔ θα επεξεργαστεί τις αιτήσεις προκειμένου να συνταχθεί ο προσωρινός πίνακας κατάταξης των ανέργων που εκτιμάται ότι θα ανακοινωθεί προς τα τέλη Ιουλίου.
Ο ΟΑΕΔ καλύπτει το μισθολογικό κόστος των ωφελουμένων που θα απασχολήσει ο επιβλέπων φορέας και τις ασφαλιστικές εισφορές (φορέα – ωφελουμένου), οι οποίες θα είναι σύμφωνες με την ειδικότητά τους.
Οι καθαρές αμοιβές των ωφελουμένων ορίζονται ίσες με το 1/25 του καθαρού ποσού του εκάστοτε νόμιμου κατώτατου μηνιαίου μισθού ημερησίως και όχι ανώτερες από το καθαρό ποσό του εκάστοτε νόμιμου κατώτατου μηνιαίου μισθού μηνιαίως.
Συγκεκριμένα, για κάθε ωφελούμενο, που τοποθετείται από τον Επιβλέποντα Φορέα για την υλοποίηση της δράσης το μισθολογικό κόστος αντιστοιχεί σε 22,01 ευρώ ημερησίως και όχι μεγαλύτερο από 550,36 ευρώ μηνιαίως.

Προσωρινός πίνακας κατάταξης

Ο ΟΑΕΔ επεξεργάζεται ηλεκτρονικά τις αιτήσεις των ανέργων υποψηφίων για την απασχόλησή τους σε θέσεις εργασίας ανά ειδικότητα και κατατάσσει με μηχανογραφικό τρόπο τους υποψηφίους σε Προσωρινό Πίνακα Κατάταξης Ανέργων. Στον πίνακα αυτό αναγράφονται υποχρεωτικά ο αριθμός πρωτοκόλλου της ηλεκτρονικής αίτησης, η συνολική βαθμολογία των δυνητικά ωφελούμενων, οι μονάδες, που αντιστοιχούν σε καθένα από τα κριτήρια κατάταξης, η σειρά κατάταξης με βάση τη συνολική βαθμολόγηση των κριτηρίων, η ειδικότητα κάθε υποψηφίου, οι δηλωθείσες προτιμήσεις, ο Επιβλέπων Φορέας για όσους επιλέγονται με βάση τη συνολική βαθμολογία και την αιτούμενη θέση.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας στη συνολική βαθμολογία, προηγείται ο άνεργος, που συγκεντρώνει τις περισσότερες μονάδες από το πρώτο κριτήριο κατάταξης και αν αυτές συμπίπτουν, από το δεύτερο κριτήριο και ούτω καθεξής. Αν και πάλι δεν καταστεί δυνατός ο καθορισμός της σειράς κατάταξης, προηγείται ο άνεργος με τον μικρότερο αύξοντα αριθμό ηλεκτρονικής αίτησης.

Κρίσιμος χρόνος συνδρομής των προϋποθέσεων και των κριτηρίων, που λαμβάνονται υπόψη για την κατάταξη των υποψηφίων ανέργων, καθώς και των προσόντων που θα αξιολογηθούν κατά την τοποθέτησή τους Πρόσκλησης. Ο Προσωρινός Πίνακας κατάταξης ανέργων περιλαμβάνει προσωρινό πίνακα επιτυχόντων, προσωρινό πίνακα επιλαχόντων και προσωρινό πίνακα αποκλειομένων στον οποίο αναφέρεται συγκεκριμένος λόγος αποκλεισμού. Ο Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων, καθώς και ο πίνακας αποκλειομένων, αναρτώνται στον διαδικτυακό τόπο του Ο.Α.Ε.Δ. Κατά των αποτελεσμάτων επιτρέπεται η υποβολή, αποκλειστικά και μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο, ως πιστοποιημένοι χρήστες στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού, μίας μόνο ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών προς το Δ.Σ. του Ο.Α.Ε.Δ., που αρχίζει από την επόμενη εργάσιμη ημέρα της ανάρτησης των πινάκων στον διαδικτυακό τόπο του Οργανισμού (www.oaed.gr). Μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν είναι δυνατή, τόσο η υποβολή ενστάσεων, όσο και η υποβολή δικαιολογητικών.
Οι ενιστάμενοι, ως χρήστες στην διαδικτυακή πύλη του Ο.Α.Ε.Δ., υποβάλουν ηλεκτρονικά μαζί με την ένσταση τα τυχόν δικαιολογητικά (ως συνημμένα στην υποβληθείσα ηλεκτρονική ένσταση) εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης σε αυτή (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό) μέχρι τη λήξη της προθεσμίας των τριών εργάσιμων ημερών και ως τις 14:00 της τελευταίας εργάσιμης ημέρας.

Σε περίπτωση αδυναμίας επισύναψης των δικαιολογητικών στην ηλεκτρονική ένσταση, οι ενιστάμενοι δύνανται να τα υποβάλλουν, με αυτοπρόσωπη παρουσία στην Υπηρεσία του ΟΑΕΔ (ΚΠΑ2) όπου είναι εγγεγραμμένοι, εντός της ανωτέρω προθεσμίας.

Τα ΚΠΑ2 αναρτούν άμεσα τα κατατεθέντα δικαιολογητικά της ένστασης, με ηλεκτρονική σάρωση στο ΟΠΣ του ΟΑΕΔ, συνοδευόμενα με πιθανή πρόταση της Υπηρεσίας (ΚΠΑ2) σχετικά με την αποδοχή ή μη της ένστασης, στην ηλεκτρονική ένσταση, που έχει υποβάλει ο ενδιαφερόμενος στο αντίστοιχο θεματικό πεδίο της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ. Κατόπιν εξέτασης των ενστάσεων από το Δ.Σ. του ΟΑΕΔ, εντός δέκα εργάσιμων ημερών, εγκρίνεται με σχετική απόφαση από τον Διοικητή του Ο.Α.Ε.Δ. ή από άλλο όργανο, που ορίζεται με απόφασή του, ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων, ο οποίος αναρτάται στο διαδικτυακό τόπο του Ο.Α.Ε.Δ. και ανακοινώνεται η έκδοσή του στον πίνακα ανακοινώσεων της αρμόδιας υπηρεσίας (ΚΠΑ2) του Ο.Α.Ε.Δ. και στον πίνακα ανακοινώσεων εκάστου επιβλέποντα φορέα.

Εκτός από τον Οριστικό Πίνακα Κατάταξης Ανέργων, καταρτίζονται και α) πίνακες κατάταξης επιτυχόντων ανά φορέα και ειδικότητα, β) πίνακες κατάταξης επιλαχόντων ανά φορέα, ειδικότητα και επιλογή με βάση τη δηλωθείσα προτίμηση καθώς και γ) πίνακας αποκλειομένων με αναφορά του συγκεκριμένου λόγου αποκλεισμού για κάθε υποψήφιο.

Οι άνεργοι, που περιλαμβάνονται στον Οριστικό Πίνακα Κατάταξης Ανέργων θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, τόσο κατά την ημερομηνία υπόδειξής τους στους Επιβλέποντες Φορείς, όσο και κατά την ημερομηνία τοποθέτησης τους (αναγγελία τοποθέτησης στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ) από τους Επιβλέποντες Φορείς.

Πηγή:dikaiologitika.gr

Tags: ΟΑΕΔ
Previous Post

Συνεχίζεται το Παίζω και Μαθαίνω για την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης και τους θησαυρούς της με 3 νέα παιχνίδια

Next Post

197 έργα 172 Δήμων για χρηματοδότηση στο Πράσινο Ταμείο (Δήμοι Κοζάνης, Βοΐου, Γρεβενών, Αμυνταίου, Σερβίων, Φλώρινας & Πρεσπών)

Next Post

197 έργα 172 Δήμων για χρηματοδότηση στο Πράσινο Ταμείο (Δήμοι Κοζάνης, Βοΐου, Γρεβενών, Αμυνταίου, Σερβίων, Φλώρινας & Πρεσπών)

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Σιάτιστα: Ξεκίνησε ο Μπούνος. Φωτογραφίες και βίντεο
  • Δρυόβουνο: Επιδρομή αρκούδας στον αμυγδαλαιώνα BioNUCES. Διέλυσε τα δέντρα. Φωτογραφίες
  • Δράση 17.000.000 ευρώ για την ενίσχυση των επιχειρήσεων γούνας
  • ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Αποτελέσματα Ερωτηματολογίου “Πλατεία Ηρώων Κοζάνης, η δική σας εμπειρία ανασχεδιάζει την πλατεία”
  • «Πολιτιστικό Καλοκαίρι Γρεβενά 2026»: Το «Topos Festival» ένωσε την παράδοση και τη γρεβενιώτικη φιλοξενία με την Ευρώπη

Πρόσφατα σχόλια

  1. Magiz στο Αναγνωρίζετε αυτά τα 8 σημάδια; Τότε το σώμα σας είναι γεμάτο τοξίνες
  2. Xris στο Δήμος Βοΐου: Τέσσερις νέες παιδικές χαρές σε Γαλατινή, Σιάτιστα, Εράτυρα και Τσοτύλι. Φωτογραφίες
  3. sierafm στο Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο
  4. Σιμος Μιμής στο Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο
  5. Το Μυστικό μιας Ποιοτικής Καθημερινότητας - SieraFM στο Αγχος και καθημερινότητα -Οι 12 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον τρόπο ζωής σας για να το μειώσετε
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr