Μετρό Θεσσαλονίκης: Βανδαλισμοί πριν καν εγκαινιαστεί!
κινητο, τηλεφωνο, ιντερνετ
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο
σχολειο
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του
Αλτσχάιμερ ανοια
ΑΓΣ Η Σιάτιστα : έναρξη εγγραφών
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής
Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, διακοπή υδροδότησης και αρρυθμίες σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κοζάνης
ΔΕΥΑΚ
Δήμος Βοΐου: Συνάντηση Δημάρχου Βοΐου με το νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας

Σοκ στη Λαμία: Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονης από τρεις 17χρονες – Τη χτυπούσαν επί 15 λεπτά

Απίστευτο περιστατικό βίας μεταξύ ανήλικων κοριτσιών νωρίς το βράδυ της Δευτέρας στη Λαμία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο ξυλοδαρμός της 13χρονης έγινε σε παρκάκι της Νέας Άμπλιανης στη Λαμία, που τα βράδια μαζεύονται αρκετά παιδιά.

 

Η 13χρονη μαθήτρια

“Την πατούσαν και την κλωτσούσαν”

Όπως καταγγέλλει η οικογένεια της 13χρονης χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος υπήρξε αρχικά μια φραστική αντιπαράθεση μεταξύ της 13χρονης της παρέας με τις τρεις 17χρονες.

Ξαφνικά η μια από αυτές έριξε ένα χαστούκι στην 13χρονη και στη συνέχεια άρχισαν να την χτυπούν άγρια και οι τρεις μαζί. “Την χτύπησαν και την έριξαν κάτω. Την πατούσαν και την κλωτσούσαν. Η αδελφή μου νοσηλεύεται με χτυπήματα στον αυχένα, στα πλευρά, στην κοιλιά και αλλού. Έχουμε καταθέσει μηνύσεις και τώρα η δικαιοσύνη έχει το λόγο….“, λέει η αδελφή της 13χρονης στο LamiaReport.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρέα των 17χρονων κοριτσιών που ξυλοκόπησε την 13χρονη απαρτίζεται από μια Ελληνίδα, μια Ρουμάνα και μια Αλβανίδα.

Τη χτυπούσαν επί 15 λεπτά

Η οικογένειας της 13χρονης έχει δώσει εντολή στον γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα να αναλάβει την υπόθεση, ο οποίος, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 είπε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του οι 17χρονες χτυπούσαν την 13χρονη επί 15 ολόκληρα λεπτά!

Έχω ενημερωθεί από την οικογένεια για τον άγριο ξυλοδαρμό του κοριτσιού, το οποίο νοσηλεύεται στο ΓΝ Λαμίας. Περιμένω τις ιατρικές γνωματεύσεις και το περιεχόμενο της δικογραφίας που σχημάτισε η αστυνομία στη Λαμία και μετά όλα θα πάρουν το δρόμο τους…“, είπε στο LamiaReport o κ. Λύτρας.

Πηγή:LamiaReport

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *