• Latest
δημαρχειο κοζανης

Δήμος Κοζάνης: Συνεχής προσπάθεια για αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών

7 Σεπτεμβρίου 2020
ΔΕΥΑΚ

Τρίτη 21 Ιουλίου,  διακοπή υδροδότησης στην ΤΚ Αλωνακίων, για την αποκατάσταση βλάβης    

21 Ιουλίου 2026
Πέμπτη 8-8, διακοπή υδροδότησης στο κάτω τμήμα της Τ.Κ.  Πετρανών, 10.00 με 13.00, λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης

Τετάρτη 22 Ιουλίου, λόγω διακοπής ρεύματος, αρρυθμία και πιθανή διακοπή υδροδότησης Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Κοζάνης

21 Ιουλίου 2026
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Δήμος Βοΐου: Προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές του Δήμου Βοΐου λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

21 Ιουλίου 2026
Τσοτύλι: Υποδοχή Ιερών Λειψάνων στην Αγία Μαρίνα

Τσοτύλι: Υποδοχή Ιερών Λειψάνων στην Αγία Μαρίνα

21 Ιουλίου 2026
Δήμος Βοΐου:  Θερινό Σινεμά στη Νεάπολη – Σύλλογος Εθελοντών Νέων Νεάπολης

Δήμος Βοΐου:  Θερινό Σινεμά στη Νεάπολη – Σύλλογος Εθελοντών Νέων Νεάπολης

21 Ιουλίου 2026
Σε Νυμφαίο και Λέχοβο ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και ο Δήμαρχος Αμυνταίου

Σε Νυμφαίο και Λέχοβο ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και ο Δήμαρχος Αμυνταίου

21 Ιουλίου 2026
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στο Δήμο Βοΐου την Τετάρτη 22.07.2026

21 Ιουλίου 2026
Δήμος Γρεβενών: Διάθεση κλιματιζόμενων χώρων και μέτρα προστασίας από τον καύσωνα

10 απλές οδηγίες για προστασία από τον καύσωνα

21 Ιουλίου 2026
ΚΑΦΕΣ

Ασφαλής για την καρδιά η κατανάλωση έως και πέντε φλιτζάνια καφέ την ημέρα

21 Ιουλίου 2026
Μοναχός πήδηξε από το εν κινήσει ασθενοφόρο!

Νεκρή 71χρονη μετά από παράσυρση από τουριστικό λεωφορείο

21 Ιουλίου 2026
Πυροσβέστες απεγκλώβισαν 12χρονη από φρεάτιο

Πυροσβέστες απεγκλώβισαν 12χρονη από φρεάτιο

21 Ιουλίου 2026
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του

Νεκρή 16χρονη μετά από κατανάλωση αλκοόλ

21 Ιουλίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τρίτη, 21 Ιουλίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δήμος Κοζάνης: Συνεχής προσπάθεια για αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών

sierafm by sierafm
7 Σεπτεμβρίου 2020
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
δημαρχειο κοζανης
0
SHARES
5
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Είναι αδιαπραγμάτευτη και πάγια η στήριξή μας στον τομέα του αθλητισμού. Η βαρύτητα που δίνεται από πλευράς μας είναι διαχρονική, με βασικό στόχο τη  βελτίωση  και την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και υποδομών.

Σε αυτή την κατεύθυνση πρόσφατα υπεγράφη η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Αποκατάσταση λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Κοζάνης», που περιλαμβάνει παρεμβάσεις στο σύνολο του Δήμου, ενώ έπεται η υπογραφή νέας σύμβασης για τις υπολειπόμενες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Επίσης, εν εξελίξει και εντός χρονοδιαγράμματος από τον ανάδοχο, βρίσκεται η τοποθέτηση του νέου ταρτάν υψηλών αντοχών στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές. Η τοποθέτηση του νέου ταρτάν θα ενισχύσει την ασφάλεια του γηπέδου και θα συνδράμει στη μέγιστη απόδοση των αθλητών.   Με τον τρόπο αυτό αποδεικνύεται η μέριμνα του Δήμου Κοζάνης για τη φροντίδα των εγκαταστάσεών του και την ικανοποίηση των αναγκών του συνόλου των πολιτών.

Επιπλέον, αναφορικά με το γήπεδο ποδοσφαίρου του ΔΑΚ βρίσκεται σε εξέλιξη η προμήθεια δύο προκατασκευασμένων οικίσκων για τη χρήση τους ως αποδυτήρια ή λοιπές εγκαταστάσεις για τις ανάγκες της Football League, ενώ έχει ήδη υπογραφεί η σύμβαση για την  αντικατάσταση της στέγης των αποδυτηρίων της Κοζάνης. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες, έτσι ώστε στη συνέχεια να γίνει η τοποθέτηση των συστημάτων για ζεστό νερό χρήσης. Επιπρόσθετα, η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών  θα προχωρήσει σε συντήρηση των δημοσιογραφικών θεωρείων και των λοιπών υποδομών, που αφορούν κυρίως την πρόσβαση των θεατών από την πλευρά της Οδού Ολυμπιάδος. Επίσης, θα αξιοποιηθεί ο χώρος κάτω από τις κερκίδες για αποδυτήρια διαιτητών (ανδρών & γυναικών).

Σχετικά με τις παρεμβάσεις στο Στρατιωτικό Γήπεδο, υπογραμμίζεται το ζήτημα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος και της ελάχιστης διάρκειας παραχώρησης, που  εμποδίζει τις εκτεταμένες εργασίες  και προμήθειες. Ακριβώς γιατί το γήπεδο δεν ανήκει στο Δήμο. Υπάρχει πρόταση για την ολοκληρωμένη αξιοποίηση και αναβάθμιση του γηπέδου, η οποία θα είναι υλοποιήσιμη, εάν η παραχώρηση χρήσης αγγίξει το απαιτούμενο από τη νομοθεσία χρονικό διάστημα.

Φυσικά, δέσμευσή μας απέναντι στους πολίτες αποτέλεσε η λειτουργία του κολυμβητηρίου του ΔΑΚ ΧΩΡΙΣ αντικατάσταση της στέγης, αλλά με στατική ενίσχυση του κτηρίου. Η πρότασή μας υλοποιείται στο έπακρο και εντός χρονοδιαγράμματος, με την επερχόμενη ολοκλήρωση της μελέτης στατικής ενίσχυσης από την ΑΝΚΟ άμεσα, μετά από σχετική απόφαση του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας για την μελέτη οικονομικής σκοπιμότητας. Η εν λόγω μελέτη απέδειξε ότι πιο συμφέρουσα λύση είναι η ανακατασκευή του κελύφους του κολυμβητηρίου, αντί της καθαίρεσής του.   Θα ακολουθήσει η διαδικασία ένταξης του έργου και η Δημοπράτηση της Στατικής Ενίσχυσης.  Συνεπώς, όσοι δεν είχαν καμία οικονομική αλλά ούτε και τεχνική πρόταση για την αποκατάσταση λειτουργίας του κολυμβητηρίου, ας είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κρίσεις τους.

Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα κρίνει την υλοποίηση  ή μη των δεσμεύσεών μας απέναντι στους πολίτες και εμείς αποδεικνύουμε στην πράξη τη συνέπειά μας. Η προσπάθειά μας για αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του Δήμου Κοζάνης είναι συνεχής.

 

Tags: ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Previous Post

30 κρούσματα στην Κοζάνη, 11 από αυτά στο Βόιο σε μια βδομάδα. Η επίσημη αναφορά από τον ΕΟΔΥ

Next Post

Αναβολή της προγραμματισμένης για την Τρίτη 8-9-2020 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης- Νέα συνεδρίαση την Παρασκευή 11-9-2020 στις 19:00

Next Post
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ

Αναβολή της προγραμματισμένης για την Τρίτη 8-9-2020 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης- Νέα συνεδρίαση την Παρασκευή 11-9-2020 στις 19:00

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Τρίτη 21 Ιουλίου,  διακοπή υδροδότησης στην ΤΚ Αλωνακίων, για την αποκατάσταση βλάβης    
  • Τετάρτη 22 Ιουλίου, λόγω διακοπής ρεύματος, αρρυθμία και πιθανή διακοπή υδροδότησης Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Κοζάνης
  • Δήμος Βοΐου: Προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές του Δήμου Βοΐου λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς
  • Τσοτύλι: Υποδοχή Ιερών Λειψάνων στην Αγία Μαρίνα
  • Δήμος Βοΐου:  Θερινό Σινεμά στη Νεάπολη – Σύλλογος Εθελοντών Νέων Νεάπολης

Πρόσφατα σχόλια

  1. Το Μυστικό μιας Ποιοτικής Καθημερινότητας - SieraFM στο Αγχος και καθημερινότητα -Οι 12 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον τρόπο ζωής σας για να το μειώσετε
  2. Οι Καλύτερες Επενδύσεις Ξεκινούν από τις Σωστές Αποφάσεις - SieraFM στο Επένδυση στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κοζάνη?
  3. Τι Αυξάνει Πραγματικά την Αξία ενός Σπιτιού; - SieraFM στο Μια παράσταση «Θεάτρου Forum» για το έμφυλο χάσμα στη φροντίδα!
  4. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  5. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr