Ενημερωτική ομιλία με θέμα: Ενημέρωση και ενδυνάμωση γονέων για μαθησιακές δυσκολίες στην Εράτυρα
Σιάτιστα: Ξεκίνησαν οι Μέρες Γιορτών Βοΐου “Πέλεκον” 2026. Βίντεο και φωτογραφίες
ασθενοφορο
Το ΔΕΗ 3×3 Street Basketball επιστρέφει για τέταρτη χρονιά
Ξεκίνησε η διανομή αθλητικού εξοπλισμού στις σχολικές μονάδες της Π.Ε. Κοζάνης
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής
Δήμος Κοζάνης: «Ρωτήστε έναν λογοθεραπευτή…υπάρχει λόγος» 
Καλλιόπη Βέττα: «Η τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των ανθρώπων κι όχι εργαλείο για την όξυνση των ανισοτήτων»
Saga
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΦΙΔΙ

Σε εξέλιξη το κύμα κακοκαιρίας – Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες 9:38

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σημειώθηκαν από την Κίρκη έως το πρωί της Τετάρτης στο Νότιο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη.

Όπως φαίνεται και στον πίνακα που ακολουθεί και παρουσιάζει του 8 σταθμούς στου δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr που κατέγραψαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής, στα Σφακιά Χανίων έπεσαν 34 χιλιοστά βροχής ενώ ακολούθησαν ο Λέντας Ηρακλείου και η Κάνδανος Χανίων με 30 χιλιοστά βροχής.

 

 

Τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες αναμένεται να επεκταθούν στη Στερεά Ελλάδα, στη Θεσσαλία και στις Κυκλάδες, ενώ από το μεσημέρι θα επηρεάσουν σταδιακά και το υπόλοιπο Αιγαίο, την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κατά κύριο λόγο στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και από το απόγευμα στο Ανατολικό Αιγαίο. Στον χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται ο ολικός υετός (βροχή / χαλάζι) που αναμένεται έως το βράδυ της Τετάρτης 28/10 καθώς και οι περιοχές όπου υπάρχει πιθανότητα χαλαζοπτώσεων.

 

Στην Αττική αναμένονται βροχές από τις πρωινές ώρες οι οποίες σταδιακά θα ενισχυθούν ενώ θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σημαντικά προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Οι άνεμοι στο Νότιο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις τοπικά έως 8 μποφόρ, ενώ στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 7 με 8 μποφόρ.

Την Πέμπτη 29/10 βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στα νότια, ανατολικά και βορειοανατολικά ηπειρωτικά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη. Τα φαινόμενα σταδιακά έως το απόγευμα θα περιοριστούν στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη. Οι βορειοδυτικοί άνεμοι στο Ιόνιο δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο οι αρχικά μεταβαλλόμενοι άνεμοι έως 7 μποφόρ θα γίνουν σταδιακά βόρειοι έως 6 μποφόρ.

Πηγή:Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια