• Latest
Επιστολή

Απάντηση στα ψεύδη (από την εφημερίδα Οδός, προς το Δήμο Καστοριάς)

15 Ιανουαρίου 2021
ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ αιμοδοσια

Η Γέφυρα Ζωής για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

8 Ιουνίου 2025
Σιάτιστα, ένα κομμάτι του πολιτισμού που χάθηκε

Σιάτιστα, ένα κομμάτι του πολιτισμού που χάθηκε

8 Ιουνίου 2025
Δήμος Βοΐου: Πραγματοποιήθηκε το 1ο χορωδιακό αντάμωμα στη Νεάπολη. Φωτογραφίες

Δήμος Βοΐου: Πραγματοποιήθηκε το 1ο χορωδιακό αντάμωμα στη Νεάπολη. Φωτογραφίες

8 Ιουνίου 2025
2ος στο Metsovo Race 2025 ο Δημήτρης Σελέτης αν και τραυματισμένος

2ος στο Metsovo Race 2025 ο Δημήτρης Σελέτης αν και τραυματισμένος

8 Ιουνίου 2025
Ζώνη Βοΐου: Ασυνείδητος έκοψε το καλώδιο ρεύματος φωτισμού της κοινότητας. Φωτογραφίες

Ζώνη Βοΐου: Ασυνείδητος έκοψε το καλώδιο ρεύματος φωτισμού της κοινότητας. Φωτογραφίες

8 Ιουνίου 2025
ηλιος

Πώς θα καταλάβετε αν τα γυαλιά ηλίου σας προστατεύουν όντως τα μάτια σας – Έτσι θα επιλέξετε τα καλύτερα

8 Ιουνίου 2025
ΒΙΑΣΜΟΣ

Nάρκωνε και βίαζε τη σύζυγό του επί τουλάχιστον 15 χρόνια – Ανέβαζε βίντεο στο διαδίκτυο

8 Ιουνίου 2025
ζευγαρι Βιασμός

Καλοκαίρι και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα – Καμπανάκι κινδύνου από τους ειδικούς

8 Ιουνίου 2025
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, διασωληνωμένος

Κρίσιμες ώρες για την 62χρονη μετά τη λανθασμένη μετάγγιση αίματος – Οι έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη για το περιστατικό

8 Ιουνίου 2025
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πανελλήνιες 2025: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βαθμολογίες και τις βάσεις

8 Ιουνίου 2025
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

48χρονος προσέγγισε 15χρονο σε καφετέρια και του έδωσε σημείωμα με άσεμνο περιεχόμενο

8 Ιουνίου 2025
Όλες οι αλλαγές σε επίδομα παιδιού, επίδομα ενοικίου, ελάχιστο εγγυημένο και ανεργίας

Κυβέρνηση: Περνά «κόσκινο» κοινωνικά επιδόματα 14 δισ. ευρώ -Μειώσεις δικαιούχων

8 Ιουνίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 8 Ιουνίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απάντηση στα ψεύδη (από την εφημερίδα Οδός, προς το Δήμο Καστοριάς)

sierafm by sierafm
15 Ιανουαρίου 2021
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Επιστολή
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ στο φλύαρο δελτίου τύπου του γραφείου Τύπου του δημάρχου Ιωάννη Κορεντσίδη «ώρα για δουλειά», που επικουρείται από την σύμβουλό του Ιωάννα Λούσιου και άλλους προφανώς, είναι αχαλίνωτη και δεν έχει όρια.

ΑΠΟΛΥΤΑ ψευδής η ανακοίνωσή του στα όσα αναφέρει. Η παράβαση καθήκοντος, προφανής.

ΚΑΤ’ ΑΡΧΗΝ να αναφερθεί πώς ακόμη και εάν αληθεύει πως με την λήξη της χρονικής διάρκειας της ετήσιας συνδρομής του 2016 που επικαλείται το γκαιμπελικό δελτίο τύπου, «δηλαδή από τον Ιούνιο του 2017 και μετά, δεν υπήρξε καμία άλλη εγγραφή πίστωσης, καμία έγκριση ετήσιας συνδρομής και καμία άλλη απόφαση του αρμοδίου Νομικού Προσώπου για καμία συνδρομή εφημερίδας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Καστοριάς» και όχι μόνο στην ΟΔΟ, παράλειψη που δεν αφορά τις εφημερίδες αλλά το ίδιο ΝΠ, η συνδρομή του 2017 πληρώθηκε κανονικά, από τον Δήμο Καστοριάς και το Νομικό Πρόσωπο. Το επικαλούμενο στο δελτίο τύπου πρόβλημα, ακόμη και εάν αληθεύει είναι του ΝΠ, αν ήταν πρόβλημα. Σίγουρα πάντως είναι πλαστό πρόσχημα.

ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ της ΟΔΟΥ παραδόθηκε στο Δήμο Καστοριάς αμέσως μετά την έκδοσή του, στις 20 Δεκεμβρίου 2019 όταν ήδη είχε αναλάβει δήμαρχος ο Ιωάννης Κορεντσίδης. Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία –στην ώρα τους αυτά. Και στο χώρο που πρέπει.

ΟΠΩΣ πιθανότατα συνέβη ο Δήμος Καστοριάς με τον συγκεκριμένο δήμαρχο, έχοντας προαποφασίσει τα πογκρόμ εναντίον της ΟΔΟΥ και των συνεργατών της, που ήδη βρίσκονταν σε εξέλιξη, κρατούσε το τιμολόγιο σε κάποιο γραφείο, ανεξόφλητο, για… «σωφρονισμό» της εφημερίδας. Προφανώς το πρωτοκόλλησε επί τούτου καθυστερημένα, μετά την πρώτη όχληση της ΟΔΟΥ αφού περνούσαν οι μήνες. Άλλωστε το πρωτόκολλο και η τήρησή του είναι εσωτερική υπόθεση του Δήμου.

ΕΑΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΣΑΝ οι ισχυρισμοί (για εκπρόθεσμη υποβολή τιμολογίου) πολύ απλά θα ζητούσαν από την ΟΔΟ την ακύρωση του τιμολογίου και την έκδοση νέου. Δεν είναι ασυνήθιστη η πρακτική. Όσοι συναλλάσσονται με το Δημόσιο και τους ΟΤΑ το γνωρίζουν άριστα. Και ασφαλώς για την ΟΔΟ το πρόβλημα προεχόντως έγκειται στην επιχείρηση στραγγαλισμού της ελευθεροτυπίας. Και χρηματοδότησης των κολάκων.

ΑΡΓΟΤΕΡΑ σοφίστηκαν την γελοία δικαιολογία που επικαλούνται τώρα. Όμως σε μια πρώτη απάντηση (άρνηση) επικαλούνταν εντελώς διαφορετικούς λόγους.

Η ΠΡΩΤΗ απάντηση υπάρχει και είναι έγγραφη –στην ώρα της κι αυτή και στον χώρο που πρέπει.

ΚΑΝΕΝΑΝ δεν παραπληροφορεί ο δήμαρχος Καστοριάς και το γραφείο «τύπου» με το δελτίο ρύπου. Ο κόσμος ήδη άρχισε να καταλαβαίνει. Η προπαγάνδα έπαψε να αφορά τους πολίτες. Ευχή να το αντιληφθούν και οι δημοτικοί σύμβουλοι που δεν έχουν ουσιαστική ευθύνη.

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ με την Δημοτική Βιβλιοθήκη είναι ένα. Αλλά όχι το μοναδικό, για την ΟΔΟ.

ΘΑ ΗΤΑΝ αφελές να ισχύουν τα όσα συκοφαντικά ψεύδη ενορχηστρώνει το Γραφείο Τύπου, και η ΟΔΟΣ να δίνει τέτοια δημοσιότητα. Κοντά στο νου και η γνώση.

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ επί Ιωάννη Κορεντσίδη έχει κηρύξει άθλιο πόλεμο κατά της ΟΔΟΥ και κατά προσώπων. Τον ενορχήστρωσε από τις πρώτες ημέρες της όρκισης.

Η ΕΞΗΓΗΣΗ της ΟΔΟΥ είναι διότι η εφημερίδα δεν εντάχθηκε στους μηχανισμούς προπαγάνδας και κράτησε κριτική στάση.

ΟΠΩΣ με όλες τις δημοτικές αρχές Καστοριάς. Ο Ιωάννης Τσαμίσης είναι εξ αίματος συγγενής του εκδότη της ΟΔΟΥ και ο Ανέστης Αγγελής, παλιός φίλος. Δεν απέφυγαν ποτέ την ακόμη αυστηρότερη κριτική, μα κανείς τους δεν διανοήθηκε αθλιότητες.

ΕΙΧΑΝ όμως δημοκρατικό ήθος. Μάτια και αυτιά έχουν οι πολίτες.

ΟΧΙ ΜΟΝΟ είναι η μοναδική εφημερίδα την οποία ο Δήμος Καστοριάς επί Ιωάννη Κορεντσίδη παραλείπει από την ανάθεση καταχωρήσεων, για να στραγγαλίσει το ελεύθερο κριτικό βήμα που παρέχει, ενώ σκορπίζει άφθονο το δημοτικό χρήμα για την προβολή του.

ΑΛΛΑ με εντολή δημάρχου (;) και της ομάδας του (3-4 άτομα) έχει διακόψει εδώ και πολλούς μήνες εντελώς και παράνομα την αποστολή όλων των πολιτικών δελτίων τύπου του Δήμου Καστοριάς προς την εφημερίδα.

ΟΥΤΕ επί Χούντας. Ούτε στην Τουρκία ή την Ρωσία. Αυτά κάνει η πολλή συνάφεια με την Ελληνική Λύση και τις κηραλοιφές.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ έχει ακέραιη την πολιτική ευθύνη των “fake profiles” που διασύρουν και τρομοκρατούν πρόσωπα που ασκούν κριτική μέσω της ΟΔΟΥ. Όλα αυτά θα διερευνηθούν.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ δελτίο τύπου είναι παράνομο και προσβλητικά συκοφαντικό και η ΟΔΟΣ σύντομα θα αναπτύξει την υπεράσπιση των δικαιωμάτων της αρμοδίως.

ΠΑΡΑΒΑΣΗ καθήκοντος και άλλα σχετικά ίσως και βαρύτερα θα διελευκανθούν. Και στο πλαίσιο προσωπικής ευθύνης.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ προπαγάνδας του Ιωάννη Κορεντσίδη, και όχι η ΟΔΟΣ, είναι που ασύστολα ψεύδεται και επιχειρεί περαιτέρω διασυρμό, αποστέλλοντας το ρυπαρό περιεχόμενό του σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ισχυριζόμενο ότι η ΟΔΟΣ δεν δημοσιεύει τα δελτία τύπου, ενώ είναι ο Δήμος Καστοριάς δεν τα στέλνει και εξαιρεί μόνο την ΟΔΟ. Εξαίρεση το συγκεκριμένο δελτίο τύπου. Και μάλιστα το διανέμει χωρίς νόμιμο λόγο, αφού δεν προηγήθηκε άρνηση της ΟΔΟΥ στην καταχώρησή του.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ο δήμαρχος και όσοι εκλεγμένοι σύμβουλοί του συνδυασμού δεν αντιδρούν. Φοβούνται τους “fake”.

ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ήδη αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει στον Δήμο Καστοριάς. Γι αυτό και το δελτίο τύπου, είναι αποκαλυπτικό και αποτελεί γκάφα ολκής.

ΤΕΛΟΣ, είναι ασύστολο ψεύδος ότι η ΟΔΟΣ δεν αποστέλλει τα φύλλα της στην Δημοτική Βιβλιοθήκη.

ΣΕ ΟΛΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ το δελτίο τύπου που με την έκτασή του, και το περιεχόμενό του, αποδεικνύει ότι ήδη λειτουργούν σε πανικό. Και ότι οι πολίτες τους πήραν είδηση.

ΥΠΑΡΧΕΙ μια παροιμία, για τον Ψεύτη που τον πρώτο χρόνο χαίρεται. Και αυτός ο χρόνος πέρασε.

Previous Post

Δήμος Κοζάνης: Οδηγίες προς τους πολίτες για την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό

Next Post

Κατεπείγουσα  Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

Next Post
ΝΤΙΟ ΦΡΟΣΩ

Κατεπείγουσα  Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • Η Γέφυρα Ζωής για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη
  • Σιάτιστα, ένα κομμάτι του πολιτισμού που χάθηκε
  • Δήμος Βοΐου: Πραγματοποιήθηκε το 1ο χορωδιακό αντάμωμα στη Νεάπολη. Φωτογραφίες
  • 2ος στο Metsovo Race 2025 ο Δημήτρης Σελέτης αν και τραυματισμένος
  • Ζώνη Βοΐου: Ασυνείδητος έκοψε το καλώδιο ρεύματος φωτισμού της κοινότητας. Φωτογραφίες

Πρόσφατα σχόλια

  1. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  2. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  3. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
  4. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ στο Ο Δήμος Κοζάνης απαγορεύει ποδήλατα, πατίνια & μπάλες στην κεντρική πλατεία
  5. Νικοςασπραδακης ετών 80 στο Μπαράζ Ανόδου: Ο Εορδαϊκός ξανά στη Γ’ Εθνική
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr