• Latest

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον η ανάδειξη της σύγχρονης τοπικής παραγωγής μέσα από τα προϊόντα της, αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και τη στήριξη της προσπάθειας των μικρών παραγωγών

17 Απριλίου 2021
Τα “Άγρια” σας καλούν στο γλέντι στο Ταχυφαγείον του Ζιαφετ

Τα “Άγρια” σας καλούν στο γλέντι στο Ταχυφαγείον του Ζιαφετ

13 Αυγούστου 2025

Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό καλοκαίρι – Πέμπτη 14 Αυγούστου

13 Αυγούστου 2025
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά

Σπάρτακος: Συλλυπητήριο για την εκδημία του Κώστα Μελά

13 Αυγούστου 2025
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Κοζάνης, 38χρονος  για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

4 συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας

13 Αυγούστου 2025
Π. Κουκουλόπουλος στο Συνέδριο του Economist: «Αλλαγή πορείας στην ελληνική οικονομία, με διαρθρωτικές πολιτικές κοινωνικής συνοχής»

Π. Κουκουλόπουλος: «Ένα ακόμα κυβερνητικό δώρο στους ολιγάρχες»

13 Αυγούστου 2025
Από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Γρεβενών, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση με διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων

Από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Γρεβενών, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση με διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων

13 Αυγούστου 2025
ΕΠΣ Κοζάνης: Με τεσσάρα πέρασε ο Μακεδονικός Σιάτιστας από την Άρδασσα

Μπασακσεχίρ – Βίκινγκ: Μάχη για την πρόκριση στην Πόλη

13 Αυγούστου 2025
ΑΡΣΙΣ

Ολοκληρώθηκε το δεύτερο γκράφιτι της ομάδας SAN Team της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης.

13 Αυγούστου 2025
Δήμος Βοΐου: Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων – Καλοκαίρι 2025

Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό καλοκαίρι – Τετάρτη 13 Αύγουστου

13 Αυγούστου 2025
παχυσαρκια διαιτα

Προσπαθείτε να χάσετε βάρος; 5 αλήθειες για το αδυνάτισμα που πρέπει να γνωρίζετε

13 Αυγούστου 2025
Αεροπλάνο πυροσβεστικής

Ξεκίνησε η δημιουργία του πρώτου ελληνικού πυροσβεστικού αεροσκάφους CL-515 στον Καναδά

13 Αυγούστου 2025
Γρεβενά:  Φεστιβάλ Τόπος

Γρεβενά: Φεστιβάλ Τόπος

13 Αυγούστου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 14 Αυγούστου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον η ανάδειξη της σύγχρονης τοπικής παραγωγής μέσα από τα προϊόντα της, αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και τη στήριξη της προσπάθειας των μικρών παραγωγών

sierafm by sierafm
17 Απριλίου 2021
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον η ανάδειξη της σύγχρονης τοπικής παραγωγής μέσα από τα προϊόντα της, αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και τη στήριξη της προσπάθειας των μικρών παραγωγών.

Έννοιες όπως η τοπικότητα, η παράδοση, η εντοπιότητα, η βιωσιμότητα, η διαφοροποίηση, η αυθεντικότητα της γεύσης, αναδεικνύουν τις τοπικές κουζίνες και τη σύγχρονη Ελληνική γαστρονομία σε ζωογόνους παράγοντες στήριξης της οικονομίας της χώρας μας τόσο άμεσα όσο και μέσω της σύνδεσης τους με το τουριστικό προϊόν.

Στο πλαίσιο αυτών των προκλήσεων αλλά και των ευκαιριών που μπορούν να προσδώσουν προστιθέμενη αξία, η επιχείρηση Life Secrets συμμετείχε στην πρώτη διαδικτυακή έκθεση τροφίμων και ποτών, The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ,  που για δυο εβδομάδες, από την 01 έως τις 12 Μαρτίου 2021, έφερε κοντά τους Έλληνες παραγωγούς με τους επαγγελματίες του κλάδου, φιλοξένησε στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα www.thedelifair.gr  215 παραγωγούς,  2.500 delicatessen προϊόντα, 60 webinars και πάνω από 60.000 επισκέπτες και παράλληλα διεκδίκησε και κέρδισε άλλη μια διάκριση στα Athens Fine Food Awards by Expotrof.

 

 

 

 

Τα Athens Fine Food Awards  επεδίωξαν να σηματοδοτήσουν για πρώτη φόρα μια υπεύθυνη και ουσιαστική καταγραφή της παραγωγής προϊόντων τροφίμων ποιότητας από μικρούς παραγωγούς με τη συλλογή, την αξιολόγηση, την επιβράβευση και την προβολή αυτών των προϊόντων.

Παρά τις δυσκολίες, λόγω της πανδημίας, ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 2 Απριλίου. Είχε προηγηθεί 4 ημέρες πριν, τη Δευτέρα 29 Μαρτίου η αξιολόγηση των προϊόντων από ειδική επιτροπή στην οποία συμμετείχαν κορυφαίοι επαγγελματίες στο είδος τους και με απόλυτο σεβασμό στον παραγωγό.

Ως μέθοδο της γευστικής αξιολόγησης επιλέχτηκε η τυφλή οργανοληπτική δοκιμή ώστε τα μέλη της Επιτροπής να μην επηρεαστούν από τυχόν προηγούμενη άποψη για το προϊόν, τον παραγωγό, τη συσκευασία του ή άλλης υποκειμενικής συνθήκης. Το μοναδικό στοιχείο αναγνώρισης του προϊόντος ήταν το “barcode” ενώ για την συνολική αξιολόγηση των προϊόντων χρησιμοποιήθηκε ειδικός αλγόριθμος που σχεδιάστηκε για τα βραβεία και ο οποίος περιελάμβανε διαφορετικά κριτήρια για κάθε κατηγορία.

Σ’αυτό το αυστηρό πλαίσιο αξιολόγησης η επιχείρηση Life Secrets κατάφερε να κερδίσει άλλη μια διάκριση, ένα Αστέρι, στην κατηγορία “Best AFFA Dry 2021 – Καλύτερο Ξηρό τρόφιμο” στα οποία συμπεριλαμβάνονται όλα τα προϊόντα ραφιού ανεξαρτήτως υποκατηγορίας.

Με συνέπεια, επαγγελματισμό, πάθος και πραγματικό όραμα η Life Secrets και οι άνθρωποί της θα συνεχίσουν να επενδύουν στην εξωστρέφεια, την καινοτομία και τις γόνιμες συνεργασίες εστιάζοντας, κυρίως, στην ποιότητα και τα μοναδικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της.

Με αφορμή και της βράβευσής μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας που στάθηκε αρωγός των προσπαθειών των μικρών παραγωγών της περιφέρειάς μας συμμετέχοντας στην πρώτη ψηφιακή έκθεση DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ.

 

Καλλιόπη Σεμερτζίδου

 

Tags: LIFE SECRETS
Previous Post

Σήφης Βαλυράκης: Τον χτύπησαν με κοντάρι υποστηρίζει αυτόπτης μάρτυρας – “Είδα τη δολοφονική επίθεση”

Next Post

Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα και χωρίς πρόστιμο – Κατατέθηκε η τροπολογία στη Βουλή

Next Post
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΕΛΗ

Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα και χωρίς πρόστιμο - Κατατέθηκε η τροπολογία στη Βουλή

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Τα “Άγρια” σας καλούν στο γλέντι στο Ταχυφαγείον του Ζιαφετ
  • Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό καλοκαίρι – Πέμπτη 14 Αυγούστου
  • Σπάρτακος: Συλλυπητήριο για την εκδημία του Κώστα Μελά
  • 4 συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας
  • Π. Κουκουλόπουλος: «Ένα ακόμα κυβερνητικό δώρο στους ολιγάρχες»

Πρόσφατα σχόλια

  1. Χρυσα στο Αυγερινός: Έξω οι παιδεραστές από το χωριό, έγραψαν κάτοικοι. Η επιστολή της κοπέλας που βιάστηκε πριν 15 χρόνια!!
  2. Ευδοκία στο Αυγερινός: Έξω οι παιδεραστές από το χωριό, έγραψαν κάτοικοι. Η επιστολή της κοπέλας που βιάστηκε πριν 15 χρόνια!!
  3. Θανος στο Σε εξέλιξη το πανελλήνιο πρωτάθλημα Αγωνιστικού αλεξίπτωτου πλαγιάς σε Σιάτιστα και Γαλατινή. Βίντεο
  4. Θανατηφόρο τροχαίο κοντά στο Βογατσικό Καστοριάς – NEA KASTORIAS στο Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς
  5. Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς - kastoria365 - καστορια 365 στο Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr