Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής
Κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης: Σημαντική πρόκριση για τον Μακεδονικό Σιάτιστας μέσα στο Βελβεντό! Ευχαριστήριο
παιδι
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο
Aναστάτωση και περιπολικά το βραδάκι της Τρίτης στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης-Γυναίκα φέρεται να χτύπησε την ηλικιωμένη μητέρα της σε χωριό της περιοχής
απατη ηλικιωμενοι
Χόρτα καθαρισμός
ΔΕΗ: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου «ταξίδεψαν» με την ενέργεια της ΔΕΗ
Δήμος Κοζάνης: Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης στην 22η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης – Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων
Τα δρομολόγια του Καραβιού «ΟΛΥΜΠΙΑ»  για το διάστημα 9-11 Αυγούστου 2024
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή
Εκδήλωση : «Τεχνικά Επαγγέλματα, Μηχανικοί & Νέες Αγορές στη Δυτική Μακεδονία – Δικτύωση, Δεξιότητες & Ευκαιρίες στην Εποχή της Μετάβασης»

Ένοπλη επίθεση σε σχολείο – Εννέα νεκροί, συνελήφθη 17χρονος ως ύποπτος

Εννέα νεκροί και τέσσερις τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από την ένοπλη επίθεση που εξαπέλυσε άγνωστος σε σχολείο της πόλης Καζάν της κεντρικής Ρωσίας, σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Όπως μετέδωσε αρχικά το Sputnik, ένας 17χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για την επίθεση, με το πρακτορείο να αναφέρει ότι τα θύματα είναι έξι μαθητές και ένας δάσκαλος.


Αργότερα ωστόσο τόσο το Sputnik όσο και το Reuters αναθεώρησαν προς τα πάνω τον απολογισμό των νεκρών, στους 9.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύτηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης διακρίνονται μαθητές να πηδούν από τα παράθυρα του σχολείου, από μεγάλο ύψος, προκειμένου να σωθούν.

Σύμφωνα με το Sputnik, το σχολείο εκκενώθηκε, ενώ νωρίτερα είχε σημειωθεί και έκρηξη στο σχολικό κτίριο.

 

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *