• Latest

Fur Excellence in Athens – 2018. Παρουσιάστηκε το νέο δημιουργικό της Έκθεσης

28 Σεπτεμβρίου 2017
Πτολεμαΐδα: Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Το κράνος δεν είναι επιλογή … είναι ανάγκη»

Πτολεμαΐδα: Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Το κράνος δεν είναι επιλογή … είναι ανάγκη»

8 Αυγούστου 2025
Κοζάνη: Αισιόδοξα τα μηνύματα για τον 55χρονο που δηλητηριάστηκε από μονοξείδιο του άνθρακα(βίντεο)

Πρωτοφανές περιστατικό στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης-Εφημερεύων ειδικός γιατρός φέρεται να αρνείται να εξετάσει γυναίκα-ασθενή αν και αυτό κρίθηκε αναγκαίο άμεσα από την παθολόγο-Εξετάζει και μήνυση ο σύζυγός της

8 Αυγούστου 2025
Δήμος Σερβίων: Υπογραφή σύμβασης για αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στην Δ.Κ. Τρανοβάλτου

Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου για την απώλεια του Στάθη Χατζηιωαννίδη

8 Αυγούστου 2025
Ο Γιώργος Κασαπίδης στη σήραγγα Κλεισούρας

Ο Γιώργος Κασαπίδης στη σήραγγα Κλεισούρας

8 Αυγούστου 2025
Την Κυριακή, 18 Αυγούστου, στο Ύψωμα Αννίτσα, η Ετήσια Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Γρεβενιώτες Πεσόντες κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο

Στις 17 Αυγούστου στο Ύψωμα Αννίτσα η ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους Γρεβενιώτες Πεσόντες κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο

8 Αυγούστου 2025
Δήμος Βοΐου: Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων – Καλοκαίρι 2025

Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό καλοκαίρι – Κυριακή 10 Αυγούστου

8 Αυγούστου 2025
Δήμος Βοΐου: Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων – Καλοκαίρι 2025

Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό καλοκαίρι – Σάββατο 09 Αυγούστου

8 Αυγούστου 2025
Συλλυπητήρια από το σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ” για τον Πενταλοφίτη μάστορα Κώστα Ταρνανά

Φτωχότερη η οικογένεια του Σπάρτακου. Καλό ταξίδι φίλε Χάρη

8 Αυγούστου 2025
ηλικιωμένοι

Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο – Το φαινόμενο της «ραγισμένης καρδιάς» ισχύει και εξηγείται επιστημονικά

8 Αυγούστου 2025
Άγριος καυγάς οδηγού ταξί με ηλικιωμένο στην Κοζάνη-Μετά από έντονη λογομαχία ο ταξιτζής φέρεται να τον έσπρωξε-Τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Στιγμές τρόμου για 21χρονη φοιτήτρια: Την ξυλοκόπησε άγρια οδηγός ταξί

8 Αυγούστου 2025
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ασυνήθιστη υπόθεση revenge porn: Πρώην σύζυγος και πεθερά του έστειλαν ταχυδρομικώς «ακατάλληλες» φωτογραφίες του

8 Αυγούστου 2025
Αποκαλύψεις για τον αστυνομικό της Βουλής: «Τα παιδιά δεν εξετάστηκαν ποτέ ιατροδικαστικά»

Ζευγάρι άρπαξε τσάντα με 2.000 ευρώ από τουαλέτα καταστήματος

8 Αυγούστου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 8 Αυγούστου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Fur Excellence in Athens – 2018. Παρουσιάστηκε το νέο δημιουργικό της Έκθεσης

sierafm by sierafm
28 Σεπτεμβρίου 2017
in ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Την επίσημη έναρξη της εκθεσιακής περιόδου της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας “FurExcellence in Athens” – 2018,  ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών παρουσιάζοντας το καινούργιο δημιουργικό της Έκθεσης.

Με αφορμή τα 70 χρόνια από την δημιουργία του οίκου υψηλής ραπτικής Κριστιάν Ντιόρ και με όνειρο η Καστοριά να γίνει η μητρόπολη του στυλ και της κομψότητας στη μόδα της γούνας,  ο συνεργάτης του ΣΕΓ επί πολλά έτη, καθηγητής του Royal College of Art-London, δημιουργός, σχεδιαστής και ιστορικός μόδας κ.  Βασίλης Καρδάσης, συνεργάστηκε και φέτος με τον εξειδικευμένο τεχνίτη γούνας – μοντελίστ κ. Ηλία Ρέββα για την κατασκευή του ενδύματος που θα χρησιμοποιηθεί στην διαφημιστική καμπάνια για την προώθηση της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας “Fur Excellence in Athens” – 2018.

Αντλώντας έμπνευση από την κολεξιόν “New Look” που το ανήσυχο πνεύμα του Dior που τάραξε την Ευρώπη του ‘50, το δημιουργικό της FEA 18 παρουσιάζει τη «Νέα Ματιά» για την γούνα.  Την γούνα που θα έπρεπε να στραφεί και πάλι στην ανάδειξη της γυναικείας φιγούρας και της θηλυκότητας της.

Χρησιμοποιώντας δέρματα μινκ της NAFA βαμμένα στα αγαπημένα χρώματα του DIOR, το ένδυμα αναπαριστά τις ροές έμπνευσης – SPECTRE που ορμούν από το παρελθόν της υψηλής ραπτικής των σαλονιών του Παρισιού και την πολύχρονη παράδοση της Καστοριάς στην τέχνη της γούνας.  Η  γούνα που διαπερνούν λειτουργεί σαν ένα κρυστάλλινο πρίσμα που συνενώνει χρόνια δημιουργίας και έμπνευσης για μια διαφορετική πορεία στο μέλλον.  Το αποτέλεσμα; Εκπληκτικό!  Γίνονται ένα με την γούνα, η σιλουέτα της γυναίκας δεν κρύβεται και η θηλυκότητα της αναδεικνύεται.

Επιδίωξη του δημιουργικού της Fur Excellence είναι να δώσει στον κόσμο της μόδας την ευκαιρία να δει όλες τις δυνατότητες και τη χάρη που προσφέρει το υλικό της γούνας.   Με το φετινό ένδυμα περισσότερο από ποτέ αποδεικνύεται έμπρακτα πως η γούνα αποτελεί ένα υλικό που μπορεί να μεταμορφωθεί σε οτιδήποτε θελήσει ο δημιουργός της αρκεί να χρησιμοποιήσει έναν αντίστοιχα εμπνευσμένο και ικανό κατασκευαστή.  Απαραίτητη προϋπόθεση η αγάπη και ο σεβασμός για τη γούνα.

Η Fur Excellence in Athens 2018 θα χαρακτηρίζεται από νέες δράσεις, νέες ιδέες και πολλές και μοναδικές ευκαιρίες.   Με νέο τρόπο σχεδίασης και κάτοψης του εκθεσιακού χώρου, πολλές και ειδικές οικονομικές κατασκευές, με πολλούς και νέους αγοραστές, η FEA 2018 ξεκινά μια νέα πορεία.  Συνδέεται με διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού, με τον εκθέτη να ωφελείται άμεσα και σημαντικά.  Παράλληλα ενισχύεται η ειδική τιμολογιακή πολιτική, ειδικά για τις μικρές επιχειρήσεις και τους νέους επαγγελματίες με στόχο να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο η Ελληνική και Διεθνής Γουνοποιία.

Η Διεθνής Έκθεση Γούνας της Αθήνας 2018 θα διεξαχθεί 23 με 25 Μαρτίου.  Το γεμάτο συμβολισμό δημιουργικό τεκμηριώνει την ικανότητα των Ελλήνων παραγωγών γούνας να υλοποιούν με τις μοναδικές τους τεχνικές επιδεξιότητες την έμπνευση των σχεδιαστών.  Ένα αποτέλεσμα το οποίο ενσαρκώνει την αποφασιστικότητα και δυναμική των Εκθετών της έκθεσης FUR EXCELLENCE IN ATHENS μιας Έκθεσης που αναδεικνύει διεθνώς την Ελλάδα, την Καστοριά και τη Σιάτιστα.  Μιας πραγματικά διεθνούς έκθεσης, που ταιριάζει και αναδεικνύει τον κλάδο, με μοναδικά χαρακτηριστικά, πολλές ευκαιρίες και σε σύνδεση με τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις του κλάδου.

Βασιζόμενοι στη δύναμη και γνώση της τέχνης μας συνεχίζουμε και προχωράμε μπροστά.

Οραματιζόμαστε και σας προσκαλούμε σε μια Μεγάλη Ελληνική Έκθεση που είναι επιθυμία όλων των Συναδέλφων μας.

Tags: FEA 18Γούνασεγ
Previous Post

Πιστοποίηση και χρηματοδότηση φορέων και σωματείων για δράσεις Αθλητικού Τουρισμού από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού

Next Post

ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Οι ΑΜΑΝΙΤΕΣ την Κυριακή 01 Οκτωβρίου έρχονται στο Κυριακάτικο Καφενείο

Next Post
ΑΡΣΙΣ

ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Οι ΑΜΑΝΙΤΕΣ την Κυριακή 01 Οκτωβρίου έρχονται στο Κυριακάτικο Καφενείο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Πτολεμαΐδα: Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Το κράνος δεν είναι επιλογή … είναι ανάγκη»
  • Πρωτοφανές περιστατικό στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης-Εφημερεύων ειδικός γιατρός φέρεται να αρνείται να εξετάσει γυναίκα-ασθενή αν και αυτό κρίθηκε αναγκαίο άμεσα από την παθολόγο-Εξετάζει και μήνυση ο σύζυγός της
  • Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου για την απώλεια του Στάθη Χατζηιωαννίδη
  • Ο Γιώργος Κασαπίδης στη σήραγγα Κλεισούρας
  • Στις 17 Αυγούστου στο Ύψωμα Αννίτσα η ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους Γρεβενιώτες Πεσόντες κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο

Πρόσφατα σχόλια

  1. Χρυσα στο Αυγερινός: Έξω οι παιδεραστές από το χωριό, έγραψαν κάτοικοι. Η επιστολή της κοπέλας που βιάστηκε πριν 15 χρόνια!!
  2. Ευδοκία στο Αυγερινός: Έξω οι παιδεραστές από το χωριό, έγραψαν κάτοικοι. Η επιστολή της κοπέλας που βιάστηκε πριν 15 χρόνια!!
  3. Θανος στο Σε εξέλιξη το πανελλήνιο πρωτάθλημα Αγωνιστικού αλεξίπτωτου πλαγιάς σε Σιάτιστα και Γαλατινή. Βίντεο
  4. Θανατηφόρο τροχαίο κοντά στο Βογατσικό Καστοριάς – NEA KASTORIAS στο Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς
  5. Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς - kastoria365 - καστορια 365 στο Θανατηφόρο τροχαίο στο Βογατσικό Καστοριάς
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr