• Latest
Saga

Saga Furs: Δημοπρασία Μαΐου 2024, εκθέσεις και δημοσιεύσεις χρηματιστηρίου

30 Μαΐου 2024
Τα δρομολόγια του Καραβιού «ΟΛΥΜΠΙΑ»  για το διάστημα 9-11 Αυγούστου 2024

Τα δρομολόγια του Καραβιού «ΟΛΥΜΠΙΑ»  για το διάστημα 28-30 Νοεμβρίου 2025

27 Νοεμβρίου 2025
γατάκια

Ζευγάρι εξέτρεφε 50 και πλέον γάτες για να τις… φάει

27 Νοεμβρίου 2025
Πέθανε έπειτα από επίθεση μελισσών ενώ κούρευε το γκαζόν

50χρονος πέθανε από τσίμπημα μέλισσας -Δεν πρόλαβε να φτάσει στο φαρμακείο, το αυτοκίνητό του εξετράπη

27 Νοεμβρίου 2025
Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κοζάνης: Συνάντηση με το Δήμαρχο Κοζάνης

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κοζάνης: Συνάντηση με το Δήμαρχο Κοζάνης

27 Νοεμβρίου 2025
υπαλληλοι σφραγιδα

Πότε αλλάζουν οι διαδικασίες για διαθήκες και κληρονομιές

27 Νοεμβρίου 2025
Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονης από τρεις 16χρονες – Στο νοσοκομείο το κορίτσι

Ασελγούσε στα ανίψια του 2 και 4 ετών για να ικανοποιήσει τον 40χρονο σύντροφό του – Τι είπε στους αστυνομικούς ο 20χρονος θείος

27 Νοεμβρίου 2025
ΠΑΠΑΣ

«Έπιασα να κλέβουν το παγκάρι, θέλουν εκδίκηση», λέει ο ιερέας που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση πέντε ανηλίκων

27 Νοεμβρίου 2025
Καστοριά: Περιμένουν την υποχώρηση των νερών για να απεγκλωβιστούν οι πέντε κτηνοτρόφοι στον Γράμμο

52 νέα κρούσματα ευλογιάς σε 14 νομούς σε μια εβδομάδα

27 Νοεμβρίου 2025
Στάθης Κωνσταντινίδης: Η δημιουργία 2 Ωνάσειων Σχολείων στην περιοχή μας αποτελεί μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη

Την επιτάχυνση του επενδυτικού σχεδίου της ΔΕΗ στην ΠΕ Κοζάνης, ζητάει με κοινοβουλευτική του παρέμβαση ο Βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης

27 Νοεμβρίου 2025
Μαλούτας: Ανησυχούμε για το μέλλον της Τηλεθέρμανσης, δεν επιχαίρουμε που δικαιωθήκαμε στην κριτική μας

Πέμπτη 27-11, σε ποιες οδούς δεν λειτουργεί η τηλεθέρμανση, λόγω διαρροής, μέχρι αργά το απόγευμα

27 Νοεμβρίου 2025
λίμνη Πολυφύτου

Οι μεγάλες εισροές νερού στον Ιλαρίωνα φέρνουν καθημερινή άνοδο 25 εκ της στάθμης στον Πολύφυτο

27 Νοεμβρίου 2025
 Δήμος Κοζάνης: Υποδοχή Ολυμπιακής Φλόγας το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2025 στην κεντρική πλατεία Νίκης και ώρα 11:30

 Δήμος Κοζάνης: Υποδοχή Ολυμπιακής Φλόγας το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2025 στην κεντρική πλατεία Νίκης και ώρα 11:30

26 Νοεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Saga Furs: Δημοπρασία Μαΐου 2024, εκθέσεις και δημοσιεύσεις χρηματιστηρίου

sierafm by sierafm
30 Μαΐου 2024
in ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Saga
0
SHARES
122
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ημέρα 7η: έκδοση χρηματιστηρίου / 28 Μαΐου 2024 στις 17:25 EET

Η αξία των πωλήσεων μεσιτείας της δημοπρασίας Μαΐου της Saga Furs, ανήλθε στα 128 εκατομμύρια ευρώ.

Η δημοπρασία Μαΐου της Saga Furs ολοκληρώθηκε στις 28 Μαΐου. Συμμετείχαν περισσότεροι από 300 αγοραστές από όλες τις μεγάλες αγορές. Οι περισσότερες αγορές έγιναν από την Κίνα με υποστήριξη από τη Νότια Κορέα, την Τουρκία, την Ελλάδα και την ευρωπαϊκή βιομηχανία μόδας.

Η αξία των μεσιτικών πωλήσεων ανήλθε στα 128 εκατ. ευρώ (6/2023: 111 εκατ. ευρώ). Ο αριθμός των προσφερόμενων γουνοδερμάτων ήταν σημαντικά μικρότερος από ό,τι στην αντίστοιχη δημοπρασία πέρυσι.

Από τα 3,8 εκατομμύρια μινκ που προσφέρθηκαν, πουλήθηκε το 96% και από τις 316.000 αλεπούδες και Finnraccoons, πουλήθηκε το 50%. Η θετική τάση των τιμών για τα μινκ, που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2023, συνεχίστηκε. Η μέση αύξηση της τιμής ήταν 6% σε σύγκριση με τη δημοπρασία του Μαρτίου 2024. Η ασθενής ζήτηση της αγοράς συνεχίζει να επηρεάζει τις τιμές τόσο της αλεπούς όσο και των Finnraccoon.

«Για τους εκτροφείς, τα επίπεδα τιμών των περισσοτέρων τύπων μινκ υπήρξαν κερδοφόρα, μετά από αρκετά χρόνια δυσκολιών. Μετά από την επιτυχημένη δημοπρασία των μινκ, οι πωλήσεις των γουνοδερμάτων αλεπούς ήταν μέτριες για όλους τους προσφερόμενους τύπους. Ορισμένα λοτ δεν πουλήθηκαν για να διατηρηθεί το επίπεδο των τιμών, έτσι το ποσοστό των πωλήσεων παρέμεινε χαμηλό», λέει ο κ. Markus Gotthardt, Διευθύνων Σύμβουλος της Saga Furs.

Η εταιρεία θα πραγματοποιήσει την επόμενη δημοπρασία της τον Σεπτέμβριο του 2024.

 

Έκθεση 7ης ημέρας / Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

Η δημοπρασία Μαΐου της Saga Furs ολοκληρώθηκε σήμερα με την πώληση 220.000 Blue fox και 26.000 Silver fox.

  • Οι Blue Fox πωλήθηκαν σε ποσοστό 50% και σε σταθερές έως λίγο μειωμένες τιμές.
  • Οι Silver Fox πωλήθηκαν σε ποσοστό 40% σε σταθερές τιμές.

Οι συγκρίσεις τιμών αφορούν τη δημοπρασία του Μαρτίου της Saga Furs. Η Κίνα ήταν η κυρίαρχη αγορά με υποστήριξη από τη Νότια Κορέα, την Ελλάδα και την Τουρκία. Η επόμενη δημοπρασία θα διεξαχθεί 5-11 Σεπτεμβρίου 2024.

 

Έκθεση 6ης ημέρας / Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024

Η δημοπρασία των μινκ της Saga Furs ολοκληρώθηκε σήμερα με την προσφορά 430.000 θηλυκών Silverblue γουνοδερμάτων. Στη συνέχεια, η δημοπρασία συνεχίστηκε με την προσφορά 25.000 Blue Shadow, 25.000 Blue Frost fox και 15.000 Finnraccoon. Κατά τη διάρκεια της 2ήμερης δημοπρασίας αλεπούδων, η Saga Furs θα προσφέρει συνολικά 316.000 γουνοδέρματα αλεπούς και Finnraccoon.

Μινκ

  • Η συλλογή Silverblue πωλήθηκε σε ποσοστό 100% σε αυξημένες τιμές.
  • Η Κίνα ήταν η κυρίαρχη αγορά με υποστήριξη από τη Νότια Κορέα, την Ελλάδα και την ευρωπαϊκή βιομηχανία μόδας.

Αλεπούδες

  • Οι Blue Shadow fox πωλήθηκαν κατά 80% σε σταθερές τιμές.
  • Οι Blue Frost fox πωλήθηκαν κατά 50% σε σταθερές έως ελαφρώς μειωμένες τιμές.
  • Η προσφορά των Finnraccoon πωλήθηκε κατά 70% σε σταθερές έως ελαφρώς μειωμένες τιμές.
  • Η Κίνα ήταν η κυρίαρχη αγορά με καλή υποστήριξη από τη Νότια Κορέα, την Ελλάδα και την Τουρκία.
  • Οι συγκρίσεις τιμών αφορούν τη δημοπρασία Μαρτίου της Saga Furs.
  • Το Blue Shadow Fox Top Lot αγοράστηκε από την Tongxiang Huazhheng Fur Ltd.

 

 

Η δημοπρασία ολοκληρώνετε αύριο με την προσφορά Blue fox και Silver fox.

 

Ημέρα 6η έκδοση χρηματιστηρίου / 27 Μαΐου 2024 στις 15:35 EET

Δημοπρασία μινκ της Saga Furs: Το 96% της προσφοράς των μινκ γουνοδερμάτων πωλήθηκε σε σταθερές έως ελαφρώς αυξημένες τιμές.

«Η δημοπρασία των μινκ ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας, σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα τις ξεπέρασε. Από τα 3,8 εκατομμύρια pelts που προσφέρθηκαν, πουλήθηκε το 96%. Υπήρχαν πάνω από 300 αγοραστές που είναι ο μεγαλύτερος αριθμός συμμετεχόντων στη δημοπρασία εδώ και πολλά χρόνια. Το επίπεδο τιμών αυξήθηκε σε μια ενεργή αίθουσα δημοπρασιών κατά 6% σε σύγκριση με τον Μάρτιο», λέει ο Markus Gotthardt, Διευθύνων Σύμβουλος της Saga Furs.

Η Κίνα ήταν σαφώς η κυρίαρχη αγορά. Έγιναν επίσης αγορές στη Νότια Κορέα, την Τουρκία, την Ελλάδα και την ευρωπαϊκή βιομηχανία μόδας.

Η δημοπρασία γουνοδερμάτων αλεπούς, που ξεκίνησε σήμερα, θα ολοκληρωθεί αύριο 28 Μαΐου. Στη συνέχεια, η εταιρεία θα εκδώσει μια χρηματιστηριακή ανακοίνωση που θα καλύπτει ολόκληρη τη δημοπρασία του Μαΐου.

 

Έκθεση 5ης ημέρας / Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Η σημερινή προσφορά περιελάμβανε 500.000 αρσενικά και θηλυκά White μινκ και 330.000 αρσενικά Silverblue μινκ καθώς και 73.000 αρσενικά και θηλυκά Black Cross μινκ.

  • Η συλλογή των αρσενικών White πωλήθηκε σχεδόν 100% σε σταθερές τιμές.
  • Η συλλογή των θηλυκών White πωλήθηκε σχεδόν 100% σε αυξημένες τιμές.
  • Η συλλογή των Silverblue πωλήθηκε σχεδόν 100% σε αυξημένες τιμές.
  • Η συλλογή των Black Cross πωλήθηκε 100% σε πολύ καλές τιμές.

Η Κίνα ήταν η κυρίαρχη αγορά με καλή υποστήριξη από τη Νότια Κορέα, την Τουρκία και την ευρωπαϊκή βιομηχανία μόδας. Η δημοπρασία μινκ ολοκληρώνεται αύριο με την πώληση της συλλογής θηλυκών Silverblue. Στη συνέχεια, η δημοπρασία συνεχίζεται με την προσφορά γουνοδερμάτων αλεπούς και Finnraccoon.

 

Έκθεση 4ης ημέρας / Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Η σημερινή προσφορά περιελάμβανε 475.000 Brown, 86.000 Mahogany και 29.000 Black θηλυκά μινκ καθώς και 141.000 Silver Cross γουνοδέρματα.

 

  • Η συλλογή των Brown πωλήθηκε σε ποσοστό 100% κάτω από έντονο ανταγωνισμό και σε αυξημένες τιμές.
  • Η συλλογή των Mahogany πωλήθηκε 100% κάτω από έντονο ανταγωνισμό.
  • Η σημερινή προσφορά των Black πωλήθηκε σχεδόν 100%.
  • Η συλλογή Silver Cross πωλήθηκε 100% κάτω από έντονο ανταγωνισμό σε αυξημένες τιμές.

Η Κίνα ήταν η κυρίαρχη αγορά με καλή υποστήριξη από τη Νότια Κορέα, την Ελλάδα, την Τουρκία και την ευρωπαϊκή βιομηχανία μόδας. Η δημοπρασία συνεχίζεται αύριο με την πώληση White, Silverblue και Black Cross μινκ δερμάτων.

 

 

Έκθεση 3ης ημέρας / Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024

Η σημερινή προσφορά περιελάμβανε 385.000 Brown, 103.000 Mahogany και 33.000 Black αρσενικά μινκ καθώς και 33.000 Sapphire.

  • Η συλλογή των Brown πωλήθηκε κατά 100% κάτω από έντονο ανταγωνισμό και σε αυξημένες τιμές για την συλλογή των Velvet και σταθερές τιμές για την συλλογή των Classic.
  • Η συλλογή των Mahogany πωλήθηκε σε ποσοστό 100% κάτω από έντονο ανταγωνισμό.
  • Η σημερινή συλλογή των Black πωλήθηκε σε ποσοστό 100%.
  • Η συλλογή των Sapphire πωλήθηκε σχεδόν σε ποσοστό 100% κάτω από ισχυρό ανταγωνισμό και σε σταθερές τιμές για τα αρσενικά δέρματα και σαφώς αυξημένες τιμές για τα θηλυκά.

Η Κίνα ήταν η κυρίαρχη αγορά με καλή υποστήριξη από τη Νότια Κορέα, την Ελλάδα, την Τουρκία και την ευρωπαϊκή βιομηχανία μόδας. Η δημοπρασία συνεχίζεται αύριο με την πώληση θηλυκών Brown, Mahogany και Black μινκ καθώς και των συλλογών Silver Cross και Sapphire Cross.

 

 

Έκθεση 2ης ημέρας / Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024

Η σημερινή προσφορά περιελάμβανε 205.000 Black και Royal Black καθώς και 287.000 Pearl μινκ γουνοδέρματα.

  • Η συλλογή των αρσενικών Black και Royal Black πωλήθηκε κατά 70% σε σταθερές τιμές.
  • Η συλλογή των θηλυκών Black και Royal Black πωλήθηκε κατά 80% σε αυξημένες τιμές.
  • Η συλλογή των αρσενικών Pearl πωλήθηκε κατά 100% σε σταθερές έως ελαφρώς αυξημένες τιμές.
  • Η συλλογή των θηλυκών Pearl πωλήθηκε κατά 95% σε σταθερές έως αυξημένες τιμές.
  • Το Royal Black Female Top Lot αγοράστηκε από την AO SHI FU REN FUR.

Οι συγκρίσεις τιμών αφορούν τη δημοπρασία του Μαρτίου της Saga Furs. Η Κίνα ήταν η κυρίαρχη αγορά με καλή υποστήριξη από τη Νότια Κορέα και την ευρωπαϊκή βιομηχανία μόδας. Η δημοπρασία συνεχίζεται αύριο με την πώληση των αρσενικών Brown, Mahogany και Black μινκ και της συλλογής των Sapphire.

 

Έκθεση 1ης ημέρας / Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Η δημοπρασία Μαΐου της Saga Furs ξεκίνησε σήμερα. Κατά τη διάρκεια των 7 ημερών της δημοπρασίας, η Saga Furs θα προσφέρει 3,8 εκατομμύρια γουνοδέρματα μινκ και 316.000 γουνοδέρματα αλεπούς και Finnraccoon, σε περισσότερους από 300 αγοραστές που αντιπροσωπεύουν όλες τις κύριες αγορές.

Η σημερινή προσφορά περιελάμβανε 233.000 Pastel μινκ γουνοδέρματα και 252.000 μινκ Palomino γουνοδέρματα.

 

  • Η συλλογή των αρσενικών Pastel πωλήθηκε σε ποσοστό 75% και η συλλογή των θηλυκών Pastel πωλήθηκε κατά 100% και οι δύο σε υψηλές τιμές με καλό ανταγωνισμό.
  • Η Classic συλλογή των αρσενικών και θηλυκών Palomino πωλήθηκε κατά 100% σε αυξημένες τιμές.
  • Η Velvet συλλογή των αρσενικών και θηλυκών Palomino πωλήθηκε κατά 100% σε αυξημένες τιμές.

Η Κίνα ήταν η κυρίαρχη αγορά με καλή υποστήριξη από την Τουρκία, τη Νότια Κορέα, την Ελλάδα και την ευρωπαϊκή βιομηχανία μόδας. Η δημοπρασία συνεχίζεται αύριο με την πώληση των Black mink συμπεριλαμβανομένης της αποκλειστικής συλλογής Royal Black και Pearl mink.

Tags: SAGA FURS
Previous Post

Εξαιρετική Επίδοση στην Ανακύκλωση ΑΗΗΕ, στα πλαίσια της Εκδήλωσης για την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος στο Δήμο Εορδαίας.

Next Post

Δήμος Βοΐου: Καπιταλιστές – Κομμουνιστές, σημειώσατε…. Βίντεο

Next Post
Τσολακόπουλος Ανδρέας: Μια πρόταση για την αγωγή και την εκπαίδευση

Δήμος Βοΐου: Καπιταλιστές - Κομμουνιστές, σημειώσατε.... Βίντεο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • Τα δρομολόγια του Καραβιού «ΟΛΥΜΠΙΑ»  για το διάστημα 28-30 Νοεμβρίου 2025
  • Ζευγάρι εξέτρεφε 50 και πλέον γάτες για να τις… φάει
  • 50χρονος πέθανε από τσίμπημα μέλισσας -Δεν πρόλαβε να φτάσει στο φαρμακείο, το αυτοκίνητό του εξετράπη
  • Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κοζάνης: Συνάντηση με το Δήμαρχο Κοζάνης
  • Πότε αλλάζουν οι διαδικασίες για διαθήκες και κληρονομιές

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  2. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr