• Latest
sms, 13033, κινητο

SMS 13033: Ο κωδικός για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά – Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

22 Δεκεμβρίου 2020
Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας απέκτησε απινιδωτή

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας απέκτησε απινιδωτή

28 Νοεμβρίου 2025
Σεμινάριο: “Digital  Marketing & Social Media – Από τη Θεωρία στην Πράξη” στην Πτολεμαΐδα

Σεμινάριο: “Digital  Marketing & Social Media – Από τη Θεωρία στην Πράξη” στην Πτολεμαΐδα

28 Νοεμβρίου 2025
Δήμος Κοζάνης: Έκθεση Συλλεκτών Νομού Κοζάνης από 3 έως 15 Δεκεμβρίου 2025 στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη

Δήμος Κοζάνης: Έκθεση Συλλεκτών Νομού Κοζάνης από 3 έως 15 Δεκεμβρίου 2025 στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη

28 Νοεμβρίου 2025
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπογραφή Σύμβασης για τις Άμεσες Ασφαλτικές Παρεμβάσεις στο Ε.Ο.Δ./Π.Δ.Μ.

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπογραφή Σύμβασης για τις Άμεσες Ασφαλτικές Παρεμβάσεις στο Ε.Ο.Δ./Π.Δ.Μ.

28 Νοεμβρίου 2025
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος για τις συνεργασίες διακυβέρνησης

Π. Κουκουλόπουλος για επαναφορά των Συλλογικών Διαπραγματεύσεων: Σημαντική θετική εξέλιξη η αποκατάσταση του κύρους των κοινωνικών εταίρων

28 Νοεμβρίου 2025
Οι κάτοικοι είπαν «όχι» στη συγχώνευση του Γυμνασίου Τρανοβάλτου

Οι κάτοικοι είπαν «όχι» στη συγχώνευση του Γυμνασίου Τρανοβάλτου

28 Νοεμβρίου 2025
Αυτοψίες για τη μελέτη αποκατάστασης της γέφυρας Σερβίων

Παράταση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων-Κοζάνης

28 Νοεμβρίου 2025
ΕΠΣ Κοζάνης: Η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου

Γ Εθνική: Συνέχεια με δύσκολες αναμετρήσεις για Κοζάνη και Εορδαϊκό

28 Νοεμβρίου 2025
ΕΠΣ Κοζάνης: Μοιράζονται την κορυφή Σιάτιστα και Εορδαϊκός

ΕΠΣ Κοζάνης: Ντέμπι κορυφής για Σιάτιστα και Αλιάκμων Βοΐου

28 Νοεμβρίου 2025
Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Γαλατινή: Αγιασμός για το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας

28 Νοεμβρίου 2025
Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών για την 18η Πανελλήνια Γιορτή Μανιταριού

Παρέμβαση Δημάρχου Γρεβενών για τις επενδύσεις ΑΠΕ στο Δήμο και την απώλεια σημαντικού έργου στο Παλαιοχώρι

28 Νοεμβρίου 2025
ΣΥΛΛΗΨΗ

Πτολεμαΐδα: Έσπασε το τζάμι αυτοκινήτου και έκλεψε ότι υπήρχε μέσα

28 Νοεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

SMS 13033: Ο κωδικός για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά – Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

sierafm by sierafm
22 Δεκεμβρίου 2020
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
sms, 13033, κινητο
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Καμία αλλαγή στο ωράριο για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά – Με sms στο 13033 οι έξοδοι και το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

Τον κωδικό μετακίνησης «6» θα στέλνουμε παραμονές και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, για να πάμε στα τραπέζια, δήλωσε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, απευθύνοντας έκκληση «να μην ανοίξουμε πολύ τον κύκλο, να δούμε αυτούς που λίγο πολύ βλέπουμε ούτως ή άλλως».

Κληθείς να διευκρινίσει τα τυχόν σκληρότερα μέτρα που μπορεί να ληφθούν για την Πρωτοχρονιά, ο κ. Πέτσας ανέφερε πως τα «πιο σκληρά μέτρα έχουν να κάνουν με τα υφιστάμενα», κάνοντας σαφές πως «όποιος κυκλοφορεί μετά τις 22:00 την παραμονή των Χριστουγέννων θα τον σταματήσει η Αστυνομία», με εξαίρεση βέβαια τους εργαζόμενους. Έτσι, όπως ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο Στέλιος Πέτσας, για τις γιορτές, σχεδιάζονται «περισσότεροι έλεγχοι» και όχι «άλλα μέτρα» και κάλεσε τους πολίτες να μαζευτούν μεσημέρι κι όχι βράδυ με τις οικογένειές τους.

Μάλιστα η Αστυνομία ετοιμάζει ειδικό πλάνο για την περιφρούρηση των μέτρων. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε προϊδεάσει για το σχέδιο: «Τις επόμενες μέρες θα εξειδικευτούν μέτρα, που θα περιορίσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις και τη δυνατότητα να κάνουμε καταχρήσεις. Θα κάνουμε Χριστούγεννα με την Αστυνομία στους δρόμους όπως ούτως ή άλλως γίνεται από τον Μάρτιο. Θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι προκειμένου να τηρούνται οι αποφάσεις οι οποίες τελικώς θα ληφθούν». Ειδικά για την Δυτική Αττική, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε αναφέρει πως: «θα είναι όλεθρος αν η Δυτική Αττική αρχίσει να πλημμυρίζει το Λεκανοπέδιο με κορονοϊό».

Σε όλη την Αττική θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι σε οποιονδήποτε κυκλοφορεί, σε ό,τι αφορά:

  • τον λόγο της μετακίνησης του,
  • τον κωδικό που έχει αποστείλει και
  • τα όποια σχετικά έγγραφα διαθέτει, έτσι ώστε να περιοριστούν οι συγκεντρώσεις πολλών ατόμων σε σπίτια για τα εορταστικά ρεβεγιόν.

Αυστηροί έλεγχοι, με την ίδια λογική, θα γίνονται και μετά τις πέντε το πρωί.

«Επανεξέταση των μέτρων μετά τις 7 Ιανουαρίου»

Διαφωνώντας ότι ο ΕΟΔΥ δεν έχει επιδημιολογική εικόνα της χώρας, εξήγησε ότι η διενέργεια τεστ έχει να κάνει με δύο παράγοντες: το να μην το κάνει κάποιος χωρίς λόγο και η διαθεσιμότητά τους. «Πρέπει να υπάρχει περιοδικότητα στα τεστ», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Αν τα επιδημιολογικά δεδομένα δείχνουν άλλα από αυτά της γενικής χώρας, τότε μπορεί να πάμε σε μέτρα τύπου τοπικό lockdown», επανέλαβε και είπε πως «ευτυχώς, τις τελευταίες μέρες πάμε καλά». Ερωτηθείς για χαλάρωση των μέτρων σε «πράσινες» περιοχές, όπως η Αλόννησος, ξεκαθάρισε πως «μέχρι τις 7 Ιανουαρίου ακολουθούμε τα μέτρα και μετά ελπίζουμε ότι θα είμαστε σε φάση να απελευθερώσουμε οικονομικές και κοινωνικές δραστηριότητες».

«Ακούμε τους ειδικούς: όλοι αυτοί που είναι στην πρώτη γραμμή», είπε σχολιάζοντας την αρνητική τάση στο να εμβολιαστούν κάποιοι, ενώ ειδικά για τις αμφιβολίες που αποτυπώθηκαν από τους υγειονομικούς, είπε πως «αν είναι γυναικολόγος ή ορθοπεδικός, τότε καλά κάνει και ρωτάει τον επιδημιολόγο» και τόνισε ότι «έχει σημασία η ενημέρωση, γι’ αυτό και καθιερώσαμε από χθες την ενημέρωση». Ξεκαθάρισε πως «ποτέ δεν έχουμε λάβει αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που έχει εισηγηθεί η Επιτροπή».

Το «στοίχημα» του εμβολιασμού

Όπως όμως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «το κρίσιμο είναι να δουλέψει ο μηχανισμός που έχουμε φτιάξει. Θα τσεκαριστεί τις επόμενες μέρες κι ελπίζουμε να δουλέψει».

Όσο αφορά στη διανομή του εμβολίου στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είπε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν από τους πρώτους που είχε πει να γίνει το εμβόλιο δημόσιο αγαθό και παραδέχθηκε πως, «πήγαμε σε συλλογική συμφωνία, η Ευρωπαϊκή Ένωση φαίνεται να έρχεται σε καθυστέρηση, συγκριτικά με τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, γι’ αυτό και πρέπει να επιταχύνει» και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι, «από Φεβρουάριο να καλυφθεί το κενό».

Ειδικά όμως για μεμονωμένης παραγγελίας από ελληνικής πλευράς, ξεκαθάρισε πως «δεν υπάρχει σκέψη για εθνική, αλλά για κοινοτική ενέργεια κι έτσι ελπίζουμε να καλυφθεί το κενό».
Πηγή:ethnos.gr
Tags: 13033
Previous Post

Υπεγράφη η Σύμβαση για την «Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Οικισμού Ελάτης»

Next Post

GovApp: Στον «αέρα» η νέα εφαρμογή του gov.gr – Όλα όσα μπορούμε να κάνουμε

Next Post
govapp, κινητο

GovApp: Στον «αέρα» η νέα εφαρμογή του gov.gr – Όλα όσα μπορούμε να κάνουμε

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας απέκτησε απινιδωτή
  • Σεμινάριο: “Digital  Marketing & Social Media – Από τη Θεωρία στην Πράξη” στην Πτολεμαΐδα
  • Δήμος Κοζάνης: Έκθεση Συλλεκτών Νομού Κοζάνης από 3 έως 15 Δεκεμβρίου 2025 στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη
  • Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπογραφή Σύμβασης για τις Άμεσες Ασφαλτικές Παρεμβάσεις στο Ε.Ο.Δ./Π.Δ.Μ.
  • Π. Κουκουλόπουλος για επαναφορά των Συλλογικών Διαπραγματεύσεων: Σημαντική θετική εξέλιξη η αποκατάσταση του κύρους των κοινωνικών εταίρων

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  2. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr