Δήμος Βοΐου: Έναρξη λειτουργιάς των Παιδικών Σταθμών και των ΚΔΑΠ
Δεντροφύτευση στο Δημοτικό Σχολείο Καλονερίου – Μικροκάστρου. Φωτογραφίες
Προβολές ταινιών και θεατρικά έργα από το καλλιτεχνικό σχολείο την Πέμπτη 15 Μαΐου 7:30 μ.μ στο ΔΗΠΕΘΕ
Σιάτιστα: Κλαδεύτηκε ο πλάτανος στην Πλατεία χώρας. Φωτογραφίες
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην Έκθεση DEFEA 2025- Παρουσία με κύρος και δυναμική εξωστρέφεια στον τομέα της άμυνας και ασφάλειας
Startup Europe Week Kozani | «Ανάπτυξη Τοπικού Οικοσυστήματος Νεοφυών Επιχειρήσεων σε μια Περιφέρεια Δίκαιης Μετάβασης», Δευτέρα 12 Μαΐου 2025
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκπαιδευτική δράση «Σαφάρι στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης»
Στάθης Κωνσταντινίδης: Η δημιουργία 2 Ωνάσειων Σχολείων στην περιοχή μας αποτελεί μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη
Επιτυχής Διοργάνωση των Δράσεων «Επαναχρησιμοποίηση και Ανακύκλωση στην Πράξη» της ΔΙΑΔΥΜΑ σε Μελίτη και Αιανή – Επόμενες Στάσεις: Καρπερό, Μεσοποταμία και Λιβαδερό
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκπαιδευτική δράση «Σαφάρι στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης»
ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Tρία πολύ βασικά λάθη που κάνεις και αποτυγχάνουν οι σχέσεις σου

Επιτέλους είσαι σε σχέση και νιώθεις κάτι παραπάνω από ευτυχισμένη. Θέλεις να τα κάνεις όλα σωστά γιατί αυτή τη φορά είσαι αποφασισμένη να πετύχει με οποιοδήποτε κόστος. Έλα όμως που τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελες και μάλιστα έχεις και τα αντίθετα αποτελέσματα. Οι ψυχολόγοι λοιπόν κατέληξαν σε 3 βασικά λάθη που κάνεις, και τελειώνεις μία σχέση πριν καν αρχίσει.

Επικεντρώνεσαι στο μέλλον: Και χάνεις το παρόν. Δεν είναι δυνατόν να τα έχετε μόλις ένα μήνα κι εσύ να κάνεις σχέδια για το τι νυφικό θα φορέσεις. Σου ακούγεται παράλογο; Κι όμως, ακούνε πολλά τα αυτιά μου καθημερινά. Ζήσε το παρόν και άσε τι θα γίνει σε δύο και τρεις μήνες. Και όταν με το καλό η σχέση ωριμάσει και δοκιμαστεί, τότε ίσως και να σε είσαι σε θέση να κάνεις κουβέντα για το μέλλον.

Υπερ-αναλύεις τα πάντα: Κάποια πράγματα απλά γίνονται! Όταν αυτό το συνειδητοποιήσεις και το βάλεις καλά μέσα στο μυαλουδάκι σου, τότε θα καταλάβεις ότι δε χρειάζεται να συγκαλείς έκτακτο συμβούλιο κάθε φορά που σου απαντάει μονολεκτικά σε ένα μήνυμα. Ίσως να βαριέται, ίσως να έχει δουλειά ή πιθανόν να είναι με τους φίλους του και να βλέπει μπάλα. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να πλάθεις σενάρια, τα οποία με μαθηματική ακρίβεια θα σε οδηγήσουν στην παράνοια και εκείνον εις άτακτον φυγήν!

Μη ζεις μόνο για εκείνον: Πριν τον γνωρίσεις είχες ζωή; Ε σε περίπτωση που είχες δεν υπάρχει λόγος να την αφήσεις και να τρέχεις από πίσω του. Μία γυναίκα με δραστηριότητες και κοινωνικό κύκλο, είναι πολύ πιο γοητευτική από ένα πλάσμα χωρίς προσωπικότητα που περιμένει πότε ο καλός της θα αποφασίσει να βγει για ποτό για να δει κι εκείνη τον έξω κόσμο. Βασικό αυτό. Μην το αγνοήσεις και κυρίως μη μετατραπείς στο μαιμουδάκι του.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *