Αστυνομικός και ο 10ος Συμβατός δότης Μυελού των Οστών

Αστυνομικός και ο 10ος Συμβατός δότης Μυελού των Οστών

Η Ελληνική Αστυνομία και ο Σύλλογος μας έχουμε την τιμητική μας στη Δωρεά Ζωής αυτές της μέρες.

Αστυνομικός, ο κ. Μπέσας Σωτήρης, της Αστυνομικής Δ/νσης Κοζάνης και ο 10ος συμβατός δότης Μυελού των Οστών και μάλιστα σε μόλις 10 μήνες από την ημέρα που έδωσε δείγμα στην εξόρμηση στο καφέ freddito στις 30/9/2016.

Με ενθουσιασμό δέχτηκε την είδηση ότι είναι συμβατός και άμεσα έσπευσε στη έναρξη της διαδικασίας ώστε να προσφέρει την πολυπόθητη πιθανότητα αποκατάστασης της Υγείας του αγνώστου σε αυτόν συνανθρώπου.

Είναι μεγάλος ο ενθουσιασμός των μελών του συλλόγου μας, όχι μόνο για τους 10 (δέκα) συμβατούς) μέσα στο 2017, αλλά και για την ποιότητα των ανθρώπων που μας εμπιστευτήκαν και έγιναν δότες και την χωρίς δεύτερη σκέψη συνέχιση της διαδικασίας που όπως συνεχώς τονίζουμε είναι απλή και ανώδυνη.

Η προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος μας, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» τα τελευταία χρόνια για ενημέρωση σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών και αγκαλιάστηκε από τους συμπολίτες μας, αποδίδει καρπούς, γι΄ αυτό είμαστε παρόντες σε κάθε εκδήλωση που μας καλούν.

Να ευχαριστούμε για άλλη μια φορά το δυναμικό της Ελληνικής Αστυνομίας Γ.Π.Α.Δ. Δυτικής Μακεδονίας για τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση εύρεσης Δοτών Μυελού των Οστών και μακάρι να γίνουν το παράδειγμα για όλες της αστυνομικές διευθύνσεις.

 

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
Τσαουσίδης Θεόδωρος

 


Άλλες ειδήσεις

ΕΝΠΕ: Να ληφθούν μέτρα για τον έλεγχο του πληθυσμού του αγριόχοιρου καθώς προκαλούνται μεγάλα προβλήματα στην αγροτική παραγωγή

Να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα για τον έλεγχο του πληθυσμού του αγριόχοιρου, ζητεί από τα συναρμόδια Υπουργεία Περιβάλλοντος και Ενέργειας

ΕΠΣ Κοζάνης: Στις 4 τα παιχνίδια. Δείτε το πρόγραμμα

Μισή ώρα νωρίτερα θα αρχίσουν τα παιχνίδια στην ΕΠΣ Κοζάνης το Σαββατοκύριακο. Βατές αποστολές για τις ομάδες του Βοΐου στην

Ποια είναι η κατηγορία γυναικών που είναι πιο επιρρεπείς στον παράνομο έρωτα

Site γνωριμιών εξηγεί και τους λόγους. Όταν ένας άνδρας ή μία γυναίκα επιλέξει να στραφεί σε ένα άλλο πρόσωπο για

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*