• Latest
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ

Άλλαξαν οι τιμές στις εξετάσεις υγείας -Ποιες και πόσο ακριβαίνουν (λίστα)

4 Φεβρουαρίου 2025
Το Θερινό Σχολείο Υδρογόνου επιστρέφει δυναμικά για 3η χρονιά στην Κοζάνη

Το Θερινό Σχολείο Υδρογόνου επιστρέφει δυναμικά για 3η χρονιά στην Κοζάνη

12 Ιουνίου 2025
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ

Περπάτημα πριν ή μετά το φαγητό; Τι δείχνουν μελέτες

12 Ιουνίου 2025
gov.gr, υπολογιστης

Μεταβίβαση ακινήτων και κληρονομιές μέσω του gov.gr – Τι αλλάζει

12 Ιουνίου 2025
νερο

Τέσσερις τρόποι που το νερό σας βοηθάει να χάσετε κιλά – Πόσο πρέπει να πίνετε

12 Ιουνίου 2025
ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Νέος ΚΟΚ: Υπερψηφίστηκε με ευρύτατη πλειοψηφία -Αναλυτικά οι αλλαγές, τα πρόστιμα και οι ποινές

12 Ιουνίου 2025
πονος αυτι

Αύξηση εγκεφαλικών επεισοδίων μεταξύ των ηλικιών 18-50 -Οι έξι κύριες αιτίες

12 Ιουνίου 2025
Επιμελητήριο Κοζάνης: Όλοι μαζί για την Μαρία

Επιμελητήριο Κοζάνης: Όλοι μαζί για την Μαρία

12 Ιουνίου 2025
ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

Η πτήση στο… πουθενά που κράτησε 32 ώρες – Δεν έφτασαν ποτέ στην Κρήτη

12 Ιουνίου 2025
Ανακήρυξη Αριστείδη Σιαφάρα ως Ευεργέτη του Δημοτικού Σχολείου Εράτυρας

Ανακήρυξη Αριστείδη Σιαφάρα ως Ευεργέτη του Δημοτικού Σχολείου Εράτυρας

12 Ιουνίου 2025
ΠΑΙΔΙ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Κρίσιμη η κατάσταση των παιδιών που παρασύρθηκαν στον Άραχθο

12 Ιουνίου 2025
ποτο

Πόσο καιρό χρειάζεται το συκώτι για να αποτοξινωθεί από το αλκοόλ

12 Ιουνίου 2025
ηλικιωμενος συνταξιουχοι ΣΥΝΤΑΞΗαπατη τριτη ηλικια

Άγρια ληστεία εις βάρος ηλικιωμένου – Τον έστειλαν στο νοσοκομείο για ένα κινητό

12 Ιουνίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 12 Ιουνίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Άλλαξαν οι τιμές στις εξετάσεις υγείας -Ποιες και πόσο ακριβαίνουν (λίστα)

sierafm by sierafm
4 Φεβρουαρίου 2025
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ
0
SHARES
56
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δημοσιεύτηκε η Υπουργική Απόφαση για την αύξηση του κρατικού τιμολογίου των διαγνωστικών εξετάσεων, που καθορίστηκε με Προεδρικό Διάταγμα του 1991 (157/1991) και παρέμεινε καθηλωμένο στα ίδια επίπεδα μέχρι σήμερα.

Με τη νέα απόφαση θεσπίζεται αύξηση της τάξης του 30% στις τιμές των εξετάσεων, η οποία θα καλυφθεί από την αντίστοιχη αύξησης της συμμετοχής των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ, που διαμορφώνεται σε ποσοστό 4,5% της αρχικής τιμής.

Πρόκειται για μία πρόταση των ιδιωτικών φορέων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ), η οποία, όπως είχε γίνει γνωστό, έγινε δεκτή από το υπουργείο Υγείας, ως απάντηση στο σοβαρό πρόβλημα του clawback (περικοπές λόγω υπέρβασης του προκαθορισμένου προϋπολογισμού για διαγνωστικές εξετάσεις), που απειλεί τη βιωσιμότητα διαγνωστικών εργαστηρίων και των κλινικοεργαστηριακών γιατρών και έχει οδηγήσει σε σειρά κινητοποιήσεων τον κλάδο.

Σε πρώτη φάση, η απόφαση αφορά μόνο στις μικροβιολογικές εξετάσεις, όπου το clawback στην κορύφωσή του είχε φτάσει έως και το 50%, όμως αίτημα των φορέων είναι να επεκταθεί και σε άλλες κατηγορίες.

Αυξήσεις τιμών – Παραδείγματα 

  • Γενική εξέταση αίματος: Η τιμή αυξάνεται από 2,88 ευρώ σε 3,74 ευρώ και η συμμετοχή του ασφαλισμένου (15%) από 0,43 ευρώ σε 0,56 ευρώ (+0,13 ευρώ)
  • Γενική εξέταση ούρων: Η τιμή αυξάνεται από 1,76 ευρώ σε 2,29 ευρώ και η συμμετοχή του ασφαλισμένου από 0,26 ευρώ σε 0,34 ευρώ (+0,08 ευρώ)
  • Τριγλυκερίδια: Η τιμή αυξάνεται από 4,49 ευρώ σε 5,84 ευρώ και η συμμετοχή του ασφαλισμένου από 0,67 ευρώ σε 0,88 ευρώ (+0,21 ευρώ)
  • HDL χοληστερόλη: Η τιμή αυξάνεται από 4,75 ευρώ σε 6.18 ευρώ και η συμμετοχή του ασφαλισμένου από 0.71 ευρώ σε 0.93 ευρώ (+0,22 ευρώ)
  • LDL χοληστερόλη: Η τιμή αυξάνεται από 4,75 ευρώ σε 6.18 ευρώ και η συμμετοχή του ασφαλισμένου από 0.71 ευρώ σε 0.93 ευρώ (+0,22 ευρώ)
  • Ουρία: Η τιμή αυξάνεται από 2,26 ευρώ σε 2,94 ευρώ και η συμμετοχή του ασφαλισμένου από 0,36 ευρώ σε 0,44 ευρώ (+0,08 ευρώ)
  • Σίδηρος ορού (Fe): Η τιμή αυξάνεται από 3,43 ευρώ σε 4,46 ευρώ και η συμμετοχή του ασφαλισμένου από 0,51 ευρώ σε 0,67 ευρώ (+0,16 ευρώ)

Για κάποιον ο οποίος πρέπει να υποβληθεί σε όλες τις παραπάνω εξετάσεις, η επιπλέον επιβάρυνση της συμμετοχής διαμορφώνεται στο 1,1 ευρώ (+0,13 +0,08+0,21+0,22+0,22+0,08+0,16= 1,1 ευρώ).

Εκπρόσωποι του κλάδου επισημαίνουν ότι πρόκειται για μια μικρή αύξηση στις συμμετοχές των ασφαλισμένων, η οποία όμως κρίνεται αναγκαία για τη διάσωση των ιδιωτικών φορέων ΠΦΥ, όπου απευθύνεται η συντριπτική πλειονότητα των ασθενών προκειμένου να υποβληθούν στις εξετάσεις τους. Με την παρέμβαση αυτή εκτιμάται ότι θα σημειωθεί ελάττωση του clawback κατά 45 εκατ. ευρώ. Αν και η μείωση αυτή δεν θεωρείται αρκετή για να βγάλει τον κλάδο από το αδιέξοδο του clawback, αποτελεί μία μικρή δόση «οξυγόνου» για τους φορείς, οι οποίοι εδώ και αρκετό καιρό εκπέμπουν «SOS».

«Όλοι θέλουμε να μην πληρώνει ο ασφαλισμένος, αλλά να πληρώνει το κράτος. Όμως, μέχρι πρότινος, πληρώναμε εμείς. Κάτι έπρεπε να γίνει, διαφορετικά δεν θα μπορούσαμε να εξυπηρετήσουμε τους ασθενείς. Ήδη έχουν αρχίσει και καταργούνται συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ στην επαρχία και σιγά σιγά θα ακολουθούσε και η Αθήνα», αναφέρει ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Κλινοεργαστηριακών Ειδικοτήτων (ΠΟΣΚΕ), Φώτιος Πατσουράκος, ο οποίος δηλώνει αρχικά ικανοποίηση για την ανταπόκριση του υπουργείου στο αίτημα των φορέων.

Ο ίδιος επισημαίνει πως είναι αδιανόητο να αμείβονται διαγνωστικά εργαστήρια και κλινικοεργαστηριακοί γιατροί με τις ίδιες τιμές από το 1991, όταν όλα τα έξοδα (υλικά, ενέργεια κ.ο.κ) έχουν υποστεί σημαντικές αυξήσεις όλα αυτά τα χρόνια. Παρόλο που αναγνωρίζει ότι με μία σειρά μέτρων που έχουν ληφθεί από το υπουργείο Υγείας αναμένεται να υπάρξει βελτίωση της κατάστασης για τους φορείς ΠΦΥ, όπως επισημαίνει, θα χρειαστεί χρόνος.

Από την άλλη πλευρά, οι ασθενείς «ασφυκτιούν» από τις δαπάνες για την υγεία τους, με δεδομένο ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή της ευρωπαϊκής λίστας με τα υψηλότερα ποσοστά σε ιδιωτικές πληρωμές.

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, πάντως, φέρεται να ζήτησε από το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ενίσχυση του προϋπολογισμού για διαγνωστικές εξετάσεις, ύψους 30 εκατ. ευρώ, η οποία αν και -σύμφωνα με πληροφορίες- αρχικά έγινε δεκτή, τελικά «σκάλωσε». Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Γεωργιάδης, εμφανίζεται αισιόδοξος για την πορεία του clawback των διαγνωστικών, εκτιμώντας ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί από το υπουργείο Υγείας, έχουν ήδη αρχίσει να αποδίδουν.

Αλλάζει το «σύστημα» για το πώς θα παίρνουμε τα φάρμακά μας  

Εν τω μεταξύ, αλλαγές στη χορήγηση φαρμάκων στους ασφαλισμένους σχεδιάζει να εφαρμόσει η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, με στόχο τη μείωση της δαπάνης και την αποφυγή παρατυπιών.

Οι αλλαγές έρχονται ως απάντηση στα πρόσφατα σκάνδαλα υπερσυνταγογράφησης που κόστισαν εκατομμύρια ευρώ στον Οργανισμό.

Σύμφωνα με τη διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ, Θεανώ Καρποδίνη, στο πρώτο δίμηνο του 2025 θα τεθεί σε λειτουργία ένα νέο ψηφιακό σύστημα έγκρισης συνταγογράφησης, στο οποίο θα συμμετέχουν και οι ασφαλισμένοι. Συγκεκριμένα, η διαδικασία θα περιλαμβάνει τα εξής:

Όταν ένας γιατρός συνταγογραφεί φάρμακα, ο ασφαλισμένος θα πρέπει να δίνει έγκριση μέσω του κινητού του τηλεφώνου, παρόμοια με τις τραπεζικές συναλλαγές.

Το ίδιο σύστημα έγκρισης θα εφαρμόζεται και κατά την παραλαβή των φαρμάκων από το φαρμακείο, διασφαλίζοντας ότι το σκεύασμα χορηγείται για πραγματικές ιατρικές ανάγκες.

Με τον τρόπο αυτό, ο ΕΟΠΥΥ θα αποκτήσει καλύτερη καταγραφή των χορηγούμενων φαρμάκων και θα ενισχυθεί η διαφάνεια στη διαδικασία.

Κάθε πότε δικαιούμαστε διαγνωστικές εξετάσεις; Οι περιορισμοί και οι εξαιρέσεις

Με λεπτομέρειες για το κάθε πότε μπορεί ένας ασφαλισμένος να αποζημιώνεται για τις διαγνωστικές εξετάσεις που του συνταγογραφεί ο γιατρός, δημοσιεύτηκε πριν λίγους μήνες η Υπουργική Απόφαση, με βάση την οποία αίρονται και οι περιορισμοί που είχαν οριστεί για συγκεκριμένες κατηγορίες ασθενών με χρόνια ή σοβαρά νοσήματα.

Ειδικότερα η άρση των περιορισμών αφορά σε ογκολογικούς και αιματολογικούς ασθενείς, ασθενείς με χρόνια νεφρική ανεπάρκεια, ασθενείς με καρδιακές αρρυθμίες καθώς και σε γυναίκες κατά τη διάρκεια της κύησης.

Όπως περιγράφεται αναλυτικά στην Υπουργική Απόφαση, η οποία ουσιαστικά αντικαθιστά παλαιότερη η οποία είχε εκδοθεί προ δεκαετίας, σήμερα για τον ίδιο ΑΜΚΑ ασφαλισμένου επιτρέπεται η συνταγογράφηση και εκτέλεση της ίδιας εξέτασης μια φορά εντός 20 ημερών.

Ειδικότερα, ανά 4 ημέρες αποζημιώνονται οι εξετάσεις:

Γενική Αίματος, Γενική Ούρων, Σάκχαρο, Ουρία, Κρεατινίνη, Αμυλάση ορού, Ουρικό Οξύ, ΑLP, SGOT, SGPT, γ-GT, LDH, Ολική Χολερυθρίνη, Άμεση Χολερυθρίνη, Κάλιο, Νάτριο, Ασβέστιο, Αλβουμίνη ορού, CPK, CPK-MB, Τροπονίνη, PT-INR, APTT, Ποσοτικό CRP, Επίπ.δ. φαρμάκου, Ακτινογραφίες (επανάληψη ίδιου ακτινογραφικού ελέγχου), ΗΚΓ, Ομάδα αίματος μετά διασταυρώσεως.

Από τον χρονικό περιορισμό των τεσσάρων ημερών εξαιρούνται οι ογκολογικοί ασθενείς, οι αιματολογικοί ασθενείς, οι ασθενείς με χρόνια νεφρική ανεπάρκεια, οι ασθενείς με καρδιακές αρρυθμίες καθώς και οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της κύησης.

Ανά 2 ημέρες:

  • Β- Χοριακή Γοναδοτροπίνη.

*Δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός για β- χοριακή γοναδοτροπίνη και για έλεγχο με LH, Ε2, Προγεστερόνη, στις γυναίκες που υποβάλλονται σε εξωσωματική γονιμοποίηση (με υποχρεωτική αναγραφή στο σχόλιο: «Διέγερση ωοθηκών σε κύκλο IVF» ή «Εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο»).

Ανά τρεις μήνες (12 εβδομάδες):

  • Βιταμίνη Β12, Προσδιορισμός Φυλλικού Οξέος, Γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη *Εξαιρούνται του κανόνα ο Σακχαρώδης Διαβήτης Τύπου Ι και ο Διαβήτης Κύησης.

Ανά 6 μήνες (24 εβδομάδες):

  • Ολική 25(ΟΗ) Βιταμίνη D- 1, 25 (OH)2vitD, Ομοκυστεϊνη

Ανά έτος (48 εβδομάδες):

  • Anti-TG, Anti-TPO ανά έτος (ως ισχύει), ενώ ανά 6μηνο μόνο για τη διάγνωση της νόσου με κωδικό C73 καθώς και για ασθενείς που λαμβάνουν βιολογικούς παράγοντες,
  • FT3 ανά έτος, με εξαίρεση τις περιπτώσεις που ως διάγνωση μπαίνει «κύηση», οπότε θα συνταγογραφείται χωρίς χρονικό περιορισμό.
  • Lpa

Σε περίπτωση που η πρώτη μέτρηση της Lpa είναι εντός φυσιολογικών ορίων η εξέταση δεν επαναλαμβάνεται (άπαξ)

Απεικονιστικές εξετάσεις 

Με την ίδια απόφαση ορίζεται και η υπαγωγή σε κανόνα επανάληψης της εξέτασης PET/CT ως εξής: τον πρώτο χρόνο της νόσου το ανώτερο ανά 4μήνες και τα επόμενα χρόνια ανά 6 μήνες. Εάν κριθεί ιατρικά απαραίτητη επιπλέον εξέταση, θα μπορεί να διενεργηθεί κατόπιν έγκρισης από το Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο (Α.Υ.Σ.) του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.).

Αντίστοιχα, για Triplex αγγείων σώματος ορίζεται η υπαγωγή σε κανόνα επανάληψης ως εξής:

Για τον ίδιο ΑΜΚΑ ασφαλισμένου επιτρέπεται η συνταγογράφηση και εκτέλεση της ίδιας εξέτασης έως 2 φορές εντός διαστήματος ενός έτους για: υπερηχητική αρτηριογραφία καρωτίδων και σπονδυλικών αρτηριών έγχρωμο, υπερηχητική αρτηριογραφία αορτής έγχρωμο, υπερηχητική αρτηριογραφία λαγονίων αρτηριών έγχρωμο, υπερηχητική αγγειογραφία νεφρικών αγγείων έγχρωμο, υπερηχητική αρτηριογραφία άνω άκρων έγχρωμο (Έγχρωμη υπερηχητική αγγειογραφία αρτηριών),υπερηχητική αρτηριογραφία κάτω άκρων έγχρωμο (Έγχρωμη υπερηχητική αγγειογραφία αρτηριών), υπερηχητική φλεβογραφία κάτω άκρων έγχρωμο (Έγχρωμη υπερηχητική αγγειογραφία φλεβών).

Η συνταγογράφηση των όλων των παραπάνω εξετάσεων κατά παρέκκλιση των ανωτέρω χρονικών διαστημάτων επιτρέπεται, όμως σε αυτή την περίπτωση εκδίδεται παραπεμπτικό με την ένδειξη «δεν αποζημιώνεται από τον ΕΟΠΠΥ σε ιδιώτη πάροχο», οπότε και θα πρέπει να εκτελεστεί μόνο σε δημόσια δομή. Ειδικώς για τα triplex αγγείων σώματος εξαιρείται η συνταγογράφηση από ιατρούς Αγγειοχειρουργούς, Νεφρολόγους και Ογκολόγους, οι οποίοι δύνανται να συνταγογραφήσουν παραπεμπτικά και να εκτελεστούν σε ιδιώτη πάροχο κατά παρέκκλιση των ανωτέρω χρονικών διαστημάτων, επισυνάπτοντας αναλυτική ιατρική γνωμάτευση. Οι χρονικοί περιορισμοί δεν ισχύουν για τις εξετάσεις που η επανάληψή τους έχει καθοριστεί ή θα καθοριστεί στο μέλλον σε διαγνωστικό πρωτόκολλο.

Νέα πλατφόρμα για ραντεβού 

Επίσης, νέα πλατφόρμα e-Ραντεβού μέσω του gov.gr προσφέρει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής διαχείρισης ραντεβού σε δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, καθώς και σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα. Μετά την εφαρμογή των ηλεκτρονικών ραντεβού με ιδιώτες γιατρούς, το Υπουργείο Υγείας προχωρά στην ανάπτυξη μιας ενιαίας πλατφόρμας finddoctors.gov.gr που επιτρέπει τον εύκολο και γρήγορο προγραμματισμό εξετάσεων και επισκέψεων μέσω μιας απλής και φιλικής προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ eopyy.gov.gr Η είσοδος στην πλατφόρμα πραγματοποιείται με χρήση των κωδικών TAXISNET ή ΑΗΦΥ, ενώ η διαδικασία κλεισίματος ραντεβού γίνεται απλή μέσα από την επιλογή κατάλληλων κριτηρίων, όπως η ημερομηνία, η τοποθεσία και η ειδικότητα του γιατρού. Η εφαρμογή υποστηρίζει και τον προγραμματισμό διαγνωστικών εξετάσεων.

Πηγή: aftodioikisi.gr

 

Tags: αυξησεις τιμωνΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Previous Post

Από τις 15 Μαρτίου η προπληρωμένη κάρτα για τα επιδόματα

Next Post

Κρούσμα μηνιγγίτιδας σε δημοτικό: Κινητοποιήσεις από τους γονείς των μαθητών

Next Post
σχολειο

Κρούσμα μηνιγγίτιδας σε δημοτικό: Κινητοποιήσεις από τους γονείς των μαθητών

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • Το Θερινό Σχολείο Υδρογόνου επιστρέφει δυναμικά για 3η χρονιά στην Κοζάνη
  • Περπάτημα πριν ή μετά το φαγητό; Τι δείχνουν μελέτες
  • Μεταβίβαση ακινήτων και κληρονομιές μέσω του gov.gr – Τι αλλάζει
  • Τέσσερις τρόποι που το νερό σας βοηθάει να χάσετε κιλά – Πόσο πρέπει να πίνετε
  • Νέος ΚΟΚ: Υπερψηφίστηκε με ευρύτατη πλειοψηφία -Αναλυτικά οι αλλαγές, τα πρόστιμα και οι ποινές

Πρόσφατα σχόλια

  1. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  2. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  3. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
  4. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ στο Ο Δήμος Κοζάνης απαγορεύει ποδήλατα, πατίνια & μπάλες στην κεντρική πλατεία
  5. Νικοςασπραδακης ετών 80 στο Μπαράζ Ανόδου: Ο Εορδαϊκός ξανά στη Γ’ Εθνική
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr