• Latest
Δικαστήριο, δικη, μηνυση

 Έδειρε τη γυναίκα του και την πεθερά του γιατί δεν τον άφησαν να οδηγήσει μεθυσμένος

16 Νοεμβρίου 2022
Σιάτιστα: 14 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με την Ευαγγελία

Σιάτιστα: 14 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με την Ευαγγελία

19 Νοεμβρίου 2025
φυσικο αεριο

Φλώρινα: Δόθηκε λύση για τη συνέχιση του προγράμματος φυσικού αερίου

18 Νοεμβρίου 2025
παιδι

Καστοριά: Νεαρή κοπέλα έπεσε θύμα εκβιασμού και δημοσίευσης προσωπικών δεδομένων

18 Νοεμβρίου 2025
Μίκης Θεοδωράκης

ΚΚΕ: Συναυλία στην Κοζάνη για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη με τον Κώστα Τριανταφυλλίδη

18 Νοεμβρίου 2025
ΣΥΡΙΖΑ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ της ΠΕ Κοζάνης εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Αλέκου Φλαμπουράρη

18 Νοεμβρίου 2025
Νεάπολη: Εκδήλωση με θέμα  Επαναχρησιμοποίηση και Ανακύκλωση στην πράξη από τη ΔΙΑΔΥΜΑ

Νεάπολη: Εκδήλωση με θέμα  Επαναχρησιμοποίηση και Ανακύκλωση στην πράξη από τη ΔΙΑΔΥΜΑ

18 Νοεμβρίου 2025
Τον πολιούχο και προστάτη της Άγιο Νικόλαο γιορτάζει η Κοζάνη

Κοζάνη: Στον Άγιο Νικόλαο λείψανο του Αγίου Νεκταρίου

18 Νοεμβρίου 2025
Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»

Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»

18 Νοεμβρίου 2025
Μαζί για την Κοζάνη: «Kαι χθες μας θυμίσατε κ. Μαλούτα και ποιος είστε και τι δεν κάνατε!»

Δήμος Κοζάνης: Δήλωση του Δημάρχου Γιάννη Κοκκαλιάρη για τη θέρμανση Δρεπάνου

18 Νοεμβρίου 2025
Πολυτίμη Φαρμάκη

Συνεδριάζει η Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας την Παρασκευή 21/11/2025

18 Νοεμβρίου 2025
Δυτική Μακεδονία: Στο «φουλ» οι μηχανές της Περιφέρειας για την ανάπτυξη δικτύου επιχειρήσεων αμυντικού εξοπλισμού

Δυτική Μακεδονία: Στο «φουλ» οι μηχανές της Περιφέρειας για την ανάπτυξη δικτύου επιχειρήσεων αμυντικού εξοπλισμού

18 Νοεμβρίου 2025
Δήμος Γρεβενών: Συντονισμός φορέων για ασφαλή χειμερινή περίοδο.

Δήμος Γρεβενών: Συντονισμός φορέων για ασφαλή χειμερινή περίοδο.

18 Νοεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

 Έδειρε τη γυναίκα του και την πεθερά του γιατί δεν τον άφησαν να οδηγήσει μεθυσμένος

sierafm by sierafm
16 Νοεμβρίου 2022
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
Δικαστήριο, δικη, μηνυση
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Φυλάκιση 29 μηνών με τριετή αναστολή, πρόστιμο 1.200 ευρώ και αφαίρεση της άδειας οδήγησης και των πινακίδων του αυτοκινήτου επιβλήθηκαν σε 47χρονο άνδρα στον Βόλο ο οποίος χτύπησε τη σύζυγο και την πεθερά του όταν εκείνες προσπάθησαν να τον αποτρέψουν από το να οδηγήσει μεθυσμένος.

Η υπόθεση εκδικάστηκε χθες (15/11) στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου ο άνδρας κατηγορούνταν για ξυλοδαρμό με γροθιές σε βάρος της 41χρονης γυναίκας και της 65χρονης μητέρας της στο πάρκινγκ του λιμανιού της πόλης, όταν η πρώτη επενέβη σε διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του ο δράστης, επειδή ο ίδιος ήθελε να οδηγήσει παρά τη μέθη του.

Συγκεκριμένα ο 47χρονος αντιμετώπιζε επτά κατηγορίες: παράνομη βία και απειλή σε βάρος της συζύγου του, απειλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή κατά της 65χρονης και της 41χρονης κόρης της, εξύβριση κατά συρροή, επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος. Η υπόθεση είχε παραπεμφθεί σε αυτόφωρο και η εκδίκαση της είχε ήδη αναβληθεί άλλες δύο φορές.

Μπροστά στα μάτια του παιδιού

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των θυμάτων αλλά και ανθρώπων που ήταν μπροστά στο περιστατικό, όλα ξεκίνησαν όταν ο κατηγορούμενος, εμφανώς μεθυσμένος, έκανε προσπάθειες να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητό του στον κυρίως διάδρομο του πάρκινγκ, μη μπορώντας να ελέγξει σωστά το όχημα.

Η σύζυγός του και άλλα άτομα τον προέτρεψαν να κατέβει από το αυτοκίνητο για να οδηγήσει εκείνη, καθώς, όπως του είπε, «μπορεί να σκοτώσεις κάποιον». Τότε εκείνος έγινε έξαλλος και σταματώντας άτσαλα το όχημα μπροστά στη γυναίκα του και το 4χρονο παιδί τους φέρεται να άρχισε να την βρίζει, ενώ το αγοράκι είχε βάλει τα κλάματα αναφέρει το thenewspaper.gr.

Η ένταση κορυφώθηκε όταν ο 47χρονος άρπαξε τη σύζυγό του με το παιδί στην αγκαλιά από το χέρι για να τους οδηγήσει στην πίσω θέση του αυτοκινήτου τους. Στο σημείο αυτό επενέβη η 41χρονη γυναίκα που του είπε να την αφήσει να οδηγήσει και τότε ο κατηγορούμενος εξαγριώθηκε και βρίζοντας την της έδωσε δύο γροθιές στο πρόσωπο.

Τι λένε μάρτυρες

Η 65χρονη μητέρα του θύματος προσπάθησε να προστατεύσει την κόρη της απωθώντας τον, όμως εκείνος δεν δίστασε να βρίσει και εκείνη και να της δώσει επίσης γροθιά, ματώνοντας το πρόσωπο και τα ούλα της, ενώ στην συνέχεια έστριψε βίαια τα δάχτυλα του χεριού της. Η κόρη της, μάλιστα, περιέγραψε με θλίψη και οργή πως ο 47χρονος έβαζε τόση δύναμη που είδε τα γόνατα της μητέρας της να λυγίζουν από τον πόνο.

Τότε επενέβη 67χρονος άνδρας, αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, ο οποίος απώθησε τον κατηγορούμενο αναγκάζοντάς τον να αφήσει την γυναίκα. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο 67χρονος ως μάρτυρας στο δικαστήριο, ο δράστης συνέχισε τις απειλές και σε εκείνον, ενώ όταν άκουσε για «μήνυση», ειρωνεύτηκε λέγοντας «σιγά μην έχεις 200 ευρώ για μηνύσεις».

Στην συνέχεια προσπάθησε να μπει στο αμάξι του για να διαφύγει, μέχρι που κατέφθασαν δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος, καθώς και δύο ειδικοί φρουροί, οι οποίοι και τον συνέλαβαν παρά την αντίσταση που προέβαλε.

Τόσο ο 67χρονος, όσο και η σύζυγος και ο γιος του, στις καταθέσεις τους περιέγραψαν πως ο 47χρονος ήταν μεν μεθυσμένος και εν εξάλλω αλλά με συνείδηση του εαυτού του.

Η απόφαση του δικαστηρίου

Ο ίδιος ο δράστης και η σύζυγός του δεν παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, λόγω προβλήματος υγείας της τελευταίας. Ο κατηγορούμενος εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο.

Ο 47χρονος αρνούνταν όλες τις κατηγορίες εναντίον του, αλλά και η ίδια η σύζυγός του είχε σε προηγούμενη κατάθεσή της υποστηρίξει πως εκείνος ούτε την απείλησε ούτε χρησιμοποίησε βία εναντίον της. Ο εισαγγελέας με βάση τις μαρτυρίες έκρινε ότι το περιεχόμενο των κατηγοριών αποδεικνύεται και πρότεινε την καταδίκη του κατηγορούμενου.

Το δικαστήριο τον έκρινε αθώο λόγω αμφιβολιών για παράνομη βία και απειλή σε βάρος της συζύγου του και ένοχο χωρίς ελαφρυντικά για τις υπόλοιπες πέντε κατηγορίες οι οποίες είναι απειλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή κατά της 65χρονης και της 41χρονης κόρης της, εξύβριση κατά συρροή, επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Πηγή: Newsbeast.gr

Tags: ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
Previous Post

Επίδομα θέρμανσης: Πώς και μέχρι πότε οι αιτήσεις – Πότε πληρώνονται τα ποσά

Next Post

Διακοπή Ηλεκτρικού Ρεύματος

Next Post
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Διακοπή Ηλεκτρικού Ρεύματος

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • Σιάτιστα: 14 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με την Ευαγγελία
  • Φλώρινα: Δόθηκε λύση για τη συνέχιση του προγράμματος φυσικού αερίου
  • Καστοριά: Νεαρή κοπέλα έπεσε θύμα εκβιασμού και δημοσίευσης προσωπικών δεδομένων
  • ΚΚΕ: Συναυλία στην Κοζάνη για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη με τον Κώστα Τριανταφυλλίδη
  • Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ της ΠΕ Κοζάνης εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Αλέκου Φλαμπουράρη

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  2. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr