• Latest
Δικαστήριο, δικη, μηνυση

 Έδειρε τη γυναίκα του και την πεθερά του γιατί δεν τον άφησαν να οδηγήσει μεθυσμένος

16 Νοεμβρίου 2022
Στο μπλόκο Σιάτιστας ο Νίκος Ανδρουλάκης.  Βίντεο και φωτογραφίες

Στο μπλόκο Σιάτιστας ο Νίκος Ανδρουλάκης. Βίντεο και φωτογραφίες

10 Ιανουαρίου 2026
Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Στο «μικροσκόπιο» οι επικοινωνίες του ανιψιού – Τα ερωτήματα και το μυστήριο με το λευκό αυτοκίνητο

Φοινικούντα: Ανατροπή στο έγκλημα – Ποιον δείχνει η ανακρίτρια ότι πάτησε τη σκανδάλη

10 Ιανουαρίου 2026
ΔΥΠΑ

ΔΥΠΑ: Ξεκινά η υποβολή προγραμμάτων κατάρτισης με Voucher για ανέργους

10 Ιανουαρίου 2026
κυνηγι καραμπινα

Νεκρός 27χρονος κυνηγός μετά από πτώση σε χαράδρα

10 Ιανουαρίου 2026
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα στις χειμερινές εκπτώσεις

10 Ιανουαρίου 2026
Νίκος  Ανδρουλάκης από Καστοριά: «Πολιτική αλλαγή και σταθερότητα μπορεί να φέρει μόνο το ΠΑΣΟΚ»

Νίκος Ανδρουλάκης από Καστοριά: «Πολιτική αλλαγή και σταθερότητα μπορεί να φέρει μόνο το ΠΑΣΟΚ»

10 Ιανουαρίου 2026
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

Αφιέρωμα στο Μακαριστό Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλο επί τη συμπληρώσει 7 ετών από την κοίμηση του

10 Ιανουαρίου 2026
Αρώματα και Γεύσεις Γης Βοϊου: Μαγειρεύοντας στα μηδέν χιλιόμετρα – Εκεί που η παράδοση γίνεται γαστρονομία

Αρώματα και Γεύσεις Γης Βοϊου: Μαγειρεύοντας στα μηδέν χιλιόμετρα – Εκεί που η παράδοση γίνεται γαστρονομία

10 Ιανουαρίου 2026
χιονι αλυσιδες

Που χρειάζονται αλυσίδες στη Δυτική Μακεδονία

10 Ιανουαρίου 2026
Φίλοι της Παράδοσης: Ευχαριστήρια επιστολή

Βαθιά ευγνωμοσύνη στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Κοζάνης – Επιστολή εκπαιδευτικού από το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας

10 Ιανουαρίου 2026
Ζευκλής στην κοπή πίτας: 367 εργαζόμενοι λειτουργούν ως ομάδα και δίνουν πρωτιά στο Δήμο Βοΐου.  Βίντεο

Ζευκλής στην κοπή πίτας: 367 εργαζόμενοι λειτουργούν ως ομάδα και δίνουν πρωτιά στο Δήμο Βοΐου. Βίντεο

10 Ιανουαρίου 2026
Τα πρώτα χιόνια στα ορεινά της Καστοριάς. Βίντεο

Ψυχρή εισβολή με χιόνια ακόμα και στα πεδινά της Βόρειας Ελλάδας – Πού και πότε θα χιονίσει

10 Ιανουαρίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 11 Ιανουαρίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

 Έδειρε τη γυναίκα του και την πεθερά του γιατί δεν τον άφησαν να οδηγήσει μεθυσμένος

sierafm by sierafm
16 Νοεμβρίου 2022
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
Δικαστήριο, δικη, μηνυση
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Φυλάκιση 29 μηνών με τριετή αναστολή, πρόστιμο 1.200 ευρώ και αφαίρεση της άδειας οδήγησης και των πινακίδων του αυτοκινήτου επιβλήθηκαν σε 47χρονο άνδρα στον Βόλο ο οποίος χτύπησε τη σύζυγο και την πεθερά του όταν εκείνες προσπάθησαν να τον αποτρέψουν από το να οδηγήσει μεθυσμένος.

Η υπόθεση εκδικάστηκε χθες (15/11) στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου ο άνδρας κατηγορούνταν για ξυλοδαρμό με γροθιές σε βάρος της 41χρονης γυναίκας και της 65χρονης μητέρας της στο πάρκινγκ του λιμανιού της πόλης, όταν η πρώτη επενέβη σε διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του ο δράστης, επειδή ο ίδιος ήθελε να οδηγήσει παρά τη μέθη του.

Συγκεκριμένα ο 47χρονος αντιμετώπιζε επτά κατηγορίες: παράνομη βία και απειλή σε βάρος της συζύγου του, απειλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή κατά της 65χρονης και της 41χρονης κόρης της, εξύβριση κατά συρροή, επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος. Η υπόθεση είχε παραπεμφθεί σε αυτόφωρο και η εκδίκαση της είχε ήδη αναβληθεί άλλες δύο φορές.

Μπροστά στα μάτια του παιδιού

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των θυμάτων αλλά και ανθρώπων που ήταν μπροστά στο περιστατικό, όλα ξεκίνησαν όταν ο κατηγορούμενος, εμφανώς μεθυσμένος, έκανε προσπάθειες να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητό του στον κυρίως διάδρομο του πάρκινγκ, μη μπορώντας να ελέγξει σωστά το όχημα.

Η σύζυγός του και άλλα άτομα τον προέτρεψαν να κατέβει από το αυτοκίνητο για να οδηγήσει εκείνη, καθώς, όπως του είπε, «μπορεί να σκοτώσεις κάποιον». Τότε εκείνος έγινε έξαλλος και σταματώντας άτσαλα το όχημα μπροστά στη γυναίκα του και το 4χρονο παιδί τους φέρεται να άρχισε να την βρίζει, ενώ το αγοράκι είχε βάλει τα κλάματα αναφέρει το thenewspaper.gr.

Η ένταση κορυφώθηκε όταν ο 47χρονος άρπαξε τη σύζυγό του με το παιδί στην αγκαλιά από το χέρι για να τους οδηγήσει στην πίσω θέση του αυτοκινήτου τους. Στο σημείο αυτό επενέβη η 41χρονη γυναίκα που του είπε να την αφήσει να οδηγήσει και τότε ο κατηγορούμενος εξαγριώθηκε και βρίζοντας την της έδωσε δύο γροθιές στο πρόσωπο.

Τι λένε μάρτυρες

Η 65χρονη μητέρα του θύματος προσπάθησε να προστατεύσει την κόρη της απωθώντας τον, όμως εκείνος δεν δίστασε να βρίσει και εκείνη και να της δώσει επίσης γροθιά, ματώνοντας το πρόσωπο και τα ούλα της, ενώ στην συνέχεια έστριψε βίαια τα δάχτυλα του χεριού της. Η κόρη της, μάλιστα, περιέγραψε με θλίψη και οργή πως ο 47χρονος έβαζε τόση δύναμη που είδε τα γόνατα της μητέρας της να λυγίζουν από τον πόνο.

Τότε επενέβη 67χρονος άνδρας, αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, ο οποίος απώθησε τον κατηγορούμενο αναγκάζοντάς τον να αφήσει την γυναίκα. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο 67χρονος ως μάρτυρας στο δικαστήριο, ο δράστης συνέχισε τις απειλές και σε εκείνον, ενώ όταν άκουσε για «μήνυση», ειρωνεύτηκε λέγοντας «σιγά μην έχεις 200 ευρώ για μηνύσεις».

Στην συνέχεια προσπάθησε να μπει στο αμάξι του για να διαφύγει, μέχρι που κατέφθασαν δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος, καθώς και δύο ειδικοί φρουροί, οι οποίοι και τον συνέλαβαν παρά την αντίσταση που προέβαλε.

Τόσο ο 67χρονος, όσο και η σύζυγος και ο γιος του, στις καταθέσεις τους περιέγραψαν πως ο 47χρονος ήταν μεν μεθυσμένος και εν εξάλλω αλλά με συνείδηση του εαυτού του.

Η απόφαση του δικαστηρίου

Ο ίδιος ο δράστης και η σύζυγός του δεν παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, λόγω προβλήματος υγείας της τελευταίας. Ο κατηγορούμενος εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο.

Ο 47χρονος αρνούνταν όλες τις κατηγορίες εναντίον του, αλλά και η ίδια η σύζυγός του είχε σε προηγούμενη κατάθεσή της υποστηρίξει πως εκείνος ούτε την απείλησε ούτε χρησιμοποίησε βία εναντίον της. Ο εισαγγελέας με βάση τις μαρτυρίες έκρινε ότι το περιεχόμενο των κατηγοριών αποδεικνύεται και πρότεινε την καταδίκη του κατηγορούμενου.

Το δικαστήριο τον έκρινε αθώο λόγω αμφιβολιών για παράνομη βία και απειλή σε βάρος της συζύγου του και ένοχο χωρίς ελαφρυντικά για τις υπόλοιπες πέντε κατηγορίες οι οποίες είναι απειλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή κατά της 65χρονης και της 41χρονης κόρης της, εξύβριση κατά συρροή, επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Πηγή: Newsbeast.gr

Tags: ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
Previous Post

Επίδομα θέρμανσης: Πώς και μέχρι πότε οι αιτήσεις – Πότε πληρώνονται τα ποσά

Next Post

Διακοπή Ηλεκτρικού Ρεύματος

Next Post
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Διακοπή Ηλεκτρικού Ρεύματος

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Στο μπλόκο Σιάτιστας ο Νίκος Ανδρουλάκης. Βίντεο και φωτογραφίες
  • Φοινικούντα: Ανατροπή στο έγκλημα – Ποιον δείχνει η ανακρίτρια ότι πάτησε τη σκανδάλη
  • ΔΥΠΑ: Ξεκινά η υποβολή προγραμμάτων κατάρτισης με Voucher για ανέργους
  • Νεκρός 27χρονος κυνηγός μετά από πτώση σε χαράδρα
  • Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα στις χειμερινές εκπτώσεις

Πρόσφατα σχόλια

  1. Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο - TsotiliNews στο Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο
  2. Λόζιος κι ανακατωσια στο Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα. Βίντεο
  3. Γιατί η online ψυχαγωγία έχει γίνει μια μικρή απόδραση για τους εργαζόμενους - SieraFM στο Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Ψυχαγωγίας στην Ελλάδα: Πέρα από τα Παραδοσιακά Όρια
  4. Αντώνης Φωτόπουλος στο Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής. Βίντεο
  5. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Νέα καζίνο για Έλληνες παίκτες

 

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr