Συλλόγου Καρκινοπαθών Εορδαίας
Ομόφωνο «Όχι» του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών στο υπό διαβούλευση σχέδιο για τον υγειονομικό χάρτη της Δυτικής Μακεδονίας
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Τεχνική Σύσκεψη για το Αστεροσκοπείο του Όρλιακα
Έρχεται το πιο μαγικό ταξίδι των Χριστουγέννων – Το «Πολικό Εργαστήρι» στην Καστοριά!
ΕΠΣ Κοζάνης: Μοιράζονται την κορυφή Σιάτιστα και Εορδαϊκός
ΕΠΣ Κοζάνης: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Σαββατοκύριακου 21-22/12/2024
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Διασύνδεση χρηματοδοτικών εργαλείων, επιχειρήσεων και φορέων για επενδύσεις στα θέματα Άμυνας – Ασφάλειας
Συνάντηση του Δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη με εκπροσώπους της Ελληνικής Εταιρείας Διανομής Αερίων Enaon EDA
Αμανατίδης: Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η γέφυρα του Βενέτικου
Δικό του  συνεργείο στη Νεάπολη απόκτησε ο Δήμος Βοΐου
Καλλιόπη Βέττα: «Η τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των ανθρώπων κι όχι εργαλείο για την όξυνση των ανισοτήτων»
Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δ. Μακεδονίας και το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση του έργου “RRI-LEADERS: Leadership for Territorial Development through Responsible Science and Innovation”

Έκανε σχεδόν 10.000 χιλιόμετρα με τα skates του για να «σώσει» τις μέλισσες και μπήκε στο βιβλίο Γκίνες

Στη «μάχη» για την ευαισθητοποίηση για την προστασία των μελισσών «ρίχτηκε» ο Καναδός Zachariah Choboter.

Το ταξίδι του Choboter, που του εξασφάλισε και μία θέση στο βιβλίο Γκίνες, ξεκίνησε, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων στις 25 Μαΐου στο Γουίστλερ της Βρετανικής Κολομβίας και ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα στο Σεντ Τζονς του Νιούφαουντλαντ, αφού διένυσε συνολική απόσταση 9.883 χιλιομέτρων σε όλο τον Καναδά.

https://www.newsbeast.gr/image/s870x/webp/file/files/1/2021/08/zachchoboter.jpg

Ο Choboter επικεφαλής της οργάνωσης «Blading for Bees» κάλυπτε καθημερινά απόσταση 120-130 χιλιομέτρων με στόχο να συγκεντρώσει πόρους και να ευαισθητοποιήσει για την προστασία των μελισσών, αλλά και να καταλάβει μία θέση στο Βιβλίο Γκίνες ως κάτοχος του ρεκόρ του μεγαλύτερης διάρκειας ταξιδιού με roller skates.

Το μέχρι τώρα ρεκόρ για τη μεγαλύτερη απόσταση με skate rollers, 8.595 χιλιόμετρα είχε από το 1986 ο Peter Bogelein από τη Γερμανία.

Για τον Choboter, το ταξίδι αυτό «ήταν μία πρόκληση σωματική και πνευματική», όπως δήλωσε.

Πηγή: Newsbeast.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *