Πραγματοποιήθηκε στα Κομνηνά η εκδήλωση με τίτλο : «Ποντιακές Μνήμες στην Εορδαία»
Π. Κουκουλόπουλος: «Η Αλλαγή φέρνει τη Βόρεια Ελλάδα σε ρόλο πρωταγωνιστή»
Αναδιαμορφώνοντας τον κόσμο με την βοήθεια του AI
ZAG COPIER – Ο εξοπλισμός της επιχείρησής σου με ποιότητα και αξιοπιστία
Οι συναντήσεις του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη στην Αθήνα
Το Επιμελητήριο Κοζάνης στη 10η επετειακή Serexpo
Νίκος Παπαγεωργίου
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»
Με οριακή ψηφοφορία (10-9) το νέο 1ο Δημοτικό Σερβίων θα στεγαστεί στο κτήριο του 1ου Δημοτικού – Ένταση και αντεγκλήσεις στο Δ.Σ. Σερβίων (Βίντεο)
Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου
Αγιασμός και έναρξη χορευτικών τμημάτων στον Σύλλογο Βοϊωτών Κοζάνης
ΤΕΕ: Αίτημα για παράταση στις καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων για το κτηματολόγιο

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε Βελβεντό και Λαγκαδά – Η απόφαση Θεοδωρικάκου

Ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος επικοινώνησε το πρωί με τους δημάρχους Βελβεντού Κοζάνης, Εμμανουήλ Στεργίου, και Λαγκαδά, Ιωάννη Ταχματζίδη, και ενημερώθηκε για τις ζημιές που υπέστησαν οι περιοχές τους από τη χθεσινή θεομηνία.

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών εγκρίνεται έκτακτη οικονομική ενίσχυση από 150.000 ευρώ για κάθε δήμο, προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι πρώτες βασικές ανάγκες από τις καταστροφές που προκλήθηκαν στις δύο περιοχές.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *