Τέλος στην εξαγωγή Λιγνίτη στα Σκόπια  – Νέο  κύμα ανέργων στην περιοχή
Δήμος Γρεβενών: Διάθεση κλιματιζόμενων χώρων και μέτρα προστασίας από τον καύσωνα
Φουσκωμένη κοιλιά; Οι τροφές που μπορούν να σε βοηθήσουν να νιώσεις πιο ανάλαφρα
Αγριογούρουνο τραυμάτισε στο πόδι 65χρονο κυνηγό σε περιοχή ανάμεσα σε Σκαφίδι και Βατερό
Τραυματισμός 13χρονου σε θαλάσσια παιδική χαρά στη Θάσο
ΚΟΥΝΟΥΠΙ
βια Βιασμός παιδι
Όλες οι αλλαγές σε επίδομα παιδιού, επίδομα ενοικίου, ελάχιστο εγγυημένο και ανεργίας
μαχαιρι
Πρώτη νύχτα γάμου στο… νοσοκομείο!
ΚΟΥΝΟΥΠΙ
Τα Γρεβενά τραγούδησαν… με άρωμα Κρήτης

Έρχονται αυξήσεις «φωτιά» σε βενζίνη-πετρέλαιο τον Ιούλιο

Εκτόξευση της τιμής της αμόλυβδης στα 1,70 ευρώ το λίτρο βλέπουν οι πρατηριούχοι.

Σημαντική άνοδο στην τιμή της βενζίνης μέσα στον Ιούλιο αναμένουν στελέχη της αγοράς πετρελαιοειδών, με την τιμή της αμόλυβδης να μην αποκλείεται να αγγίξει και τα 1,70 ευρώ το λίτρο, κατά μέσο όρο πανελλαδικά, από τα 1,59 όπου διαμορφώνεται σήμερα.

Συγκεκριμένα,πως δηλώνει στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ), Γιώργος Ασμάτογλου, οι επιπτώσεις των διεθνών αναταραχών θα γίνουν αισθητές στη χώρα μας μέσα στις επόμενες ημέρες, επηρεάζοντας και την τσέπη των καταναλωτών.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει, ήδη η τιμή του βαρελιού του αργού διαμορφώνεται στα 65 δολάρια, από 58 που ήταν πριν από έναν μήνα.

Κατά τα λεγόμενά του, είναι πολύ πιθανό να δούμε την τιμή της βενζίνης σταδιακά, σε βάθος ενός μήνα, να κινείται στα επίπεδα των 1.70 ευρώ το λίτρο.

Πηγή:Reader.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *