Έφτασαν στην Αιανή τα 10 πρώτα προσφυγόπουλα

Έφτασαν στην Αιανή τα 10 πρώτα προσφυγόπουλα

Έφτασαν την Τέταρτη το μεσημέρι στην Αιανή και στο ξενοδοχείο “Eλίμεια3” τα 10 πρώτα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, τα οποία θα παραμείνουν εκεί για άγνωστο χρονικό διάστημα, με έξοδα του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης του ΟΗΕ.

Τα παιδιά, ηλικίας 15-18 ετών, έχουν καταγωγή από το Πακιστάν και ήδη έτυχαν θερμής υποδοχής από τα μέλη της “ΑΡΣΙΣ” Κοζάνης, που φρόντισαν για τα πάντα, σε συνεργασία, φυσικά, με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου.

Τις επόμενες εβδομάδες θα αφιχθούν και άλλα ασυνόδευτα παιδιά, από 12 μέχρι 18 ετων, πάντα από το Πακιστάν, ενώ κατά τη διαμονή τους στην Αιανή θα υπάρχει σε καθημερινή βάση πρόνοια από κοινωνικούς λειτουργούς, εκπαιδευτικούς και ψυχολόγους από την ευρύτερη, κυρίως, περιοχή της Κοζάνης.

kozanimedia.gr


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Άλλες ειδήσεις

Στους 30 βαθμούς θα φτάσει το θερμόμετρο!!

Μέχρι και τους 30 βαθμούς θα φτάσει το θερμόμετρο τις επόμενες μέρες. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου ο Απρίλιος θα

Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης: Διακοπή υδροδότησης για την αποκατάσταση βλάβης

Αρρυθμία και διακοπή υδροδότησης για την αποκατάσταση βλάβης σε Σπάρτο, Άνω & Κάτω Κώμη, Κρόκο, Κήπο & Καισαρειά.  Η Δ.Ε.Υ.Α.

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ευχαριστεί για την προσφορά δωροεπιταγών

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ευχαριστεί θερμά για μια ακόμη φορά

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*