Ακόμα περιμένουμε την έναρξη του “Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον ΙΙ” Server-unavailable για ακόμα μία ημέρα!

Ακόμα περιμένουμε την έναρξη του “Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον ΙΙ” Server-unavailable για ακόμα μία ημέρα!

Ακόμα περιμένουμε την έναρξη του “Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον ΙΙ” Serverunavailable για ακόμα μία ημέρα!

Η έναρξη του «Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον ΙΙ» πραγματοποιήθηκε για ακόμα μία φορά σύμφωνα με το Υπουργείο και χιλιάδες μηχανικοί βρίσκονται εγκλωβισμένοι μπροστά στους υπολογιστές τους προσπαθώντας να συνδεθούν στην πλατφόρμα.

Τουλάχιστον ντροπή, κοροϊδία και εμπαιγμός για τους συναδέλφους μηχανικούς που επέλεξαν να ασχοληθούν με το πρόγραμμα και να «χάσουν» ακόμα μία ημέρα προσπαθώντας απλά να μπουν στο πληροφοριακό σύστημα. Άδικος κόπος!

Όλα αυτά φυσικά έρχονται ως συνέχεια πάμπολλων ανακοινώσεων για την δήθεν έναρξη του προγράμματος εδώ και πολλούς μήνες, τον οδηγό του προγράμματος να έχει δημοσιευθεί από τις 8 Φεβρουαρίου αλλά τα παραρτήματά του να είναι εν τέλει διαθέσιμα σε όλους μετά από αρκετές ημέρες στις 28 Φεβρουαρίου.

Λόγω του τρόπου που έχει θεσμοθετηθεί η όλη διαδικασία και η μέθοδος επιλογής των ωφελούμενων του προγράμματος, είναι φυσιολογικό τις πρώτες ώρες και ημέρες έναρξής του να πραγματοποιείται προσπάθεια για μαζική είσοδο και χρήση του πληροφοριακού συστήματος. Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες σπεύδουν μαζικά να εισέλθουν στο σύστημα φοβούμενοι ότι το Πρόγραμμα θα έχει, εντός πολύ σύντομου χρονικού διαστήματος, πλήρη απορρόφηση. Όλα αυτά όμως θα έπρεπε να έχουν προβλεφθεί και να έχει γίνει μέριμνα ώστε να βρεθεί λύση.

Επιπλέον όπως διαφαίνεται από τις πρώτες ώρες «λειτουργίας» του συστήματος μεγάλο ρόλο φαίνεται να παίζει η υποδομή του δικτύου internet ανά περιοχή και με αυτό τον τρόπο καταλύεται εξ αρχής η αρχή της ισονομίας.

Τίθεται θέμα νομιμότητας πλέον! Εάν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση θα μπορούν οι εγκεκριμένοι ενδιαφερόμενοι που δεν θα έχουν προλάβει να κάνουν εισαγωγή στο σύστημα να κάνουν προσφυγή ή τουλάχιστον ένσταση.

Εν κατακλείδι, αντιμετωπιζόμαστε από την παρούσα Κυβέρνηση ως αργόσχολοι επαγγελματίες. Κατάφεραν με την προχειρότητα και την ασυνέπειά τους να καταντήσουν ένα πρόγραμμα εκατομμυρίων, διαβλητό, αδιαφανές και αναξιοκρατικό.

ΥΓ 1.       «Ως τώρα ξέραμε το ευ αγωνίζεσθαι… Τις τελευταίες μέρες μάθαμε το F5!!»

ΥΓ 2.       Σήμερα πάντως, για το ότι δεν λειτουργεί η πλατφόρμα, φταίει αποκλειστικά η ημερομηνία, Τρίτη και 13 γαρ…

Δημοκρατική Κίνηση μηχανικών Δυτικής Μακεδονίας.

 


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
εξοικονομω κατ οικον

Άλλες ειδήσεις

266 συλλήψεις τον Απρίλιο στη Δυτική Μακεδονία

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας του μήνα Απριλίου 2018 Κατά τη διάρκεια του μήνα Απριλίου του 2018, στις

Με επιτυχία στέφθηκε η 1η ημέρα του 2nd Fur Shopping Festival

236 εμπορικοί επισκέπτες πέρασαν τις πύλες του Κέντρου Γούνας Δυτικής Μακεδονίας Με δύο ναυλωμένες πτήσεις από Ρωσία και Ουκρανία, αλλά

Το ΣΕΕΝ καταδικάζει τις απολύσεις στον προμηθευτικό συνεταιρισμό της ΔΕΗ

Το ΣΕΕΝ «Εργατική Αλληλεγγύη» καταδικάζει τις απαράδεκτες ενέργειες του Δ.Σ προμηθευτικού συνεταιρισμού προσωπικού ΔΕΗ και του προέδρου του που ως

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.