Ανεύθυνοι άναψαν φωτιά για να ψήσουν στην βεράντα του καταφυγίου στον Μπούρινο

Ανεύθυνοι άναψαν φωτιά για να ψήσουν στην βεράντα του καταφυγίου στον Μπούρινο

Με μεγάλη μας λύπη πληροφορούμαστε συχνά ότι κάποιοι συνδημότες μας, επισκέπτες του χώρου του καταφυγίου στο Μπούρινο, δείχνουν με τον πιο ακατανόητο τρόπο την περιφρόνησή τους προς όλους μας προκαλώντας ζημιές και καταστρέφοντας δημοτική περιουσία που βρίσκετε στο όρος Μπούρινο και ανήκει στους δημότες του Βοΐου.

Σήμερα έφτασε στα χέρια μας φωτογραφία που δείχνει ότι το Σάββατο 10/2/2018 κάποιοι εντελώς ανεύθυνα άναψαν φωτιά για να ψήσουν στη βεράντα της ξύλινης κατασκευής που θα φιλοξενήσει τη Γραμματεία του Κέντρου Περιβαλλοντικής Eνημέρωσης του Δήμου περιφρονώντας τον κίνδυνο της πρόκλησης πυρκαγιάς, η οποία θα μπορούσε να αποβεί μοιραία όχι μόνο για τα οικήματα, την εκκλησιά και το καταφύγιο αλλά και για το περιβάλλον.

Θέλουμε αρχικά να απευθύνουμε έκκληση στον κόσμο προκειμένου ο καθένας μας και όλοι μαζί, να γίνουμε φύλακες της περιουσίας που ανήκει στους δημότες και δη στη νέα γενιά, τόσο για τη διαφύλαξη της ασφάλειας του περιβάλλοντος όσο και για την πραγματική οικονομική ζημία, που ο Δήμος και η κοινωνία καλείται να αποκαταστήσει κάθε φορά. Επίσης, θέλουμε να ενημερώσουμε ότι ο Δήμος θα προβεί αρχικά σε μήνυση κατά αγνώστων για κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς και παρ΄όλο που δεν ήταν στα σχέδια του Δήμου, σεβόμενος την επιθυμία για μη δημοσιοποίηση δραστηριοτήτων των επισκεπτών, θα τοποθετηθούν κάμερες παρακολούθησης του χώρου ως ένα εργαλείο αποτροπής, προστασίας και καταγραφής καταστροφικών ενεργειών.


Άλλες ειδήσεις

Παρουσίαση του συνδυασμού του Νίκου Σαρρή στην Πτολεμαΐδα

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 στην Πτολεμαΐδα (Δημαρχείο, Αίθουσα Δ.Σ.) στις 6:30μ.μ. στην εκδήλωση όπου θα παρουσιαστεί το

Τον Περιφερειάρχη επισκέφθηκε ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη επισκέφθηκε την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Υποστράτηγος

Πτολεμαΐδα: Ευχές για το νέο έτος θα ανταλλάξει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης

Τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος θα ανταλλάξει με τους φορείς και τους πολίτες της περιοχής της Εορδαίας, ο

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*