Δήμος Κοζάνης: Απάντηση σε Δημοσίευμα με τίτλο «Ένα κτήριο – αποθήκη στο κέντρο του χωριού – Μια ασχήμια που πρέπει να εκλείψει με την κατεδάφισή του»

Δήμος Κοζάνης: Απάντηση σε Δημοσίευμα με τίτλο «Ένα κτήριο – αποθήκη στο κέντρο του χωριού – Μια ασχήμια που πρέπει να εκλείψει με την κατεδάφισή του»

Σε απάντηση δημοσιεύματος με τίτλο «Ένα κτήριο – αποθήκη στο κέντρο του χωριού – Μια ασχήμια που πρέπει να εκλείψει με την κατεδάφισή του» που υπογράφουν οι κ.κ. Θεόφιλος Παπαδόπουλος και  Ιωάννης Σαντετσίδης, κάτοικοι ΤΚ Δρεπάνου, έχουμε να σημειώσουμε τα εξής:

 

–        Το αναφερόμενο ακίνητο, από το 2006 , είναι ιδιοκτησίας  του Γεωργικού Πιστωτικού Συνεταιρισμού Δρεπάνου, με αριθμό τίτλου 42411.

–        Ο Δήμος Κοζάνης έχει εκφράσει τη βούληση και προχωρά σε ενέργειες ώστε όπου είναι εφικτό, τέτοια κτήρια, τα οποία είναι πολλά στο σύνολο του Δήμου, να περιέλθουν στην κυριότητα του ώστε να λυθούν τυχόν προβλήματα, όπως αυτό που αναφέρεται στην επιστολή. Πρόκειται όμως για διαδικασίες, οι οποίες για να προχωρήσουν απαιτούν αποφάσεις των τοπικών Συνεταιρισμών με ότι αυτό συνεπάγεται.

–        Αναφορικά με τα έσοδα από το Πανηγύρι του Δρεπάνου, φέτος για πρώτη φορά και στο εξής, το μεγαλύτερο μέρος τους χρηματοδοτεί έργα του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Κοζάνης, αποκλειστικά για την Τ.Κ. Δρεπάνου. Για το 2017 το έργο που χρηματοδοτείται είναι η «Βελτίωση Κοινόχρηστων Χώρων Τ.Κ. Δρεπάνου» το οποίο βρίσκεται υπό δημοπράτηση ύψους 20.000 ευρώ.

 


Άλλες ειδήσεις

8,93εκ. ευρώ εγκρίθηκαν για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Κοζάνης- Οι παρεμβάσεις που περιλαμβάνονται

Την έγκριση του  Στρατηγικού Σχεδίου  Βιώσιμης Αστική Ανάπτυξης ΒΑΑ του Δήμου Κοζάνης, ύψους 8.930.000 € καθώς και τον ορισμό του

Την Τρίτη ο τελικός του Τουρνουά!!

Την Τρίτη 11 Ιουλίου 2017 στις 8.00 μμ θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του τουρνουά ποδοσφαίρου Σιάτιστας που αναβλήθηκε λόγω των

Το παρασκήνιο της αποχώρησης Κανάκη από τον ΑΝΤ1 και η ανακοίνωση του καναλιού

Με μια λιτή ανακοίνωση δύο μόλις προτάσεων επιβεβαίωσε ο ΑΝΤ1 τη λύση της συνεργασίας με τον Αντώνη Κανάκη, την ώρα

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.