• Latest
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Απαγωγή: Νέα αποκάλυψη -Η δεκάχρονη ήταν συμμαθήτρια με την κόρη της «κοκκινομάλλας»!

19 Ιουνίου 2020
Με την Evangelia η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Σιάτιστα στις 14 Δεκέμβρη

Με την Evangelia η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Σιάτιστα στις 14 Δεκέμβρη

12 Δεκεμβρίου 2025
Βόιο: Η πρώτη κόντρα Ζευκλή – Μαγιάγκα με αφορμή το τεχνικό πρόγραμμα. Βίντεο

Βόιο: Η πρώτη κόντρα Ζευκλή – Μαγιάγκα με αφορμή το τεχνικό πρόγραμμα. Βίντεο

12 Δεκεμβρίου 2025
ΕΠΣ Κοζάνης: Μοιράζονται την κορυφή Σιάτιστα και Εορδαϊκός

ΕΠΣ Κοζάνης: Επιστροφή στη δράση

12 Δεκεμβρίου 2025
ΕΠΣ Κοζάνης: Η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου

Γ’ Εθνική: Δύσκολες αποστολές για Εορδαϊκό και Κοζάνη στη 13η Αγωνιστική!

12 Δεκεμβρίου 2025
Ο Κοζανίτης Αϊ Βασίλης και το Κυνήγι του Χριστουγεννιάτικου Θησαυρού

Ο Κοζανίτης Αϊ Βασίλης και το Κυνήγι του Χριστουγεννιάτικου Θησαυρού

12 Δεκεμβρίου 2025
Δήμος Γρεβενών: Δέσμευση του υπουργού Εσωτερικών, για το έργο της ανακατασκευής – εκσυγχρονισμού του Δημοτικού Σταδίου «Μίλτος Τεντόγλου»

Ξεκινά το μεγάλο έργο της αναβάθμισης του ΔΑΚ Γρεβενών “Μίλτος Τεντόγλου

12 Δεκεμβρίου 2025
Εορταστικό Ωράριο Καταστημάτων Σιάτιστας

Εορταστικό Ωράριο Καταστημάτων Σιάτιστας

12 Δεκεμβρίου 2025
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπογραφή Σύνδεσης Διαβαθμικής Συνεργασίας με τον Δήμο Βοϊου

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπογραφή Σύνδεσης Διαβαθμικής Συνεργασίας με τον Δήμο Βοϊου

12 Δεκεμβρίου 2025
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Κλείνουν οι Δήμοι της Δυτικής Μακεδονίας την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου

12 Δεκεμβρίου 2025
Με οριακή ψηφοφορία (10-9) το νέο 1ο Δημοτικό Σερβίων θα στεγαστεί στο κτήριο του 1ου Δημοτικού – Ένταση και αντεγκλήσεις στο Δ.Σ. Σερβίων (Βίντεο)

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2025

12 Δεκεμβρίου 2025
Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καστοριάς εγκληματική οργάνωση

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καστοριάς εγκληματική οργάνωση

12 Δεκεμβρίου 2025
Μαλούτας: “Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών με μία καθαρή νίκη της ‘Ενότητας”

Μαλούτας: Η “Τηλεθέρμανση“ Δρεπάνου και άλλα Χριστουγεννιάτικα παραμύθια…..

12 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Απαγωγή: Νέα αποκάλυψη -Η δεκάχρονη ήταν συμμαθήτρια με την κόρη της «κοκκινομάλλας»!

sierafm by sierafm
19 Ιουνίου 2020
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
2
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της απαγωγής 10χρονης Μαρκέλλας, από την 33χρονη κοκκινομάλλα η οποία ομολόγησε ότι χορήγησε ναρκωτικές ουσίες και ασέλγησε επάνω της.

Ο αδελφός της Μαρκέλλας μιλώντας στο Mega αποκάλυψε ότι η 10χρονη πήγαινε στο ίδιο σχολείο, με την κόρη της δράστιδος! Επίσης, ο αδελφός της μικρής Μαρκέλλας, εξέφρασε και το παράπονό του, για το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει δει την αδερφή του και μαθαίνει νέα της, μόνο από τα ΜΜΕ.

Από την πλευρά του, ο ποινικολόγο Αλέξης Κούγιας που ανέλαβε την υπεράσπιση της οικογένειας της μικρής Μαρκέλλας, μιλώντας επίσης στο Mega χαρακτήρισε την υπόθεση πρωτοφανή: «Είναι πρωτοφανής αρπαγή – απαγωγή για τη διενέργεια ασελγών πράξεων. Χορήγηση ναρκωτικών σε ανήλικο… Πρωτοφανής υπόθεση. Ακόμα και τα παιδιά στο πανεπιστήμιο θα πρέπει να απασχολήσει. Απαγωγή, με χορήγηση ναρκωτικών, να φορέσει στο παιδάκι χειροπέδες». Διατύπωσε δε την υποψία ότι η γυναίκα μπορεί να έχει συνεργούς

Η 33χρονη οδηγήθηκε στην εισαγγελέα μετά τη σύλληψή της για κατοχή ναρκωτικών ομολόγησε τις πράξεις της. Παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην Α’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία πήρε προθεσμία.

Εις βάρος της 33χρονης η Εισαγγελέας Γεσθημενή Χατζηπαρασίδου άσκησε ποινική δίωξη για 4 κακουργήματα. Η εισαγγελέας πλημμελειοδικών απήγγειλε εις βάρος της τις εξής κατηγορίες: αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, βιασμός, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων (σε βαθμό κακουργήματος), προμήθεια ναρκωτικών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο (σε βαθμό πλημμελήματος).
Χορήγησε ναρκωτικές ουσίες στην 10χρονη Μαρκέλλα

Παρότι δεν υπάρχουν ίχνη κακοποίησης, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η πράξη του βιασμού συνίσταται στη χορήγηση των ναρκωτικών φαρμάκων προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις της ανήλικης ώστε να προβεί στη συνέχεια σε ασελγείς πράξεις. Η 33χρoνη, που φέρεται να εκδίδεται περιστασιακά, όπως έγινε γνωστό ομολόγησε προανακριτικά τις πράξεις της.

Η αστυνομία επεξεργάζεται υλικό από κινητό και υπολογιστή για πορνογραφικό υλικό που απεικονίζει τη μικρή μαθήτρια. Αυτό φέρεται να κατέθεσε και η ανήλικη, λέγοντας ότι η αρπαγέας τη μακιγιάρισε πριν να τη φωτογραφίσει. Από τις διωκτικές αρχές εξετάζεται και η εκδοχή να εμπλέκεται πίσω από την υπόθεση κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων.
Το χρονικό της αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας

Οπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα voria.gr, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές, η 33χρονη το μεσημέρι της 11ης Ιουνίου, προσέγγισε τη 10χρονη και αφού την εξαπάτησε την έπεισε να την ακολουθήσει σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, όπου, της χορήγησε αναμειγμένες ναρκωτικές ουσίες σε ρόφημα.

Στην αστυνομία η κατηγορούμενη φέρεται να είπε ότι είχε σεξουαλικές προτιμήσεις για τα ανήλικα παιδιά. Η ίδια είναι μητέρα ενός παιδιού και χωρισμένη, με το παιδί της να ζει σε άλλη πόλη, μαζί με τον πατέρα του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 33χρονη φέρεται να προσέγγισε τη μαθήτρια και αφού την εξαπάτησε λέγοντάς της ότι ήρθε εκείνη να την παραλάβει από το σχολείο, και έτσι την έπεισε να την ακολουθήσει.

Όσον αφορά το μέρος όπου κράτησε τη Μαρκέλλα επί σχεδόν δύο 24ωρα προτού την αφήσει, η αστυνομία ανακοίνωσε πως πρόκειται για διαμέρισμα στην Καλαμαριά, όπου διενεργήθηκαν έρευνες και εντοπίστηκε ρουχισμός, τον οποίο φαίνεται να φορούσε η 33χρονη «κατά την αρπαγή και απελευθέρωση της 10χρονης». Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε, επιχείρησε να καταστρέψει επιβαρυντικά στοιχεία πετώντας τα σε κάδο απορριμμάτων.

Η 33χρονη, που φέρεται στο παρελθόν να ήταν γειτόνισσα της οικογένειας της Μαρκέλλας, την οποία αυτόπτες μάρτυρες περιέγραφαν ως «κοκκινομάλλα», πραγματοποίησε αλλαγές στο παρουσιαστικό της, κουρεύοντας γουλί το κεφάλι της προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή, ενώ φαίνεται να έπαιρνε ιδιαίτερα μέτρα κάλυψης και απόκρυψης των μετακινήσεων της φορώντας καπέλα, μάσκες κ.ά.

Η 33χρονη εντοπίστηκε χθές σε παραλία της Κατερίνης, όπου προσήχθη, και μεταφέρθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία διότι κατείχε ναρκωτικά χάπια.

Πηγή: iefimerida.gr

Tags: ΑΠΑΓΩΓΗ
Previous Post

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (από 22-06-2020 έως 28-06-2020)

Next Post

Απατεώνες μέσω… ΕΣΠΑ -Πώς εξαπατούσαν επιχειρηματίες

Next Post
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Απατεώνες μέσω... ΕΣΠΑ -Πώς εξαπατούσαν επιχειρηματίες

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Με την Evangelia η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Σιάτιστα στις 14 Δεκέμβρη
  • Βόιο: Η πρώτη κόντρα Ζευκλή – Μαγιάγκα με αφορμή το τεχνικό πρόγραμμα. Βίντεο
  • ΕΠΣ Κοζάνης: Επιστροφή στη δράση
  • Γ’ Εθνική: Δύσκολες αποστολές για Εορδαϊκό και Κοζάνη στη 13η Αγωνιστική!
  • Ο Κοζανίτης Αϊ Βασίλης και το Κυνήγι του Χριστουγεννιάτικου Θησαυρού

Πρόσφατα σχόλια

  1. Αντώνης Φωτόπουλος στο Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής. Βίντεο
  2. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  3. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

 

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr