• Latest
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή

Αποκαλύψεις σοκ για τον αστυνομικό που βίαζε τα παιδιά του -Τα τρομοκρατούσε και τα χτυπούσε να μην μιλήσουν

30 Νοεμβρίου 2024
«Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση: Νέα εποχή, με αποτελέσματα» στη ΔΕΘ

«Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση: Νέα εποχή, με αποτελέσματα» στη ΔΕΘ

16 Σεπτεμβρίου 2025

Στα Σέρβια η τίμια Κάρα του Αγίου Παρθενίου, προστάτη των καρκινοπαθών

16 Σεπτεμβρίου 2025

Διπλή παρέμβαση του Π. Κουκουλόπουλου στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής για τη Συνεταιριστική Τράπεζα και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

16 Σεπτεμβρίου 2025

Το δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης στηρίζει τους κατοίκους του Βατερού κατά του φωτοβολταϊκού

16 Σεπτεμβρίου 2025
Δήμος Κοζάνης: Ξεκινά απόψε ο «Νιάημερος» – Οι πρώτοι εκθέτες κατέφθασαν, οι ψησταριές στήνονται, το λούνα παρκ έτοιμο (Βίντεο)

Οι Εμποροπανηγύρεις στη Δυτική Μακεδονία. Δείτε πότε είναι η καθεμιά

16 Σεπτεμβρίου 2025
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας: Παρουσίαση και Δημόσια Διαβούλευση για την Κυκλοφοριακή Μελέτη της Κοζάνης

16 Σεπτεμβρίου 2025
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: Ενώ η ευλογιά στα αιγοπρόβατα έχει ξεφύγει και το lock down είναι ορατό, η κυβέρνηση θεωρεί ότι όλα είναι καλώς καμωμένα

16 Σεπτεμβρίου 2025
Λαϊκή Συσπείρωση

Λαϊκή Συσπείρωση: Ανακοίνωση για την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την καύση απορριμμάτων

16 Σεπτεμβρίου 2025
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή

Κοζάνη: Σύλληψη 56χρονου απατεώνα. Ζητούσε 86.000 ευρώ!!

16 Σεπτεμβρίου 2025
Δυναμική Συμμετοχή του Δήμου Γρεβενών στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2025

Εγκαίνια του Σταθμού Πρώτων Βοηθειών του Δήμου Κοζάνης στις 7 το απόγευμα της Τρίτης 16 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

16 Σεπτεμβρίου 2025
ΕΠΣ Κοζάνης: Με τεσσάρα πέρασε ο Μακεδονικός Σιάτιστας από την Άρδασσα

Ρεάλ Μαδρίτης – Μαρσέιγ: Πολλά τα γκολ στη Μαδρίτη

16 Σεπτεμβρίου 2025
Συνάντηση του Υπευθύνου Έργου του Μηχανισμού Στήριξης Επιχειρήσεων με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κοζάνης

Συνάντηση του Υπευθύνου Έργου του Μηχανισμού Στήριξης Επιχειρήσεων με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κοζάνης

16 Σεπτεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Αποκαλύψεις σοκ για τον αστυνομικό που βίαζε τα παιδιά του -Τα τρομοκρατούσε και τα χτυπούσε να μην μιλήσουν

sierafm by sierafm
30 Νοεμβρίου 2024
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή
0
SHARES
86
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Χειριστικός, μεθοδικός, βίαιος και ακραία επικίνδυνος. Με αυτά τα λόγια χαρακτηρίζεται ο αστυνομικός που υπηρετούσε από το 2019, στην Ασφάλεια της Βουλής και φέρεται να κακοποιούσε την σύζυγο του, επίσης αστυνομικό, να βίαζε την ίδια και κάποια από τα παιδιά τους.
«Δεν θα μου κάνεις ποτέ τίποτα, θα σε βγάλω τρελή»

«Δεν θα μου κάνεις ποτέ τίποτα, θα σε βγάλω τρελή». Και αυτή είναι μία από τις φράσεις που φέρεται να έλεγε στην σύζυγο του, την οποία είχε καταφέρει να έχει υπό τον πλήρη έλεγχο του, από όταν εκείνη ήταν 18χρόνων.

Ο αστυνομικός της Βουλής, στον οποίο ασκήθηκε δίωξη, εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα και νοσηλεύεται σε ψυχιατρείο φρουρούμενος, φέρεται για 8 ολόκληρα χρόνια, από το 2016, να είχε μετατρέψει την ζωή της οικογένειας του σε πραγματικό εφιάλτη.

Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε, φέρεται να ανάγκαζε την σύζυγο του να ασελγεί στα παιδιά τους, ενώ εκείνος παρακολουθούσε και στη συνέχεια προχωρούσε αυτός στους βιασμούς της ίδιας και των παιδιών τους, όπως ανάγκαζε και τον γιο του να ασελγεί στις αδελφές του.

Το προφίλ του αστυνομικού της Βουλής

Ο αστυνομικός της Βουλής ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει και οδηγός Αντιστράτηγου της ΕΛ.ΑΣ. που έχει φύγει από τη ζωή, φέρεται να έκανε κουμάντο στη ζωή της συζύγου του, με την οποία απέκτησαν 5 παιδιά ενώ η ίδια είναι έγκυος στο 6ο παιδάκι, ασκώντας έλεγχο στα πάντα και φυσικά στο κινητό της.

Αρμόδιες πηγές περιέγραφαν στο iefimerida, πως δεν της επέτρεπε ούτε στο κομμωτήριο να πάει, αφού είχε φτάσει στο σημείο να της κουρεύει ο ίδιος τα μαλλιά, όπως και στις κορούλες του, ενώ στον γιο του, προσπαθούσε να επιβάλλει τις απόψεις του για τις γυναίκες, λέγοντας πως είναι κατώτερες από τους άνδρες και δεν αξίζουν.

Προκειμένου να εξασφαλίσει την σιωπή της προχωρούσε, όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές στο iefimerida, στους ξυλοδαρμούς της ακόμα και με γκλοπ που είχε, την έδενε με χειροπέδες ενώ φέρεται να την απειλούσε ότι θα την σκότωνε με το όπλο του.

Η ίδια είχε πειστεί πως ο κακοποιήτης της και κακοποιητής των παιδιών της, είχε υψηλές γνωριμίες -όπως της έλεγε- και πως δεν μπορούσε να του κάνει κανείς τίποτα, ενώ και τα παιδιά φέρεται να τα είχε κάνει να νιώθουν συνένοχα των αρρωστημένων πράξεων του, πείθοντας τα πως εάν μιλούσαν θα κατέληγαν στη φυλακή.

Φέρεται μάλιστα να χτυπούσε βάναυσα το αγοράκι της οικογένειας όταν εκείνο αρνιόταν να τον υπακούσει.

Το απόκομμα της εφημερίδας με τον ξυλοδαρμό

Ενδεικτικό του χαρακτήρα του είναι το γεγονός πως παλαιότερα φέρεται ο ίδιος να είχε χτυπήσει κάποιον άνδρα, περιστατικό το οποίο είχε γραφτεί σε εφημερίδα. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το είχε κόψει και το είχε τοποθετήσει σε κορνίζα στο σπίτι, καμαρώνοντας ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο για την πράξη του.

Παράλληλα, σε βάρος του εκκρεμούσαν πειθαρχικά και ποινικά αδικήματα για σωματικές βλάβες που είχε προξενήσει σε τρίτους.
Οι καταγγελίες

Η πρώτη καταγγελία από την σύζυγο του έγινε τον Φεβρουάριο του 2024, για ενδοοικογενειακή βία, ωστόσο η ίδια εξαναγκάστηκε – όπως εκτιμάται- να ανακαλέσει την κατάθεση της, ζητώντας ποινική διαμεσολάβηση.

Στα μέσα του Νοέμβρη, η γυναίκα απευθύνθηκε και πάλι στους συναδέλφους της, καταγγέλλοντας τον για δεύτερη φορά για ενδοοικογενειακή βία. Αποτέλεσμα ήταν να της χορηγηθεί η εφαρμογή panic button και να της παρασχεθεί προστασία.

Από τον αστυνομικό αφαιρέθηκε ο οπλισμός του και με εισαγγελική εντολή νοσηλεύεται σε ψυχιατρικό νοσοκομείο φρουρούμενος.
Οι αποκαλύψεις της συζύγου για την κόλαση που ζούσε

Νιώθοντας για πρώτη φορά στη ζωή της ασφάλεια, η γυναίκα βρήκε το κουράγιο και αρχικά αποκάλυψε στον δικηγόρο της την φρίκη των αλλεπάλληλων βιασμών της ίδιας και των παιδιών της με αποτέλεσμα να περάσει το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και να προβεί σε τρίτη καταγγελία σε βάρος του συζύγου της αστυνομικού, που αφορούσε στις ασελγείς πράξεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την νοσηλεία του, έχοντας το κινητό του τηλέφωνο, ερχόταν σε τηλεφωνική επαφή με τα παιδιά, τρομοκρατώντας τα προκειμένου να μην μιλήσουν.

Τελικά σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη και εκδόθηκε σχετικό ένταλμα σύλληψης.
Τι λέει ο δικηγόρος της μητέρας

Μιλώντας στο iefimerida, ο γνωστός ποινικολόγος Γιάννης Μπαρκαγιάννης, που εκπροσωπεί την μητέρα και τα παιδιά, υποστήριξε:

«Η μητέρα βρήκε το σθένος να καταγγείλει τα χρόνια βασανιστήρια και τους χρόνιους βιασμούς. Ένιωσε ότι έχει ασφάλεια και ελευθερία καθώς του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι από το δικαστήριο μετοίκησης και μη προσέγγισης και παράλληλα ζητήθηκε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή της όλα αυτά τα χρόνια που ένιωσε ασφάλεια και προστασία. Κατευθείαν μου το ανέφερε και οδηγηθήκαμε στη ΓΑΔΑ, στο ανηλίκων, για να το καταθέσουμε. Όλα αυτά τα χρόνια δεχόταν τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο και αυτή και τα τέκνα της περνώντας τους την πεποίθηση ότι είναι συναυτουργοί , ότι θα έχουν τις ίδιες ευθύνες με αυτόν αν τον καταγγείλουν και ότι θα διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο για την ζωή τους καθότι είναι άτρωτος και δεν μπορεί να τον αγγίξει κανείς λόγω των γνωριμιών του. Για αυτό άλλωστε δεν έχει τιμωρηθεί παρόλο που έχει πειθαρχικά και ποινικά αδικήματα.

Δέκα μέρες ήταν ελεύθερος, κατείχε το κινητό του και προσπαθούσε διαρκώς να έρθει σε επικοινωνία με τα παιδιά του, για να τα μεταπείσει ώστε να μην καταθέσουν τα βιώματα τους. Παρότι διαρκώς προσπαθούσαμε να το εμποδίσουμε καθότι ερχόμασταν σε επαφή με όλες τις αρμόδιες αρχές , δεν κατέστη εφικτό να του πάρουν το κινητό, με μεγάλο κίνδυνο να εξαλειφθούν στοιχεία. Είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος, ο οποίος έπρεπε ήδη να έχει οδηγηθεί στη φυλακή. Από την πρώτη μέρα της καταγγελίας».

 

Πηγή: iefimerida.gr

Tags: αστυνομικοςενδοοικογενειακή βιακακοποίησησεξουαλική κακοποίησηΣύλληψη
Previous Post

Κάλεσμα Ιωάννη Τερνενοπουλου για τις εκλογές του ΕΒΕ Κοζάνης 1η και 2 Δεκεμβρίου 2024. Βίντεο

Next Post

Αναβολή των παιχνιδιών σε Α’ και Β’ κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης

Next Post
ΕΠΣ Κοζάνης: Μοιράζονται την κορυφή Σιάτιστα και Εορδαϊκός

Αναβολή των παιχνιδιών σε Α' και Β' κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση: Νέα εποχή, με αποτελέσματα» στη ΔΕΘ
  • Στα Σέρβια η τίμια Κάρα του Αγίου Παρθενίου, προστάτη των καρκινοπαθών
  • Διπλή παρέμβαση του Π. Κουκουλόπουλου στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής για τη Συνεταιριστική Τράπεζα και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
  • Το δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης στηρίζει τους κατοίκους του Βατερού κατά του φωτοβολταϊκού
  • Οι Εμποροπανηγύρεις στη Δυτική Μακεδονία. Δείτε πότε είναι η καθεμιά

Πρόσφατα σχόλια

  1. Αλεξανδρος ΜΠΟΥΡΑΝΟΠΟΥΛΟΣ στο Άγνωστοι άρπαξαν τάματα μεγάλης αξίας από ιερή εικόνα – Αναζητούνται από τις αρχές
  2. ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ στο Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Δημήτρη (Τάκη) Τσιώνα στη Χρυσαυγή Βοΐου
  3. C.A.SAMPSONIDIS στο Δυο αγρότες από Γρεβενά και Βόιο φέρονται εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
  4. Κωστας στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  5. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr