• Latest
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή

Αποκαλύψεις σοκ για τον αστυνομικό που βίαζε τα παιδιά του -Τα τρομοκρατούσε και τα χτυπούσε να μην μιλήσουν

30 Νοεμβρίου 2024
ΚΚΕ

ΚΚΕ: Eκδήλωση με θέμα: «Υγεία για λίγους και εκλεκτούς ή υγεία κοινωνικό αγαθό; Οι αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις στην υγεία & η πρόταση του ΚΚΕ».

12 Ιουλίου 2025
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή

Σύλληψη 31χρονου σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

12 Ιουλίου 2025
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του

Έγκυος η μητέρα της δίχρονης που τραυματίστηκε θανάσιμα όταν έκανε όπισθεν ο πατέρας χωρίς να την δει

12 Ιουλίου 2025
Συνελήφθη 62χρονος για καλλιέργεια κάνναβης και ναρκωτικά στην πόλη της Πτολεμαΐδας

Συνελήφθη 62χρονος για καλλιέργεια κάνναβης και ναρκωτικά στην πόλη της Πτολεμαΐδας

12 Ιουλίου 2025
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος για τις συνεργασίες διακυβέρνησης

Π. Κουκουλόπουλος: «Ο αγώνας για την Ιατροδικαστική Υπηρεσία απέδωσε – Απαιτείται άμεση στελέχωση και έναρξη ισχύος»

12 Ιουλίου 2025
Δήμος Κοζάνης: Κλειστό το ένα ρεύμα της οδού Γεωργίου Σαραντάρη λόγω εργασιών του «Cut and Cover» – Παράκαμψη από την οδό Γιάννη Ψυχάρη – Προσοχή στη σήμανση

Δήμος Κοζάνης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου (OPEN MALL) στις 14 και 15 Ιουλίου 2025

12 Ιουλίου 2025
Γιάννης Κοκκαλιάρης στο συνέδριο της ΚΕΔΕ: “Η Ενεργειακή Δημοκρατία πρέπει να φτάνει μέχρι το τελευταίο χωριό” – Βίντεο

Μαζί για την Κοζάνη: Αρκετά, κ. Μαλούτα. Όσο και να προσπαθείτε να σώσετε το προσωπικό σας αφήγημα, θα είμαστε εδώ να σας υπενθυμίζουμε τι κάνατε και κυρίως τι δεν κάνατε

12 Ιουλίου 2025
ΒΕΝΖΙΝΗ

«Λουκέτο» σε τρία πρατήρια βενζίνης για δυο χρόνια

12 Ιουλίου 2025
ΔΥΠΑ

ΔΥΠΑ: Νέες ειδικότητες στις Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας με αμοιβή μέχρι 624 ευρώ μηνιαίως

12 Ιουλίου 2025
παχυσαρκια διαιτα

Υπ. Υγείας: Δωρεάν φάρμακα για την παχυσαρκία από τον Σεπτέμβριο

12 Ιουλίου 2025
Στο νοσοκομείο 12χρονη μετά από πτώση από ταράτσα

Οδηγός φορτηγού χτύπησε με σκεπάρνι στο κεφάλι συνάδελφό του για το ποιος θα ξεφορτώσει πρώτος

12 Ιουλίου 2025
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Γάλλος τουρίστας κατήγγειλε ότι τον βίασε 24χρονος Έλληνας

12 Ιουλίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 12 Ιουλίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Αποκαλύψεις σοκ για τον αστυνομικό που βίαζε τα παιδιά του -Τα τρομοκρατούσε και τα χτυπούσε να μην μιλήσουν

sierafm by sierafm
30 Νοεμβρίου 2024
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή
0
SHARES
86
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Χειριστικός, μεθοδικός, βίαιος και ακραία επικίνδυνος. Με αυτά τα λόγια χαρακτηρίζεται ο αστυνομικός που υπηρετούσε από το 2019, στην Ασφάλεια της Βουλής και φέρεται να κακοποιούσε την σύζυγο του, επίσης αστυνομικό, να βίαζε την ίδια και κάποια από τα παιδιά τους.
«Δεν θα μου κάνεις ποτέ τίποτα, θα σε βγάλω τρελή»

«Δεν θα μου κάνεις ποτέ τίποτα, θα σε βγάλω τρελή». Και αυτή είναι μία από τις φράσεις που φέρεται να έλεγε στην σύζυγο του, την οποία είχε καταφέρει να έχει υπό τον πλήρη έλεγχο του, από όταν εκείνη ήταν 18χρόνων.

Ο αστυνομικός της Βουλής, στον οποίο ασκήθηκε δίωξη, εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα και νοσηλεύεται σε ψυχιατρείο φρουρούμενος, φέρεται για 8 ολόκληρα χρόνια, από το 2016, να είχε μετατρέψει την ζωή της οικογένειας του σε πραγματικό εφιάλτη.

Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε, φέρεται να ανάγκαζε την σύζυγο του να ασελγεί στα παιδιά τους, ενώ εκείνος παρακολουθούσε και στη συνέχεια προχωρούσε αυτός στους βιασμούς της ίδιας και των παιδιών τους, όπως ανάγκαζε και τον γιο του να ασελγεί στις αδελφές του.

Το προφίλ του αστυνομικού της Βουλής

Ο αστυνομικός της Βουλής ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει και οδηγός Αντιστράτηγου της ΕΛ.ΑΣ. που έχει φύγει από τη ζωή, φέρεται να έκανε κουμάντο στη ζωή της συζύγου του, με την οποία απέκτησαν 5 παιδιά ενώ η ίδια είναι έγκυος στο 6ο παιδάκι, ασκώντας έλεγχο στα πάντα και φυσικά στο κινητό της.

Αρμόδιες πηγές περιέγραφαν στο iefimerida, πως δεν της επέτρεπε ούτε στο κομμωτήριο να πάει, αφού είχε φτάσει στο σημείο να της κουρεύει ο ίδιος τα μαλλιά, όπως και στις κορούλες του, ενώ στον γιο του, προσπαθούσε να επιβάλλει τις απόψεις του για τις γυναίκες, λέγοντας πως είναι κατώτερες από τους άνδρες και δεν αξίζουν.

Προκειμένου να εξασφαλίσει την σιωπή της προχωρούσε, όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές στο iefimerida, στους ξυλοδαρμούς της ακόμα και με γκλοπ που είχε, την έδενε με χειροπέδες ενώ φέρεται να την απειλούσε ότι θα την σκότωνε με το όπλο του.

Η ίδια είχε πειστεί πως ο κακοποιήτης της και κακοποιητής των παιδιών της, είχε υψηλές γνωριμίες -όπως της έλεγε- και πως δεν μπορούσε να του κάνει κανείς τίποτα, ενώ και τα παιδιά φέρεται να τα είχε κάνει να νιώθουν συνένοχα των αρρωστημένων πράξεων του, πείθοντας τα πως εάν μιλούσαν θα κατέληγαν στη φυλακή.

Φέρεται μάλιστα να χτυπούσε βάναυσα το αγοράκι της οικογένειας όταν εκείνο αρνιόταν να τον υπακούσει.

Το απόκομμα της εφημερίδας με τον ξυλοδαρμό

Ενδεικτικό του χαρακτήρα του είναι το γεγονός πως παλαιότερα φέρεται ο ίδιος να είχε χτυπήσει κάποιον άνδρα, περιστατικό το οποίο είχε γραφτεί σε εφημερίδα. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το είχε κόψει και το είχε τοποθετήσει σε κορνίζα στο σπίτι, καμαρώνοντας ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο για την πράξη του.

Παράλληλα, σε βάρος του εκκρεμούσαν πειθαρχικά και ποινικά αδικήματα για σωματικές βλάβες που είχε προξενήσει σε τρίτους.
Οι καταγγελίες

Η πρώτη καταγγελία από την σύζυγο του έγινε τον Φεβρουάριο του 2024, για ενδοοικογενειακή βία, ωστόσο η ίδια εξαναγκάστηκε – όπως εκτιμάται- να ανακαλέσει την κατάθεση της, ζητώντας ποινική διαμεσολάβηση.

Στα μέσα του Νοέμβρη, η γυναίκα απευθύνθηκε και πάλι στους συναδέλφους της, καταγγέλλοντας τον για δεύτερη φορά για ενδοοικογενειακή βία. Αποτέλεσμα ήταν να της χορηγηθεί η εφαρμογή panic button και να της παρασχεθεί προστασία.

Από τον αστυνομικό αφαιρέθηκε ο οπλισμός του και με εισαγγελική εντολή νοσηλεύεται σε ψυχιατρικό νοσοκομείο φρουρούμενος.
Οι αποκαλύψεις της συζύγου για την κόλαση που ζούσε

Νιώθοντας για πρώτη φορά στη ζωή της ασφάλεια, η γυναίκα βρήκε το κουράγιο και αρχικά αποκάλυψε στον δικηγόρο της την φρίκη των αλλεπάλληλων βιασμών της ίδιας και των παιδιών της με αποτέλεσμα να περάσει το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και να προβεί σε τρίτη καταγγελία σε βάρος του συζύγου της αστυνομικού, που αφορούσε στις ασελγείς πράξεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την νοσηλεία του, έχοντας το κινητό του τηλέφωνο, ερχόταν σε τηλεφωνική επαφή με τα παιδιά, τρομοκρατώντας τα προκειμένου να μην μιλήσουν.

Τελικά σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη και εκδόθηκε σχετικό ένταλμα σύλληψης.
Τι λέει ο δικηγόρος της μητέρας

Μιλώντας στο iefimerida, ο γνωστός ποινικολόγος Γιάννης Μπαρκαγιάννης, που εκπροσωπεί την μητέρα και τα παιδιά, υποστήριξε:

«Η μητέρα βρήκε το σθένος να καταγγείλει τα χρόνια βασανιστήρια και τους χρόνιους βιασμούς. Ένιωσε ότι έχει ασφάλεια και ελευθερία καθώς του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι από το δικαστήριο μετοίκησης και μη προσέγγισης και παράλληλα ζητήθηκε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή της όλα αυτά τα χρόνια που ένιωσε ασφάλεια και προστασία. Κατευθείαν μου το ανέφερε και οδηγηθήκαμε στη ΓΑΔΑ, στο ανηλίκων, για να το καταθέσουμε. Όλα αυτά τα χρόνια δεχόταν τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο και αυτή και τα τέκνα της περνώντας τους την πεποίθηση ότι είναι συναυτουργοί , ότι θα έχουν τις ίδιες ευθύνες με αυτόν αν τον καταγγείλουν και ότι θα διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο για την ζωή τους καθότι είναι άτρωτος και δεν μπορεί να τον αγγίξει κανείς λόγω των γνωριμιών του. Για αυτό άλλωστε δεν έχει τιμωρηθεί παρόλο που έχει πειθαρχικά και ποινικά αδικήματα.

Δέκα μέρες ήταν ελεύθερος, κατείχε το κινητό του και προσπαθούσε διαρκώς να έρθει σε επικοινωνία με τα παιδιά του, για να τα μεταπείσει ώστε να μην καταθέσουν τα βιώματα τους. Παρότι διαρκώς προσπαθούσαμε να το εμποδίσουμε καθότι ερχόμασταν σε επαφή με όλες τις αρμόδιες αρχές , δεν κατέστη εφικτό να του πάρουν το κινητό, με μεγάλο κίνδυνο να εξαλειφθούν στοιχεία. Είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος, ο οποίος έπρεπε ήδη να έχει οδηγηθεί στη φυλακή. Από την πρώτη μέρα της καταγγελίας».

 

Πηγή: iefimerida.gr

Tags: αστυνομικοςενδοοικογενειακή βιακακοποίησησεξουαλική κακοποίησηΣύλληψη
Previous Post

Κάλεσμα Ιωάννη Τερνενοπουλου για τις εκλογές του ΕΒΕ Κοζάνης 1η και 2 Δεκεμβρίου 2024. Βίντεο

Next Post

Αναβολή των παιχνιδιών σε Α’ και Β’ κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης

Next Post
ΕΠΣ Κοζάνης: Μοιράζονται την κορυφή Σιάτιστα και Εορδαϊκός

Αναβολή των παιχνιδιών σε Α' και Β' κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FIESTA VOIO NEW (2)

Πρόσφατα άρθρα

  • ΚΚΕ: Eκδήλωση με θέμα: «Υγεία για λίγους και εκλεκτούς ή υγεία κοινωνικό αγαθό; Οι αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις στην υγεία & η πρόταση του ΚΚΕ».
  • Σύλληψη 31χρονου σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης
  • Έγκυος η μητέρα της δίχρονης που τραυματίστηκε θανάσιμα όταν έκανε όπισθεν ο πατέρας χωρίς να την δει
  • Συνελήφθη 62χρονος για καλλιέργεια κάνναβης και ναρκωτικά στην πόλη της Πτολεμαΐδας
  • Π. Κουκουλόπουλος: «Ο αγώνας για την Ιατροδικαστική Υπηρεσία απέδωσε – Απαιτείται άμεση στελέχωση και έναρξη ισχύος»

Πρόσφατα σχόλια

  1. Xri στο Σιάτιστα: Λαμπάδιασε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Γυμνασίου
  2. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόνο ποδόσφαιρο: Η ποδηλασία κατακτά τους φιλάθλους - SieraFM στο 3ος ο Δημήτρης Σελέτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου στο Καρπενήσι. Βίντεο
  3. Χαρά στο Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025» -Το πρόγραμμα της 1ης περιόδου
  4. Σάκης στο Συνεδρίαση με ερώτηση για το κόστος συνδέσεων αερίου στη Γαλατινή. Βίντεο
  5. Βασιλω στο Προσλήψεις 3 ατόμων στο ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr