Αποκλειστική ημερομηνία ταμειακής τακτοποίησης των μελών του Επιμελητηρίου Κοζάνης για συμμετοχή στις εκλογές είναι η Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 15:00.

Αποκλειστική ημερομηνία  ταμειακής τακτοποίησης των μελών του Επιμελητηρίου Κοζάνης για συμμετοχή στις εκλογές είναι η Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 15:00.

Αποκλειστική ημερομηνία  ταμειακής τακτοποίησης των μελών του Επιμελητηρίου Κοζάνης για συμμετοχή στις εκλογές είναι η Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 15:00.

 

Από το Επιμελητήριο Κοζάνης ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με απόφαση της Εκλογικής Επιτροπής, που είναι αρμόδια για τη διενέργεια των Επιμελητηριακών εκλογών της 10ης και 11ης Δεκεμβρίου 2017,  τα μέλη του Επιμελητηρίου, που επιθυμούν να ψηφίσουν στις εκλογές, πρέπει να εξοφλήσουν τις οφειλόμενες συνδρομές τους (ως και το έτος 2016) ή να προβούν σε διακανονισμό αυτών αποκλειστικά μέχρι τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 15:00.

Τα νομικά πρόσωπα (εταιρίες), που υποχρεωτικά για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα θα πρέπει να εξοφλήσουν το τέλος τήρησης της μερίδας τους στο ΓΕΜΗ ως και το έτος 2016, μπορούν, ανεξαρτήτου ώρας της 30ης/10/2017, μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής (e-banking) να καταβάλλουν το ποσό που τους αντιστοιχεί. Το ίδιο μπορούν να πράξουν και τα φυσικά πρόσωπα που δύνανται για να ψηφίσουν να επιλέξουν εναλλακτικά την εξόφληση της μερίδας τους στο ΓΕΜΗ, αντί της καταβολής της ετήσιας συνδρομής τους στο Μητρώο του ΕΒΕ (του έτους  2016).

Για περισσότερες πληροφορίες τα μέλη μπορούν να απευθύνονται στο τηλ.  24610 34 669 τις εργάσιμες ημέρες και από ώρες 8:00 ως 14:30 στους κ. Σακαλή και κ. Κοκράνη.

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΒΕ

Άλλες ειδήσεις

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ – ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ Κλειστά τα σχολεία σε όλο το δήμο

Με απόφαση του Δημάρχου Αθανάσιου Κοσματόπουλου σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Δημοτικές

Ευχές Προέδρου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας Φώτη Κεχαγιά για τη νέα σχολική χρονιά

Κάθε σχολική χρονιά είναι ένα νέο ξεκίνημα, ένα καινούργιο και μεγάλο ταξίδι εμπειριών και μάθησης, με συνεπιβάτες τους συμμαθητές και

Έρευνα: Η μεσογειακή διατροφή κάνει καλό, αλλά μόνο σε πλούσιους-μορφωμένους

Η μεσογειακή διατροφή ωφελεί την υγεία και ιδίως μειώνει τον καρδιαγγειακό κίνδυνο, αλλά μόνο στους ανθρώπους που ανήκουν στα ανώτερα

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.