Αποχώρησαν οι σύμβουλοι Καρυπίδη για να μη ψηφίσουν για τη Μακεδονία. Δείτε ποιοι είπαν, Ναι, Όχι, Λευκό και ποιοι αποχώρησαν!!

Αποχώρησαν οι σύμβουλοι Καρυπίδη για να μη ψηφίσουν για τη Μακεδονία. Δείτε ποιοι είπαν, Ναι, Όχι, Λευκό και ποιοι αποχώρησαν!!

Με πολλές απουσίες  κι αποχωρήσεις εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, από το Περιφερειακό Συμβούλιο, με ονομαστική ψηφοφορία, η έκδοση ψηφίσματος (πρόταση του Γ. Δακή),  κατά της ψήφισης από τη Βουλή, της Συμφωνίας των Πρεσπών. Με 16 ναι, 5 όχι, 4 λευκά και πολλές απουσίες εγκρίθηκε η έκδοση ψηφίσματος. Δείτε όλη την ψηφοφορία:

Το ψήφισμα, πρόταση του Γ. Δακή, που τελικά εγκρίθηκε:

«Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι επικίνδυνη κι εθνικά επιζήμια. Απαιτούμε από τα πολιτικά κόμματα και κάθε βουλευτή ξεχωριστά να την καταψηφίσουν, ειδικότερα οι βουλευτές της Δ. Μακεδονίας. Το λόγο για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα θα πρέπει να έχει ο Ελληνικός λαός. Η ιστορικότητα, η ελληνικότητα και η μοναδικότητα της Μακεδονίας μας είναι αδιαπραγμάτευτη και στο μέλλον».

Το παραπάνω ψήφισμα θα κοινοποιηθεί και στους Βουλευτές της Δ. Μακεδονίας

kozan.gr


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Άλλες ειδήσεις

Περιοδεία του Βουλευτή του ΚΚΕ Δελή Γιάννη την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 στην Κοζάνη

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΕΛΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ – Περιοδεία στο 2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης στις

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, το ΚΕΣΥΠ Κοζάνης και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Δυτ. Μακεδονίας συνδιοργανώνουν Ημερίδα για την ένταξη της έννοιας της Επιχειρηματικότητας στην Εκπαίδευση

Η Διεύθυνση  Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Κοζάνης,  το ΚΕΣΥΠ  Κοζάνης και η  Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Δυτ. Μακεδονίας συνδιοργανώνουν Ημερίδα για την

Ντιμιτρόφ: Το ζήτημα της εθνικής ταυτότητας δεν μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης

Αντίθετος στο ενδεχόμενο ενωμένου, αμετάφραστου ονόματος εμφανίστηκε ο υπουργός Εξωτερικών της πΓΔΜ, Νίκολα Ντιμιτρόφ, μερικές ώρες πριν από τη συνάντησή

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.