• Latest
σχολειο

Απτόητοι οι αρνητές: Πατέρας πήγε στο σχολείο χωρίς το παιδί του και υπέβαλε μήνυση 2,7 εκατ. ευρώ στη διευθύντρια

22 Σεπτεμβρίου 2021

Κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Σιάτιστας – Α.Ε. Κοζάνης την Μ. Τετάρτη

7 Απριλίου 2026
Κοζάνη: Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Ιθάκη» του Αλέξης Τσίπρα – Κριτική για απολιγνιτοποίηση, ενέργεια και διεθνείς εξελίξεις

Αυτοί στηρίζουν το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα στην Κοζάνη-Δείτε όλα τα ονόματα της “Πρωτοβουλίας πολιτών Π.Ε. Κοζάνης για την ανασύνθεση της προοδευτικής παράταξης

7 Απριλίου 2026
ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την απολιγνιτοποίηση

7 Απριλίου 2026
Π. Κουκουλόπουλος: «Τρεις δεσμεύσεις για τη Δυτική Μακεδονία στις 100 πρώτες μέρες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ»

Π. Κουκουλόπουλος στην Ολομέλεια: «Η “Μεγάλη Εβδομάδα” της Δυτ. Μακεδονίας διαρκεί επτά χρόνια και “Ανάσταση” με αυτήν την Κυβέρνηση δεν πρόκειται να δει»

7 Απριλίου 2026
Σιάτιστα: Έκθεση ζωγραφικής από την Εθελοντική Δράση Πολιτών

Σιάτιστα: Έκθεση ζωγραφικής από την Εθελοντική Δράση Πολιτών

7 Απριλίου 2026
Στοχευμένες δράσεις της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς για την πρόληψη κλοπών και απατών

Στοχευμένες δράσεις της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς για την πρόληψη κλοπών και απατών

7 Απριλίου 2026
Εράτυρα: Σε ένα μικρό Σχολείο γεννιούνται μεγάλα όνειρα – 14η θέση Πανελλαδικά

Εράτυρα: Σε ένα μικρό Σχολείο γεννιούνται μεγάλα όνειρα – 14η θέση Πανελλαδικά

7 Απριλίου 2026
Συνάντηση του Δημάρχου Γρεβενών με τον νέο Διοικητή της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας.

Συνάντηση του Δημάρχου Γρεβενών με τον νέο Διοικητή της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας.

7 Απριλίου 2026
Δήμος Βοΐου: 770.000€ για προσβασιμότητα ΑμεΑ στις σχολικές μονάδες

Δήμος Βοΐου: 770.000€ για προσβασιμότητα ΑμεΑ στις σχολικές μονάδες

7 Απριλίου 2026
παιδι

Σκύλος δάγκωσε δίχρονο κοριτσάκι στο πρόσωπο

7 Απριλίου 2026
ΦΑΓΗΤΟ

Αυτή η απλή συνήθεια θα μπορούσε να μειώσει τον κίνδυνο άνοιας κατά 30%

7 Απριλίου 2026
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ

Ένα απλό πρόγραμμα περπατήματος για να χάσετε βάρος και να κάψετε λίπος μετά τα 50

7 Απριλίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τρίτη, 7 Απριλίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Απτόητοι οι αρνητές: Πατέρας πήγε στο σχολείο χωρίς το παιδί του και υπέβαλε μήνυση 2,7 εκατ. ευρώ στη διευθύντρια

sierafm by sierafm
22 Σεπτεμβρίου 2021
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
σχολειο
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ένα από τα πεδία δράσης των αντιεμβολιαστών και αρνητών του ιού είναι τα σχολεία. Από τη στιγμή που επέστρεψαν οι μαθητές στα θρανία, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας σημειώθηκαν περιστατικά επιθέσεων από γονείς σε εκπαιδευτικούς, ενώ κάποιοι προχώρησαν και σε μηνύσεις.
Το περιστατικό στη Θέρμη Θεσσαλονίκης

Χθες ένας πατέρας εισέβαλε σε σχολείο της Θέρμης απαιτώντας να γίνει δεκτό το παιδί του χωρίς να έχει προσκομίσει το αποτέλεσμα του self test.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας μπήκε μαινόμενος μέσα στο σχολείο αρνούμενος να προσκομίσει τη σχολική κάρτα του παιδιού του που φοιτά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της Θέρμης.

Ο συγκεκριμένος άνδρας προκάλεσε αναστάτωση και σύμφωνα με το GrTimes απείλησε εκπαιδευτικούς και έσπρωξε τη διευθύντρια του σχολείου.

Για αρκετή ώρα αρνούνταν να φύγει από το σχολείο μέχρι να γίνει δεκτό το παιδί του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία. Ο αρνητής πατέρας και η διευθύντρια του σχολείου οδηγήθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Θέλει να κάνει μήνυση ύψους 2.700.000 ευρώ στη διευθύντρια

Σήμερα, ο ίδιος επέστρεψε στο 2ο Δημοτικό χωρίς το παιδί του, καθώς, όπως τόνισε, «πρέπει να ξεκουραστεί γιατί υπέστη σοκ και αυτός όπως και τα άλλα τα παιδιά. Θα πάρει τρεις μέρες ρεπό από τη… σημαία. Τη Δευτέρα θα επανέλθουμε, περιμένω να δω τι θα γίνει την Παρασκευή με το δικαστήριο. Εγώ ετοιμάζομαι, θα πάω χωρίς δικηγόρο γιατί τα χαρτιά μου έχουν μεγάλη δύναμη και ισχύ», πρόσθεσε.

Παράλληλα τόνισε ότι «ήρθα να αφήσω ένα διαβιβαστικό και να ενημερώσω τη διευθύντρια του σχολείου. Θα αφήσω τη σύμβασή μας, θα πάρω αριθμό πρωτοκόλλου και θα ενημερώσω τη διευθύντρια, η οποία έπρεπε να έχει ήδη ενημερωθεί από τη Νίκη Κεραμέως, καθώς έχει υπογράψει και έχει αποδεχθεί τους όρους της σύμβασής μας. Την αποδέχθηκε σιωπηρά μετά από 60 μέρες και η αποδοχή έχει τρεις φορές μεγαλύτερη δύναμη από ό,τι έχει να υπογράψει κάποιος πάνω σε ένα χαρτί».

Μάλιστα, όπως εξήγησε, θα υποβάλει μήνυση κατά της διευθύντριας και θα αξιώσει το ποσό των 2.700.000 ευρώ. «Θα μπω μέσα, θα αναζητήσω τη διευθύντρια, θα γνωστοποιήσω τη σύμβασή μας και θα επιδώσω πρόστιμο ύψους 2.700.000 ευρώ για τη διευθύντρια μόνο. Οι υπόλοιποι θα πάρουν μεγαλύτερα ποσά. Και τη μήνυση θα την κάνω επειδή αυτό αρμόζει στις παράνομες και εγκληματικές πράξεις που κάνουν οι εκπαιδευτικοί και το υπουργείο Υγείας».
Οι αρνητές γονείς στην Κατερίνη

Ενα άλλο περιστατικό ήταν με τους γονείς-αρνητές από την Κατερίνη.

Στο βίντεο προβαίνουν σε ένα παραλήρημα κατά του εμβολίου, της χρήσης μάσκας, αλλά και όσων τηρούν τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. Μάλιστα, όπως ανέφεραν οι ίδιοι, έκαναν φασαρία στο σχολείο της κόρης τους γιατί απαιτούσαν να μπει στην τάξη για να κάνει μάθημα χωρίς να έχει υποβληθεί σε self test και χωρίς να φοράει μάσκα.

Πατέρας μικρής μαθήτριας χαρακτήριζε τα μέτρα για τον κορωνοϊό φασιστικά, σατανικά και παράνομα. Μάλιστα, συνεχίζοντας το παραλήρημά του, αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος δεν άφησε την κόρη του να πει στην τάξη, επικαλούμενος τον νόμο. «Καμία ΚΥΑ, κανένας νόμος δεν είναι πάνω από το Σύνταγμα της Ελλάδος» είπε, και χαρακτηρίζει εγκληματίες τους γονείς που φορούν μάσκες και εμβολιάζουν τα παιδιά τους.
Οι μηνύσεις στους εκπαιδευτικούς από αρνητές

Μια απίστευτη υπόθεση έφερε στη δημοσιότητα η ΕΛΜΕ Πειραιά, η οποία υποστήριξε ότι γονέας-αρνητής από τα Καμίνια υπέβαλε μήνυση κατά εκπαιδευτικών, οι οποίοι εν τέλει προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα.

«Την Τρίτη 14/9 γονέας μαθητή του Γυμνασίου Καμινίων προχώρησε σε μήνυση κατά 3 μελών του Συλλόγου Διδασκόντων (Διευθύντρια, Υποδιευθυντή και την υπεύθυνο Covid), επειδή εφάρμοσαν το νόμο και αρνήθηκαν την είσοδο στο σχολείο στο παιδί του, μια και δεν διέθετε self test, ενώ αρνούνταν να φορέσει και την προστατευτική μάσκα. Αμέσως μετά ακολούθησε το εξής εξοργιστικό γεγονός: περιπολικό της Αστυνομίας έφτασε στο σχολείο και ζήτησε από τους εκπαιδευτικούς να μπουν μέσα σε αυτό, ώστε να τους οδηγήσει στο Τμήμα» εξηγούσε, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Πειραιά.
Εισαγγελική παρέμβαση για τους αντιεμβολιαστές που μηνύουν εκπαιδευτικούς

Χθες πάντως ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευάγγελος Ζαχαρής έδωσε παραγγελία προς τους εισαγγελείς Εφετών και Πρωτοδικών της χώρας να διερευνήσουν εάν τελούνται ποινικώς διωκόμενα αδικήματα από αντιεμβολιαστές-αρνητές εμβολίων που μηνύουν εκπαιδευτικούς.

Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός ζητεί από τους συναδέλφους του, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, να επιλαμβάνονται τάχιστα και να ερευνούν εάν οι αναφερόμενες ενέργειες αντιεμβολιαστών-αρνητών συνιστούν αξιόποινες πράξεις, και σε καταφατική περίπτωση να ενεργήσουν όπως ο νόμος ορίζει. Τους καλεί, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, η παρέμβασή τους να είναι συνεχής, με στόχο την τήρηση των νόμων και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Πηγή: iefimerida.gr

Tags: ΑΡΝΗΤΕΣ
Previous Post

Προσοχή στο phishing, σηκώνουν χρήματα από λογαριασμούς -Η ΕΛ.ΑΣ. εξηγεί τι να προσέξουμε

Next Post

«Κεραυνοί» Κεραμέως κατά αρνητών-γονέων: Δεν θα ανεχθούμε τίποτα -Θα στηρίξουμε τους εκπαιδευτικούς με όλα τα μέσα

Next Post
ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΝΙΚΗ

«Κεραυνοί» Κεραμέως κατά αρνητών-γονέων: Δεν θα ανεχθούμε τίποτα -Θα στηρίξουμε τους εκπαιδευτικούς με όλα τα μέσα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Σιάτιστας – Α.Ε. Κοζάνης την Μ. Τετάρτη
  • Αυτοί στηρίζουν το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα στην Κοζάνη-Δείτε όλα τα ονόματα της “Πρωτοβουλίας πολιτών Π.Ε. Κοζάνης για την ανασύνθεση της προοδευτικής παράταξης
  • Ο ΣΥΡΙΖΑ για την απολιγνιτοποίηση
  • Π. Κουκουλόπουλος στην Ολομέλεια: «Η “Μεγάλη Εβδομάδα” της Δυτ. Μακεδονίας διαρκεί επτά χρόνια και “Ανάσταση” με αυτήν την Κυβέρνηση δεν πρόκειται να δει»
  • Σιάτιστα: Έκθεση ζωγραφικής από την Εθελοντική Δράση Πολιτών

Πρόσφατα σχόλια

  1. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
  2. Εκδήλωση για τη Μάχη της Οσνίτσανης - GreekHumans στο Δήμος Βοΐου: Η Εκδήλωση για τον εορτασμό της Μάχης της Οσνίτσανης στη Δαμασκηνιά. Φωτογραφίες
  3. Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο - TsotiliNews στο Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο
  4. Λόζιος κι ανακατωσια στο Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα. Βίντεο
  5. Γιατί η online ψυχαγωγία έχει γίνει μια μικρή απόδραση για τους εργαζόμενους - SieraFM στο Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Ψυχαγωγίας στην Ελλάδα: Πέρα από τα Παραδοσιακά Όρια
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr