Από σήμερα οι αιτήσεις για το «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ»

Από σήμερα οι αιτήσεις για το «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ»

Διαθέσιμη είναι από σήμερα Πέμπτη η ηλεκτρονική πλατφόρμα στο στην ιστοσελίδα του υπουργείου Περιβάλλοντας και Ενέργειας, μέσω της οποίας θα υποβάλλονται οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ′ Οίκον ΙΙ», σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου.

Στον δικτυακό τόπο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας έχει αναρτηθεί και σχετικό εγχειρίδιο για τον καταχώρησης των στοιχείων των ενδιαφερόμενων.

Σημειώνεται ότι τα ποσοστά ενίσχυσης κλιμακώνονται μέχρι και 70%, ανάλογα πάντα με το εισόδημα και την οικογενειακή κατάσταση των αιτούντων να υπαχθούν στο πρόγραμμα ενώ υπάρχει και η δυνατότητα χορήγησης δανείου με επιδοτούμενο (άτοκο) δάνειο διάρκειας 4 – 6 ετών.

Οι εργασίες που ενισχύονται είναι: αντικατάσταση κουφωμάτων, τοποθέτηση – αναβάθμιση θερμομόνωσης, αναβάθμιση συστήματος θέρμανσης – ψύξης και σύστημα ζεστού νερού χρήσης με χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Ο επιλέξιμος προϋπολογισμός παρεμβάσεων ανά αίτηση ωφελούμενου μπορεί να είναι έως και 250 ευρώ ανά τ.μ. επιφάνειας κύριας χρήσης.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μέχρι εξαντλήσεως του προϋπολογισμού.

Πηγή: huffingtonpost.gr


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
εξοικονομω κατ οικον

Άλλες ειδήσεις

Μιχάλης Παπαδόπουλος. Βίντεο από την κοινοβουλευτική παρουσία

Μιχάλης Παπαδόπουλος. Βίντεο από την κοινοβουλευτική παρουσία

Τι έδειξαν οι τοξικολογικές από πειραματόζωα που βρέθηκαν κοντά σε ακτινοβολία κινητών

Τα στοιχεία της έρευνας του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας. Το Εθνικό Πρόγραμμα Τοξικολογίας (ΝΤΡ) του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας των ΗΠΑ συμπέρανε

ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε.: Βιομηχανική Συμβίωση και Κυκλική ΟικονομίαΑπό την Θεωρία στην Πράξη

Βιομηχανική Συμβίωση και Κυκλική Οικονομία Από την Θεωρία στην Πράξη *Συνδιοργάνωση των Ευρωπαϊκών Έργων SYMBI (Interreg Europe) & LIFE M3P

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.