• Latest
ασεπ

ΑΣΕΠ: Ερχονται 5 προκηρύξεις για 2.424 μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο από το φθινόπωρο

19 Αυγούστου 2021
ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη του Υποψήφιου Προέδρου Μιχάλη Κατρίνη στον Νομό Κοζάνης

Το ΠΑΣΟΚ για την Περιοδεία Μητσοτάκη στο Νομό Κοζάνης

29 Αυγούστου 2026
Σιάτιστα: ( Φωτογραφία). Οι νεαροί απατεώνες που συνελήφθησαν, είχαν πάρει με τον ίδιο τρόπο κάρτες στην Πτολεμαΐδα και σε άλλες 9 περιοχές της Ελλάδας

Σιάτιστα: ( Φωτογραφία). Οι νεαροί απατεώνες που συνελήφθησαν, είχαν πάρει με τον ίδιο τρόπο κάρτες στην Πτολεμαΐδα και σε άλλες 9 περιοχές της Ελλάδας

29 Αυγούστου 2026
ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης: Η κυβέρνησή σας κ. Μητσοτάκη δεν είναι η λύση, είναι το πρόβλημα             

29 Αυγούστου 2026
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Π. Κουκουλόπουλος: Την ώρα της πρωθυπουργικής φιέστας, η Κυβέρνηση στη Βουλή απέρριπτε τις προτάσεις των μικρών γουνοποιών Σιάτιστας και Καστοριάς. Βίντεο

29 Αυγούστου 2026
Συνάντηση Σπάρτακου με τον Πρωθυπουργό

Συνάντηση Σπάρτακου με τον Πρωθυπουργό

29 Αυγούστου 2026
χαπια φαρμακα

Απόφαση ορόσημο: Ο FDA ενέκρινε φάρμακο για τον καρκίνο στο πάγκρεας

29 Αυγούστου 2026
πισινα

Τρία παιδιά αισθάνθηκαν δυσφορία από χλώριο πισίνας παιδότοπου – Συνελήφθη η υπεύθυνη

29 Αυγούστου 2026
Σκύλος δάγκωσε ταχυδρόμο – Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια του ζώου

Άγρια επίθεση σκύλου σε 12χρονο- Συνελήφθη 28χρονη

29 Αυγούστου 2026
Τουρισμός για όλους

«Κλήρωσε» το Τουρισμός Για Όλους 2026: Δείτε τα αποτελέσματα

29 Αυγούστου 2026
ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΩΝΑΣ

Λειτουργία Dry στο κλιματιστικό: Πώς προσφέρει δροσιά καταναλώνοντας λιγότερο ρεύμα

29 Αυγούστου 2026
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του

Μυστήριο για τον τρόπο που έχασε την ζωή της η 18χρονη στους καταρράκτες Δερματά – Είχε πάει για φωτογραφίες

29 Αυγούστου 2026
Οχιά φιδι

Οχιά δάγκωσε αδέλφια 14 ετών και 18 μηνών, στην αυλή του σπιτιού τους

29 Αυγούστου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 29 Αυγούστου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

ΑΣΕΠ: Ερχονται 5 προκηρύξεις για 2.424 μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο από το φθινόπωρο

sierafm by sierafm
19 Αυγούστου 2021
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ασεπ
0
SHARES
12
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Αυτή τη στιγμή οι προκηρύξεις βρίσκονται για επεξεργασία στα γραφεία του ΑΣΕΠ και αναμένεται από τις αρχές φθινοπώρου να σταλούν σταδιακά για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Προς έκδοση βρίσκονται πέντε διαγωνισμοί για 2.424 μόνιμες προσλήψεις σε φορείς όπως Δήμοι, ΟΑΕΔ, Καταστήματα Κράτησης, Υπουργεία, ΑΕΙ, Εθνικό Κτηματολόγιο, Εταιρεία Προστασίας Ανήλικων, Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών.

Αυτή τη στιγμή οι προκηρύξεις βρίσκονται για επεξεργασία στα γραφεία του ΑΣΕΠ και αναμένεται από τις αρχές φθινοπώρου να σταλούν σταδιακά για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο.

120 μόνιμοι σε ΟΑΕΔ και Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων

Από μέρα σε μέρα αναμένεται το ΑΣΕΠ να στειλει στο Εθνικό Τυπογραφείο νέα προκήρυξη για την πρόσληψη 104 μονίμων υπαλλήλων στον ΟΑΕΔ κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ. Παράλληλα στην ίδια προκήρυξη θα ενταχθούν και 16 μόνιμες θέσεις ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας για την κάλυψη κενών στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών και Πειραιά. Ο νέος θα «τρέξει» στις αρχές Σεπτεμβρίου. Στον ΟΑΕΔ θα προσληφθεί προσωπικό Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των εξής ειδικοτήτων: Διοικητικοί, ΔΕ Προσωπικού Η/Υ, ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού, ΠΕ Εργασιακών Συμβούλων. Στην εταιρεία προστασίας ανηλίκων Αθηνων και Πειραιά θα καλυφθούν θέσεις από την Τεχνολογική και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

416 μόνιμοι στα Καταστήματα Κράτησης

Στα σκαριά βρίσκεται νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 416 μόνιμων υπαλλήλων στα καταστήματα κράτησης όλης της χώρας. Ο νέος διαγωνισμός, αφορά νέες προσλήψεις προσωπικού αποκλειστικα και μόνο για την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Σύμφωνα με πληροφορίες στόχος του ΑΣΕΠ είναι οπ διαγωνσιμός να σταλεί για δημοσιευση στο Εθνικό Τυπογραφείο το αμεσως επομενο διαστημα.Η προκήρυξη θα αφορά την πρόσληψη 188 μονίμων στο Κατάστημα Κράτησης Δράμας και 228 μονίμων στα υπόλοιπα Καταστήματα Κράτησης της χώρας.Θα επιλεγεί -μεταξύ άλλων- προσωπικό των ειδικοτήτων ΔΕ Φύλαξης και ΔΕ Προσωπικό Εσωτερικής – Εξωτερικής Φρούρησης.

Το Προσωπικο Εξωτερικής Φρούρησης αναλαμβάνει την εξωτερική φρούρηση των καταστημάτων κράτησης, φρούρηση των νοσηλευομένων σε οποιοδήποτε θεραπευτήριο καταδίκων και υποδίκων και η συνοδεία αυτών για ανάκριση ή παράσταση στα δικαστήρια, για ιατρική εξέταση κατά τη μετακίνηση λόγω λήψης έκτακτης άδειας ή άλλου έργου, (π.δ. 215/2006, ΦΕΚ 217/12.10.2006/τ.Α΄, όπως ισχύει).Οι φύλακες μεριμνούν για την τήρηση της τάξης και της ασφάλειας του καταστήματος κράτησης, συμβάλλουν στην ομαλή διαβίωση των κρατουμένων και συντείνει με την εν γένει συμπεριφορά τους στη διασφάλιση του σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και στην ενίσχυση του αυτοσεβασμού και της συναίσθησης της κοινωνικής ευθύνης τους, ενόψει και της απόλυσής τους.

Για τη θέση Προσωπικού Εσωτερικής – Εξωτερικής Φρούρησης θα ζητηθούν: Πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος ειδικότητας Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφάλειας ή Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών ή αντίστοιχο πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος των παρακάτω σχολικών μονάδων: ΙΕΚ ή Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α΄ ή Β΄ κύκλου σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης ή Επαγγελματικής Σχολής ή Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή Σχολής Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. του ν. 1346/1983 ή ν. 3475/2006 ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας. Για τις θέσεις των Φυλάκων θα ζητηθούν: πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος ειδικότητας Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων ή αντίστοιχο πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος των παρακάτω σχολικών μονάδων: ΙΕΚ ή Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α΄ ή Β΄ κύκλου σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης ή Επαγγελματικής Σχολής ή Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή σχολής μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. του ν. 1346/1983 ή ν. 3475/2006 ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.

287 στο υπουργείο Παιδείας

Έτοιμη είναι σύμφωνα με πληροφορίες η προκήρυξη για την πρόσληψη 287 μονίμων υπαλλήλων σε φορείς που υπάγονται στο υπουργείο Παιδείας και στην Κεντρική Διοίκησης του υπουργείου. Το ΑΣΕΠ σκοπεύει μέσα στις επόμενες μέρες να αποστείλει τον διαγωνισμό στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση. Οι θέσεις κατανέμονται ως εξής ανά φορέα: Υπουργείο Παιδείας 185, Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης 60, Πανεπιστήμιο Κρήτης 4, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης 12, Περιφερειακη Δ/νση Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης 19, Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών 2 και Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  5.

Πιο αναλυτικά η νέα προκήρυξη περιλαμβάνει προσλήψεις για το Υπουργείο Παιδείας και την πλήρωση 185 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας, της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης για την πλήρωση 60 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας και του Πανεπιστημίου Κρήτης για την πλήρωση 4 θέσεων ΠΕ, ΔΕ κατηγορίας, του ΑΠΘ για την πλήρωση 12 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας, των ΠΔΕ Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης για την πλήρωση 19 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ, της ΑΣΚΤ για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ κατηγορίας, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας.

Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι: διοικητικοί, υπάλληλοι πληροφορικής, λογιστές, καθαριστές, κ.α. Για τις θέσεις ΠΕ Διοικητικων θα γίνουν δεκτά όλα τα πτυχία ή διπλώματα οποιουδήποτε Τμήματος ΑΕΙ της ημεδαπής, περιλαμβανομένων και των πτυχίων ή διπλωμάτων του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) και των Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΑΕΙ ή ισότιμων σχολών της αλλοδαπής.

1.500 μόνιμες θέσεις στους δήμους

Με γοργούς ρυθμούς ετοιμάζετται η προκήρυξη για 1500 θέσεις στους δήμους. Όπως όλα δειχνουν ο νεος διαγωνισμος θα βγει στον αέρα στα μέσα φθινοπώρου καθώς το ΑΣΕΠ εχει ακόμα πολύ δουλειά για την επεξεργασία της νέας προκήρυξης που θα περιλαμβάνει αυξημένη μοριοδότηση για όσους έχουν ηδη εργαστεί στο παρελθόν σε ΟΤΑ.

Η εν λόγω προκήρυξη είναι ουσιαστικά η ουρά της 3Κ/2018 προκήρυξης στην οποία προσελήφθησαν 8.166 νέοι υπάλληλοι ως μόνιμο προσωπικό, για την κάλυψη παγίων και διαρκών αναγκών των δήμων. Από τοτε εως τωρα η προκήρυξη ουρα όπως ονομάστηκε έγινε μπαλάκι μεταξύ υπουργείων και δημάρχων με αποτέλεσμα να «παγώσει» για ένα πολύ μεγάλο διαστημα. Η έξαρση ωστλοςο της πανδημίας εω και 1,5 χρόνο, υπενθύμισε σε όλους την έλλειψη προσωπικού στους δήμους και την ανάγκη από  μόνιμες προσλήψεις και όχι «μπαλώματα» όπως αποκαλούνται οι συμβασιούχοι από τους δημάρχους.

Η προκήρυξη θα περιλαμβάνει ειδικότητες από όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες ωστόσο η κατηγορία με τις περισσότερες θέσεις θα είναι αυτή της υποχρεωτικής εκπαίδευσης. Δεν αποκλείεται μάλιστα το ΑΣΕΠ να σπάσει στα δυο το νέο διαγωνισμό με διαφορετικές ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων ώστε να μην πέσει το συστημα λόγω υπερφόρτωσης, φαινόμενα που έχουν παρατηρηθεί στο παρελθον.

Αναμεσα στις ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι: ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών,ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών, ΠΕ Πληροφορικής, ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών, ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, ΠΕ Γεωτεχνικών – Κτηνιατρικής, ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, ΠΕ Γεωτεχνικών (Κτηνίατρος), ΠΕ Γεωτεχνικών (Γεωπόνος), ΠΕ Μηχανικών (Αρχιτεκτόνων), ΠΕ Γεωτεχνικών (Δασολόγος), ΠΕ Μηχανικών (Αγρονόμος – Τοπογράφος), ΠΕ Μηχανικών (Πολιτικός Μηχανικός), ΠΕ Περιβάλλοντος, ΤΕ Μηχανικών, ΤΕ Τεχνολόγων Τροφίμων, ΠΕ Γεωτεχνικών Κτηνιάτρων, ΤΕ Μηχανικών (Δομικών Έργων / Έργων Υποδομής), ΤΕ Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (Κοινωνικών Λειτουργών), ΥΕ Βοηθητικό προσωπικό, ΥΕ Γενικών καθηκόντων, ΥΕ Επιστάτες καθαριότητας, ΥΕ Εργάτες καθαριότητας, ΥΕ Εργάτες διαφόρων ειδικεύσεων, ΥΕ Εργάτες εξωτερικών χώρων, ΥΕ Υδρονομείς, ΥΕ Προσωπικό καθαριότητας, ΥΕ Φύλακες.  ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού,  ΔΕ Ηλεκτρολόγοι,  ΔΕ Εργοδηγοί,  ΔΕ Μηχανοτεχνίτες, ΔΕ Μηχανοτεχνικοί διαφόρων ειδικεύσεων,  ΔΕ Τεχνικοί διαφόρων ειδικεύσεων,  ΔΕ Οδηγοί φορτηγών, ΔΕ Χειριστές Η/Υ, ΔΕ Χειριστές μηχανημάτων έργου.

101 σε Εθνικό Κτηματολόγιο, υπουργείο Τουρισμό και ΕΑΓΜΕ

Στην πρόσληψη 101 μόνιμων υπαλλήλων θα προχωρήσουν τρεις φορείς συμφωνα με νέα προκήρυξη που επεξεργάζεται το ΑΣΕΠ. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η νέα προκήρυξη αφορά τρεις φορείς: Εθνικό Κτηματολόγιο, 72 θέσεις, Υπουργείο Τουρισμού, 14 θέσεις και Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών – ΕΑΓΜΕ, 15 θέσεις. Θα ζητηθούν, κυρίως, διοικητικοί, μηχανικοί, πτυχιούχοι Πληροφορικής από τις κατηγοριες Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Πηγή: imerisia.gr

Tags: ΑΣΕΠ
Previous Post

Σε Κοζάνη, Βόϊο, Εορδαία, Σέρβια και Βελβεντό τα κρούσματα της Τετάρτης 18/8 στην Π.Ε. Κοζάνης

Next Post

Νέα ανακοίνωση περί απαγόρευσης αλιείας όλων των ειδών Καραβίδας στην τεχνητή λίμνη Πολυφύτου

Next Post
λίμνη Πολυφύτου

Νέα ανακοίνωση περί απαγόρευσης αλιείας όλων των ειδών Καραβίδας στην τεχνητή λίμνη Πολυφύτου

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Το ΠΑΣΟΚ για την Περιοδεία Μητσοτάκη στο Νομό Κοζάνης
  • Σιάτιστα: ( Φωτογραφία). Οι νεαροί απατεώνες που συνελήφθησαν, είχαν πάρει με τον ίδιο τρόπο κάρτες στην Πτολεμαΐδα και σε άλλες 9 περιοχές της Ελλάδας
  • ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης: Η κυβέρνησή σας κ. Μητσοτάκη δεν είναι η λύση, είναι το πρόβλημα             
  • Π. Κουκουλόπουλος: Την ώρα της πρωθυπουργικής φιέστας, η Κυβέρνηση στη Βουλή απέρριπτε τις προτάσεις των μικρών γουνοποιών Σιάτιστας και Καστοριάς. Βίντεο
  • Συνάντηση Σπάρτακου με τον Πρωθυπουργό

Πρόσφατα σχόλια

  1. “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια - TsotiliNews στο “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια
  2. Ανακήρυξη ως Ευεργέτη του Παναγιώτη Ξενόπουλου από το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου - TsotiliNews στο Ανακήρυξη ως Ευεργέτη του Παναγιώτη Ξενόπουλου από το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου
  3. Vangelis Tzelepis στο Σιάτιστα- Δεκαπενταύγουστος: Η παρέα ” Τα Λεβεντόπαιδα”. Βίντεο και φωτογραφίες
  4. Xris στο Δήμος Βοΐου: Τέσσερις νέες παιδικές χαρές σε Γαλατινή, Σιάτιστα, Εράτυρα και Τσοτύλι. Φωτογραφίες
  5. sierafm στο Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr