Αστυνομικός και ο 10ος Συμβατός δότης Μυελού των Οστών

Αστυνομικός και ο 10ος Συμβατός δότης Μυελού των Οστών

Η Ελληνική Αστυνομία και ο Σύλλογος μας έχουμε την τιμητική μας στη Δωρεά Ζωής αυτές της μέρες.

Αστυνομικός, ο κ. Μπέσας Σωτήρης, της Αστυνομικής Δ/νσης Κοζάνης και ο 10ος συμβατός δότης Μυελού των Οστών και μάλιστα σε μόλις 10 μήνες από την ημέρα που έδωσε δείγμα στην εξόρμηση στο καφέ freddito στις 30/9/2016.

Με ενθουσιασμό δέχτηκε την είδηση ότι είναι συμβατός και άμεσα έσπευσε στη έναρξη της διαδικασίας ώστε να προσφέρει την πολυπόθητη πιθανότητα αποκατάστασης της Υγείας του αγνώστου σε αυτόν συνανθρώπου.

Είναι μεγάλος ο ενθουσιασμός των μελών του συλλόγου μας, όχι μόνο για τους 10 (δέκα) συμβατούς) μέσα στο 2017, αλλά και για την ποιότητα των ανθρώπων που μας εμπιστευτήκαν και έγιναν δότες και την χωρίς δεύτερη σκέψη συνέχιση της διαδικασίας που όπως συνεχώς τονίζουμε είναι απλή και ανώδυνη.

Η προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος μας, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» τα τελευταία χρόνια για ενημέρωση σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών και αγκαλιάστηκε από τους συμπολίτες μας, αποδίδει καρπούς, γι΄ αυτό είμαστε παρόντες σε κάθε εκδήλωση που μας καλούν.

Να ευχαριστούμε για άλλη μια φορά το δυναμικό της Ελληνικής Αστυνομίας Γ.Π.Α.Δ. Δυτικής Μακεδονίας για τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση εύρεσης Δοτών Μυελού των Οστών και μακάρι να γίνουν το παράδειγμα για όλες της αστυνομικές διευθύνσεις.

 

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
Τσαουσίδης Θεόδωρος

 


Άλλες ειδήσεις

Δραστηριότητα μηνός Δεκεμβρίου των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας

Η δραστηριότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας), κατά το μήνα Δεκέμβριο του έτους 2017, είναι η εξής:

ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Οι ΑΜΑΝΙΤΕΣ την Κυριακή 01 Οκτωβρίου έρχονται στο Κυριακάτικο Καφενείο

Η μουσική συμμορία ΑΜΑΝΙΤΕΣ επιστρέφει την Κυριακή 01 Οκτωβρίου, μετά τη 01:00 το μεσημέρι, στον τόπο του «εγκλήματος»… με τον

Έξι οφέλη του στιγμιαίου καφέ για την υγεία

Ο στιγμιαίος καφές αποτελεί ένα από τα πιο διαδεδομένα είδη καφέ και γενικότερα ροφήματα. Είτε ως ζεστός – νες –

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.