Δήμος Βοΐου: Το νέο Προεδρείο.  Λευκό η Λαϊκή Συσπείρωση, ομόφωνα στήριξε τον αντιπρόεδρο η παράταξη Ζευκλή.  Βίντεο
ΕΠΑΛ Σιάτιστας: Εσπερίδα για το Μεταλυκειακό Έτος Τάξη Μαθητείας
Τηλεφωνικη, απατη,
Δήμος Βοΐου: Ας προστατεύουμε το δάσος μας
Βόιο: Δεντροφυτεύσεις σε Νεάπολη και Τσοτύλι.  Φωτογραφίες
Δημοπρατείται το μεγάλο έργο τηλεθέρμανσης στην Κοζάνη – Πώς θα συνδεθεί με το δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας
Κινηματογράφος Σινεμά
καφε, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Νερό
ΔΕΥΑΚ
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
τιμολόγια ρεύματος

Αυτό είναι το νέο εμπορικό σήμα για τα μακεδονικά προϊόντα (pics)

«Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει, σήμερα, το καινούργιο συλλογικό σήμα το οποίο θα συνοδεύει από εδώ και στο εξής τα Μακεδονικά προϊόντα και τις Μακεδονικές υπηρεσίες σε όλα τα μήκη και όλα τα πλάτη του κόσμου» δήλωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Το τελικό σήμα που θα συνοδεύει τα ελληνικά μακεδονικά προϊόντα στις διεθνείς αγορές παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Πέμπτη. Στο κέντρο του σήματος, όπως αναμενόταν, δεσπόζει ένα κεφαλαίο «Μ» και συνοδεύεται από τη φράση «Macedonia the Great»

Για τη δωρεάν απόκτηση του σήματος έχουν ήδη εκϕράσει ενδιαϕέρον τουλάχιστον 2000 επιχειρήσεις, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ), δρ. Γεώργιος Κωνσταντόπουλος, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Διευκρίνισε δε, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ότι οι ιδιαιτερότητες και τα επιμέρους στοιχεία του νέου σήματος, που στόχο έχει την προστασία των εμπορικών σημάτων ακόμη και των μικρών επιχειρήσεων που παράγουν στις τρεις περιϕέρειες της Μακεδονίας, θα παρουσιαστούν στις 13 Δεκεμβρίου, σε νέα εκδήλωση, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Μητσοτάκης _μακεδονικά προϊόντα«Είχα δεσμευθεί ότι θα αντιμετωπίσουμε τις αρνητικές συνέπειες της Συμφωνίας των Πρεσπών, υποστηρίζοντας τους επαγγελματικούς φορείς της Βορείου Ελλάδος ώστε να κατοχυρώσουν μία ενιαία συλλογική ταυτότητα, η οποία θα ξεχωρίζει τα προϊόντα τα οποία θα παράγονται από εδώ και στο εξής στη Μακεδονική γη» δήλωσε Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την παρουσίαση του συλλογικού εμπορικού σήματος των μακεδονικών προϊόντων.

«Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει, σήμερα, το καινούργιο συλλογικό σήμα το οποίο θα συνοδεύει από εδώ και στο εξής τα Μακεδονικά προϊόντα και τις Μακεδονικές υπηρεσίες σε όλα τα μήκη και όλα τα πλάτη του κόσμου.

Πιστεύω ότι αυτό το καλαίσθητο σήμα το οποίο παρουσιάζεται σήμερα και το οποίο άμεσα θα κατατεθεί στο Ευρωπαϊκό Γραφείο στο Αλικάντε, επιτυγχάνει αυτό το σκοπό. Είμαι σίγουρος ότι είναι ένα σήμα το οποίο θα αγκαλιαστεί από όλους τους παραγωγούς της Μακεδονίας, καλύπτει και τις τρεις περιφέρειες: της Ανατολικής Μακεδονίας, της Κεντρικής Μακεδονίας και της Δυτικής Μακεδονίας θα υποστηριχθεί από τις επιχειρήσεις και θα μας δώσει τη δυνατότητα να έχουμε μια κεντρική ταυτότητα για τα Μακεδονικά προϊόντα.

Μητσοτάκης_μακεδονικά προϊόντα Μια ταυτότητα η οποία παραπέμπει, όπως βλέπετε, στο ένδοξο παρελθόν μας, αλλά ταυτόχρονα χαράσσει και με αυτοπεποίθηση το δρόμο για ένα πιο αισιόδοξο, για ένα πιο φωτεινό μέλλον.

Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους τους φορείς οι οποίοι εργάστηκαν γι’ αυτό το σήμα. Εύχομαι να είναι τυχερό και καλοτάξιδο».

ΜητσοτάκηςΠηγή:insider.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako