Βγήκε εφορευτική επιτροπή στο εργατικό Κέντρο Κοζάνης. Αντιδρά η Ταξική ενότητα

Βγήκε εφορευτική επιτροπή στο εργατικό Κέντρο Κοζάνης.  Αντιδρά η Ταξική ενότητα

Όποιος πίστευε ότι ο εκφυλισμός και η κατρακύλα του εργοδοτικού- κυβερνητικού συνδικαλισμού της ΔΑΚΕ- ΠΑΣΚΕ είχε όρια, έπεσε έξω.

Στο σκοτάδι όπως τους αρμόζει, προχώρησαν με άθλιες μεθοδεύσεις, με την παρουσία μπράβων, στην «εκλογή» εφορευτικής επιτροπής.

Εκτός από το γεγονός ότι δεν υπάρχει κανένα αναγνωρισμένο σώμα για να εκλέξει εφορευτική επιτροπή, σήμερα έκαναν ένα νέο βήμα στην εφευρετικότητα τους για το πώς θα προχωρήσουν την νοθεία.

Ανακοίνωσαν την διαδικασία για «εκλογή» εφορευτικής επιτροπής μισή ώρα πριν ξεκινήσει (στις 6:30 μ.μ ενώ καλούσαν στις 7:00μ.μ) χωρίς να ειδοποιήσουν κανέναν αντιπρόσωπο πέρα απο τον εαυτό τους.

Στην πορεία διαπιστώθηκε ότι ενώ ανακοίνωσαν ότι η διαδικασία ξεκινούσε στις 7:00μ.μ η διαδικασία είχε ξεκινήσει από τις 6:00μ.μ.

Είναι αλήθεια ότι η κατάντια αυτή δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς την συνδρομή της δικηγόρου κ.Αγραφιώτη που είχε το ρόλο του δικαστικού και έβαλε την υπογραφή της σε αυτόν τον εκφυλιστικό κατήφορο, αφού εκτέλεσε πιστά όλο το σχεδιασμό των παρατάξεων ΠΑΣΚΕ- ΔΑΚΕ.

Έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια τις διαδικασίες του συνδικαλιστικού κινήματος,επιτρέποντας τον εαυτό της να γίνει υποχείριο των εν λόγω παρατάξεων.
Καλούμε τους εργαζόμενους, το λαό της περιοχής να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Οτι δεν έχουν όρια στον κατήφορο τους με σκοπό να ελέγξουν το συνδικαλιστικό κίνημα με ένα σκοπό.

Το πως θα προσδέσουν το εργατικό κίνημα στις ανάγκες κερδοφορίας του κεφαλαίου.

Για να επιβάλουν σιγή νεκροταφείου την στιγμή που ετοιμάζεται νέα επίθεση ενάντια στα δικαιώματα των εργαζόμενων και του λαού.

Δεν θα τους περάσει.


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
εργατικο κεντρο

Άλλες ειδήσεις

Κοζάνη: Ενημέρωση γονέων για τους γονείς των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών

Από τη διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στις 06:30 το

Αλλαγή στις ημερομηνίες για την εκδρομή στο Μελένικο

Η προγραμματισμένη εκδρομή στο Μελένικο στις 13-14/10/2018 μεταφέρεται για τις 20-21/10/2018 2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ- ΜΕΛΕΝΙΚΟ-ΜΠΛΑΓΚΟΕΒΓΚΡΑΝΤ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ) 1η Μέρα : Σιάτιστα

10 τρόφιμα που πιστεύουμε ότι είναι υγιεινά αλλά δεν είναι (και τόσο)

Ναι υπάρχουν τρόφιμα που νομίζουμε ότι είναι υγιεινά και εν τέλει… δεν είναι και τόσο υγιεινά όσο νομίζαμε. Δεν σημαίνει

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

<

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.