Βιβλιοθήκη Σιάτιστας: Πραγματοποιήθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα : » Η Ζωγράφος Θάλεια Φλωρά Καραβία : ανασκόπηση στο μεγάλο της έργο, η πορεία της στο Βαλκανικό μέτωπο.»

Βιβλιοθήκη Σιάτιστας: Πραγματοποιήθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα : » Η Ζωγράφος Θάλεια Φλωρά Καραβία : ανασκόπηση στο μεγάλο της έργο, η πορεία της στο Βαλκανικό μέτωπο.»

Τη Δευτέρα 19 Μαρτίου στη βιβλιοθήκη Σιάτιστας,  πραγματοποιήθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα : » Η Ζωγράφος Θάλεια Φλωρά Καραβία : ανασκόπηση στο μεγάλο της έργο, η πορεία της στο Βαλκανικό μέτωπο.» Με τον Λάζαρο Γ. Κώτσικα (Πολιτικό Μηχανικό)¨.


Το πρόγραμμα παρακολούθησαν οι μαθητές της Ε΄και Στ΄τάξης του 3ου Δημοτικού σχολείου Σιάτιστας με την Διευθύντριά τους κ. Βασιλική Σαμψωνίδου και την καθηγήτρια Αγγλικής κ. Μαρία Τσεμεντερίδου.


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΙΑΤΙΣΤΑ

Άλλες ειδήσεις

Τα δεκαεννιά κληροδοτήματα της Σιάτιστας; Η μήπως δεν είναι μόνο αυτά!

Δεν θεωρώ ότι ανακάλυψα την Αμερική. Δεν είναι το προϊόν μιας κοπιαστικής, πολύχρονης δικιάς μου έρευνας. Είναι από τις πρώτες

Τα παιδιά και η διαχείριση των συναισθημάτων

Βοηθήστε το παιδί να νιώσει ασφάλεια ότι είστε «σύμμαχοι». Είναι λοιπόν εξέχουσας σημασίας να βοηθάτε το παιδί να συνειδητοποιήσει ότι

Δείτε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Τοπογράφων Μηχανικών Δυτ. Μακεδονίας

Κατόπιν των εκλογών που διεξήχθησαν την Κυριακή 13.05.2018 και ώρα 17.00 με 21.00 στο κτίριο του ΤΕΕ/ΤΔΜ και λαμβάνοντας υπ’

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.